Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש: והפעם לארבע שנים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ייעוץ קטן לגביי המשכיות של הנהג חדש שלי...

יש לי רשיון עוד מאז ה-15.8.03 וכשחידשתי את הרשיון שמתי לב שעדיין אני מוגדר כנהג חדש...

התקשרתי למשרד התחבורה ואמרו שצריך לפקסס את שתי הרשיונות ות.ז והם יראו אם היה תקלה...

היום בדקתי בתחנת חדרה ומסתבר שיש לי 4 נק' על פנסי ערפל, דבר שהשוטר אמר לי שזה בלי נקודות, דו"ח משהו לא זוכר... חודש לפני סיום הנהג חדש הייתה לי תאונה, לא עצרתי בעצור (אין צורך בהטפות) נשלל לי הרשיון לחודשיים... עוד אין לי נק' אבל ככל הנראה זה 10 נק'...

השאלות הם ככה...

אפשר לערער על הפנסי ערפל? בכל מקרה אני לא עבריין תנועה ואפילו אחד השוטרים בתחנה אמר לי ששוטר שנתן לי דו"ח כזה ולא וויתר הוא שוטר בן ****, כי הוא דפק לי שנתיים.

לא יידפק לי הנהג חדש אחריי עוד שנתיים? כי בתקופה הזו של הנהג חדש שוב יהיה לי משפט.

ואם סתם למישהו יש המלצות או נסיון אשמח לעצות.

פורסם

כל עברה כמעט שמבצע נהג חדש גוררת מלבד נק' וקנס, גם הארכת תקופת הנהג החדש.

תגיד תודה, אני מכיר מישהו שהיה נהג חדש ולא הסכימו לחדש לו את הרישיון למרות שריצה תקופת שלילה של חצי שנה, הוא היה צריך לעשות תאוריה וטסט מחדש ע"מ לקבל את הרישיון שלו שוב... ונחש מה, בתור נהג חדש.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ובכלל אני אישית חושב שמגיע לך! מה שזרעת - קצרת!

אין שום צורך לנסוע עם פנסי ערפל כאשר הם לא נחוצים זה סתם דבר שמסיח את דעתם של נהגים אחרים!

ועל התמרור עצור אני חושב שבכלל היו אמורים לשלול לך את הרישיון לצמיתות!

עבירה מסוג זה יכולה להרוג!

תלמד תלקח ותגיד תודה שעם זה יצאת!

פורסם
:? ממש מוזר. אצלי בתקופת הנהג חדש היה כנס על פנסי ערפל, מהירות של 67 במקום 50 ורמזור אדום וכשחידשתי את הרשיון לפני כ6 חודשים לא אמרו לי מילה וקיבלתי את הכרטיס החדש ללא "נהג חדש".
פורסם
ובכלל אני אישית חושב שמגיע לך! מה שזרעת - קצרת!

אין שום צורך לנסוע עם פנסי ערפל כאשר הם לא נחוצים זה סתם דבר שמסיח את דעתם של נהגים אחרים!

ועל התמרור עצור אני חושב שבכלל היו אמורים לשלול לך את הרישיון לצמיתות!

עבירה מסוג זה יכולה להרוג!

תלמד תלקח ותגיד תודה שעם זה יצאת!

חשבתי שביקשתי יפה לא להטיף...

אני לא נהג שנוהג עם פנסי ערפל ובטח ובטח לא נוסע בעצור בכוונה תחילה.

פורסם

אז איך עצרו אותך עם פנסי ערפל?

אז אם זה לא בכוונת תחילה אז זאת לא עבירה? אני בטוח שהבן שיכל להיהרג בגלל היה סולח לך רק כי זה לא היה בכוונת תחילה.

פורסם

תשמע טוב, ותשמע טוב מאד...

אני לא חייב לא לך ולא לאף אחד פה דין על מעשיי וכמובן שלא אתה ולא אחרים יקבעו איזה סוג של נהג אני.

ביקשתי עצות ולא הטפות, חבל שצריך להסביר בדרך אחרת.

פורסם

אם אתה נהג שלא נוהג עם פנסי ערפל אז למה לעזעזל השוטר נתן לך דוח על זה? ובוא נגיד ככה אני יכול להתערב זאת לא הייתה הפעם הראשונה שלך שנסעת עם פנסי ערפל!!!

