Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב לזאת שבסימלון יש שם-עינבל כפרה עליה

מה הבאת גם שם וגם שם מישפחה (אגב לה יש רישיון)

ודי עם הכפרות. כפרה זה לסובב תרנגול מת מעל ראש של אדם (משהו שתעשו מחר) אז בהצלחה

אבל, אני מסוגלת בו זמנית לנהוג, לעשן סיגריה, לדבר בטלפון, לשתות קולה ולהספיק לבלום לפני שהטמבל לפני דורס חתול (קרה פעם...) :smile:

את כמו שכבר נאמר סופר יולייה (באמת תואר מאוד מרשים שהשגת ב18 שנים :wink: )

אבל שאר הבנות הם לא סופר ___ ובגלל זה יש מחסור מאוד גדול בתמרורים ופנסי רחוב, עם זאת אני די בטוח שרובכן מקבלות מיכתבי הוקרה כל חודש מיצרני המראות.

סתם כדי להראות שיש שני צדדים למטבע ואני לא שוביניסט תקשיבו לסיפור קצר.

ידידה שלי עשתה 7 טסטים שיא הסטיגמה הנשית, וחברות שלה עשו חלק בכמות נורמלית שלא תבייש גבר בין 3-1. עכשיו היא קורעת את הארץ ונוסעת מהצפון לדרום ולאן שבא לה, צופרת לנהגים מפגרים וחסרי יכולת ומצפצפת יפה יפה על אלה שקטלו אותה. וחברות שלה פוחדות לצאת מהעיר לכביש הראשי והן כן מקבלות מיכתבי הוקרה מיצרני המראות.

אז ככה שיש נהגים גרועים ונהגות טובות

והלוואי שיהיו יותר נהגות כמוהה או כמוכן חברות פורום יקרות או שבקיצור the more the marier

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...