Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצביקה שלום !

בקשר לשאלותיך :

1) עלותה של תושבת ימנית חדשה הנראית בצורת רגל של ברווז היא 180 ש"ח לפני מע"מ .

2) עליתי עם הרכב בצידו האחד על המדרכה( הכי בטוח ) ובצידו האחר הרמתי בעזרת ג'ק ובנוסף הנחתי מתחת לרכב בלוק על מנת לאבטח .

3) להלן הכלים שהשתמשתי בהם : תחילה הנחתי ג'ק שעליו הנחתי פלטת עץ שתפזר את משקל המנוע ובעזרתו תמכתי במנוע על מנת שלא יקרוס בעת פירוק התושבת , לאחר מכן כאשר ראיתי שהתמיכה מספיק חזקה התחלתי לפתוח את הברגים הנמצאים בדופן בעזרת מפתח 11 פתוח כאשר הגישה אל הברגים היא רק מתחת לרכב לאחר שפתחתי אותם ניגשתי אל המנוע מלמעלה ובעזרת בוקסה 14 פתחתי את 3 הברגים אשר מחוברים למנוע ובסיום פתחתי את הבורג המחבר בין הגומיה של התושבת לבין התפס המחובר למנוע והחלפתי את הישנה בחדשה .

הסיבה שרכשתי רק תושבת אחת היא ממניעים כלכליים חשבתי שאולי עליי להחליף רק את הימנית כי משם בא הרעש אך התבדתי , לכן אין לי ברירה עלי לקנות גם את השניה ,כאשר אני אחליף את השניה אני אלווה זאת בתמונות לבקשתך .

לסיום יש לי שאלה אליך לאחרונה מופיעים לי רעשים מתכתיים מהגלגל הקידמי ימני אנני יודע מה זה, מה שאני כן יודע שהגומייה של הצירייה קרועה ועליי להחליפה וכפי שהבנתי אין מנוס עלי ללכת למוסך שיחליפה מכיוון שאנני יכול לעשות זאת לבד .

פורסם

זה כבר לא גומיה זה כל הפעמון של הציריה לצערך...

התושבת הבאה שהנך ניגש להחליף היא תושבת גיר או התושבת משקפיים שהזכרתי בשרשור הקודם שנפתח בנושא ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אכן ציריה יהיה עליך להחליף כנראה, וזאת תוכל לעשות רק במוסך, יחד עם זאת תגובתך, רק מחזקת את דעתי ,שעדיף לפעמים לגשת למוסך , ולו רק בשביל לאבחן נכון מהיכן נובעת הבעייה, ולא להחליף תושדבות מיותרות, שיתכן ולא יוסיפו מאומה, ויתכן ובעיתך אכן קשורה לתושבת גיר +ציריה!

התושבת העליונה בצורת משקפים, היא כפי שכבר ציינת היא חדשה , ולא נראה לי שמחירה כל כך גבוה במו שציין קודמי אורסי(400 שקל?? נראה לך אפילו לא מאה שקל)!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בפעם השנייה -

אם יש לך דין ודברים עם צביקה , פנה אליו בהודעה פרטית , או בדואר אלקטרוני , או בטלפון , או באיתות באמצעות דגלים ,מדורות , טלגרף או כל אמצעי תקשרות אחר.

אם יש לך דיון או משהו שברצונך לשתף בו את חברי הפורום האחרים , להחכים אותנו , להחכים מאיתנו ,להתייעץ וכו' - אתה מוזמן - אבל חילופי דברים פרטיים - לא כאן.

עוד הערה לא תהיה :idea: .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...