ועוד אתה אומר "נהג שבטח ובטח לא נוסע בעצור בכוונה תחילה" אתה חושב שהבן אדם שהיה חוזר למשפחה שלו והיה נפגע בתאונה בגלל שאתה לא התכוונת לנסוע בתמרור עצור בכוונה תחילה יהיה אכפת לו או למשפחה שלו אם היה קורה לו משהו?!

ביקשת לא להטיף?!

השאלות הם ככה...

אפשר לערער על הפנסי ערפל? בכל מקרה אני לא עבריין תנועה ואפילו אחד השוטרים בתחנה אמר לי ששוטר שנתן לי דו"ח כזה ולא וויתר הוא שוטר בן ****, כי הוא דפק לי שנתיים.

לא יידפק לי הנהג חדש אחריי עוד שנתיים? כי בתקופה הזו של הנהג חדש שוב יהיה לי משפט.

כל הכבוד לשוטר ששלל לך את הרישיון והוא ממש לא בן **** והוא היה אמור לדפוק לך עוד הרבה הרבה שנים!

אתה הנהג שרוב חברי הפורום מקללים בכל יום על הכבישים!!!

אתה המטרד שעושה עבירות שמסכנות חיי אדם בא לבקש עוד עצות איך אתה יכול לצאת מזה?!

לא מגיע לך הרישיון שאתה מחזיק כעת ובמדינה מסודרת גם היו שוללים לך אותו מזמן וגם נותנים שתי סטירות הגונות

תעשה טובה תילך למשרד הרישוי ופשוט תתן להם אותו!

בקיצור,

באמת שחבל לבזבז את הפורום על נושאים מטומטמים שכאלה

פורסם

טוב בואו נסכם את העניין...

תחילה נתחיל שאני חייל שח"ם אז ככה שאני יודע קצת יותר על מה שמדובר פה כי אני מכיר את המערכת קצת יותר קרוב מכם.

קיבלתי 4 נק' על פנסי ערפל שנדלקו בשגגה, בוחן תנועה ראשי אמר לי בעצמו ששוטר שנותן לי 4 נק' על פנסי ערפל (שלא משנה על מה יש לך נקודות ימשיך לך הנהג חדש לתקופה של עוד שנתיים) הוא שוטר בן ** והיה מקום לתת אזהרה תחילה.

שנית, התאונה. אני לא מאחל לאף בן אדם שיעבור תאונה אפילו לא קטנה... אבל הסטטיסטיקות אומרות שכל אזרח שיש לו רשיון במדינתנו "יחווה" כל סוג של תאונה.

הצומת שבה הייתי ידועה כצומת בעייתית (סתם לידיעתכם אותו נהג אמבולנס שפינה אותי מסר להורים שלי ששעה אחרי הייתה שם תאונה עם 5 נפגעים) תמרור העצור אינו גלוי לעין ואין כלל תאורה בצומת.

אז לפני שאנשים שמטיפים פה...

ביקשתי ייעוץ, לא יותר... תודה בכל מקרה אנסה להסתדר לבד הפעם.

פורסם

אני מקשיב ואני מקשיב טוב....

בוא אני אסיר לך למה מטיפים לך - - :

כי נמאס כבר שכל יומיים, נפתח ת'רד של אנשים המחפשים לברוח מהתוצאות של המעשים שלהם!

לא עצרת בעצור ? נסעם עם פנסי ערפל? תתמודד עם התוצאות!

4 שנים של נהג חדש אז 4 שנים,תתמודד עם זה!

פורסם

אז בגלל שהינך מכיר את המערכת קצת יותר מקרובף הייתי מצפה ממך להבין את החשיבות של החוקים הללו.

אינני בא להטיף לך, כי אם להציג בפניך איך אתה נראה בפנינו (חברי הפורום).

נהג חדש, שהדליק אורות ערפל (ברגע שאני שומע זאת - אני אישת כבר חושב שמדובר בפוזיונר) - לא ציינת בהודעה הראשונה שעשית זאת בשגגה. מהיכן אנו אמורים לדעת זאת?!

נהג חדש, שלא עצר בתמרור עצור - שוב, וכאן אפילו ביקשת שלא נתייחס לנסיבות המקרה.

אז כיצד אנו אמורים לעזור לך, למרות שעברת על החוק, ללא הידע המלא של נסיבות המקרה שלך?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...