Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

תשמעו חבר'ה. למרות שאני חובב מוסיקה בנשמתי ובבית עומדים ליד המחשב שני מוניטורים, אני אסתפק במערכת ממוצעת לרכב. אני גם לא מתכוון להתקין ציוד אודיו משוכלל וכו...

אלה הדרישות שלי מCD לפי הסדר.

1) מחיר סביר. לא אכפת לי מ100-200 ש"ח לפה ולשם, אבל כן מחפש תמורה נאה לכסף (ו1000 ש"ח נראים לי קצת בזבוז בלי רמקולים יקרים).

2) נוחות ויכולות. הנדסת אנוש חשובה לי. ואם אפשר יכולות שימושיות על הדרך אז למה לא.

3) חברה/איכות מוצר. חשוב ברמת שנה קדימה, כי אח"כ יהיה לי יותר כסף... (משתחררים מהקבע). וגם כי באלקט' תמיד יוצאים מוצרים מגניבים בהרבה.

סאונד? כמובן שחשוב, אבל בהינתן רמקלים בסיסיים מספיק מוצר בסיסי מחברה ידועה, לא?

זהו. הבנתם את הרוח.

טווח מחירים? 600+.

אני מרשה לכם לשכנע אותי למה להוציא יותר מזה, אבל לא בטוח שאסכים...

פורסם
עזוב דגמים ישנים,

קח את ה 800, איכות טובה. בקיצור ממליץ.

יש לו 3 מצבים של הפאנל (זויות) ואקוולייזר אם מיגוון גדול

להשקיע עוד 300 שח (= 40%) בשביל זווית הפאנל? גם ככה אי אפשר להסתכל על הצג בזמן נסיעה...

פורסם

yurmix , אל תיגע ב JVC , החדשים שלהם זוועה.

לך על קלריון 356 או על PANSONIC 5100/5300

אתה נשמע כאדם שאוהב מוזיקה ולא מעניין אותו זויות ודולפינים ושטויות כאלו אלא איכות תמורת מחיר.

אלו מכשירים במחירים של עד 1500 שקל בערך ואתה תהנה מהם לדעתי .

כמו כן סדרות ה CDE למניהן של אלפיין הן לא רעות בכלל ואפשר להשיג במחירים סבירים.

המלצתי כרגיל היא ללכת לחנות או שתיים , לשמוע אותם (אם יש לך מגבר אז עם ואם אין אז בלי) ולהחליט.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם
yurmix , אל תיגע ב JVC , החדשים שלהם זוועה.

לך על קלריון 356 או על PANSONIC 5100/5300

QUOTE]

א. אתה צודק לגמרי, שמעתי היום במערכת חדישה של JVC באוטו חדש לגמרי ולא קולטים כמו שצריך את הרדיו וגם לא שומעים מי-יודע-מה.

ב. אתה יכול לשים לינק לדגמים שהמלצת עליהם? (קלריון 356 או על PANSONIC 5100/5300)

כי גם אני מחפשת רדיו-דיסק באותם תנאים שהוא הציב, אז אני אשתמש בעצות שלכם.

פורסם

איזה שטויות...במיץ.

הJVC שנתתי בהמלצה הוא מכשיר פשוט,אמין ונוח.

אין לו תצוגות מטורפות וכלום,הוא פשוט קורא MP3 מאוד מהר,קולט רדיו מצויין,אני לא יודע על איזה בעיה אתם מדברים.

והפלוס היחידי שיש לו זה אחריות של 3 שנים על העינית ועוד שנה אחריות על כל הרכיבים.

הבחור רוצה רדיודיסק של +-600 ש"ח ואתם ממליצים לו על מכשירים של 1500+...

תהיו הגיוניים עם עצמכם.

בכל מקרה כל אחד מוזמן לשמוע אצלי את המכשיר אחד הפשוטים של JVC,ותראו בעצמכם.

אני אהיה במפגש הקרוב וכל מי שעוד לא שמע,מוזמן בשמחה.

מי שלא מחפש תצוגות אקולייזרים ושאר פיצ'רים מיוחדים,יכול בהחלט להסתפק במכשיר כזה.

כל הזוויות וכל הגימיקים הללו הם רק עוד משהו שיכול להתקלקל...

בתקציב הנ"ל האופציה הכי טובה שאני יכול להמליץ עליה ורק בגלל הנסיון שיש לי עם המכשירים הללו,

JVC KDG-310.

המכשירים הללו רצים כבר שנתיים בשוק,עם שינויים קלים ועדיין לא שמעתי על אף בעיה עם אחד מהם.

under construction..

פורסם

לך על ערוץ הקניות החדש של YES ערוץ 444 יש שם רדיו דיסק 4X62W RMS

MP3 במבצע היכרות לרגל פתיחת הערוץ ,מחיר מצחיק 349 ש"ח

לשנה זה טוב ומספיק מאוד .

פורסם

לחשוב שמכשיר שנמכר לצרכן ב349 ש"ח , הוא MP3 , כאשר הוא מיובא+חלים עליו מיסים+רווח יבואן+רווח משווק, קיצר מכשיר של שקל בערך..

אני לא הייתי בונה על זה שהוא יחזיק שנה,יותר בכיוון של חודש עד שהוא יפסיק לקרוא דיסקים ויתחיל לעשות בעיות, כבר עדיף לחבר דיסקמן עם קסטה תואמת....

לפותח הת'רד , תצמד להמלצות שניתנו פה ותתעלם מדברים כאלו,שלא תתפתה לחטוא לכיוון HU של פיילוט\יונדאי\דייהו או שאר יצרני HU בשקל.

שירות ,אמינות ואחריות הם לא מילים גסות, PIONEER,JVC,KENWOOD הם המענה לדרישות שלך.

או כמו שכבר אמרתי:

JVC KDG310

under construction..

• תוכן חדש...