Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך אתה משווה בכלל את החתיכת פחית שימורים הצרפתייה הזאת 206? 75 כ"ס מ1400 ליטר...ולגטס שיש לה 1341 נפח...מוציא 82 כ"ס...אז חאלס לחרטט וזה לא אוטו טוב אלא אוטו מעולה...
כשאתה מבטא את עצמך בצורה כ"כ פיוטית, ובוא בזמן מתבסס על עובדות שלא ניתן לערער עליהן, אז לא נותר לי אלא להוריד בפניך את הכובע הוירטואלי שלי ולומר לך שאתה צודק.

הגטס היא מכונית מעולה ועל יצרני הרכב לשנן יומם וליל את המפרט ורמת ההנדסה,רמות התכנון והייצור הגבוהות במיוחד.

כל זאת על אחת כמה וכמה שמדובר ביתרון קולוסאלי של 7 כוחות סוס לבלימה על מתחרתה החצופה מארץ הדיאורדורנט.

כה לחי!

מי יתן ונדע עוד הודעות כתובות היטב כמו שלך.

הידד מר GETZ

פורסם
איך אתה משווה בכלל את החתיכת פחית שימורים הצרפתייה הזאת 206? 75 כ"ס מ1400 ליטר...ולגטס שיש לה 1341 נפח...מוציא 82 כ"ס...אז חאלס לחרטט וזה לא אוטו טוב אלא אוטו מעולה...
יש לי מכונית צרפתית,אבל אחרי ההשוואה המדויקת והמעניינת שלך,תזכיר לי בעתיד להתיעץ איתך לגבי בחירת רכבי הבאה (כנראה בעוד שנתיים).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אוקיי אני די מבולבל (וכן אני מגיב יותר מדי.. אבל זה ממש חשוב לי.אני ממש אוהב לנהוג ולא רוצה להתפשר).

היו כאן הייחסויות לידני.. לאוטומט.. וכלפי כל דבר הביקורת שונה.

אז אם אפשר איכשהו לסכם... בנוגע ל ידני!! ידני!!!! על מה כדאי להסתכל?

100 כוחות סוסים ומעלה עדיף.... אופי כמובן... מתחת ל40k עדיף... 2000 ומעלה..

אמינות...

100 כ"ס ומעלה ?

לא תמצא את זה באף אחת מהמכוניות בשרשור הזה.

פולו 16V שנת 2000 הצורה הישנה (כמו שלי) תיכנס לך בתקציב, 1.4 ידנית 100 כ"ס.

(45-46 אלף אם אני לא טועה. הצורה החדשה חוצה את ה50)

כל שאר הרכבים הם מתחת ל100 כ"ס ככה שהם נפסלים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא כ"כ מכיר מקרוב מכוניות ב45 אלף שקל, בטח לא את הגטס או הפולו או ה206 ובמיוחד לא את הקליו B.

אבל אני רק רוצה לברך אותך על כך שאתם מוכרים את הסונטה זה רכב מכוער ברמות אדירות! במיוחד התחת שלה ממש גועלי, איך אפשר לקנות רכב כזה? ובכלל לייצר אותו!

אם אפשר רק אופטופיק קטן, כי אתם יודעים כי רכב זה לא רק עובדות ונתונים, כשקונים רכב רוצים שהוא גם יהיה יפה ומעוצב בצורה מעוררת גאווה (להסתכל על האוטו ולומר כן! זה האוטו שלי ואני אוהב אותו!).

הסונטה זו מכונית ממש מכוערת, אני יודע שזה עניין של טעם וריח ואין על מה להתווכח. אבל זה רכב ממש מכוער.

ו150 כ"ס ברכב כבד מתגמדים לאחר שהיית ב272 כ"ס עם 2 מגדשי טורבו של וולבו S80 :)

מצטער ולא רוצה לפגוע, אבל פשוט הסונטה מכוערת, מי שרוצה רכב ליסינג חסכוני שיקנה יונדאי גטס, מי שרוצה קצת אופי מהאוטו שלו יבחר ברכב כמו ה206 או הפולו (שהיא במיוחד ממש מכונית יפה!).

ב45 אלף בכלל לא הייתי מסתכל לכיוון הגטס. הכסף שלי חשוב לי מדיי.

לשבח את הגטס זה כמו לקנות מזדה לאנטיס (אוטומטית כמובן), לשים לה ג'אנטים מגנזיום, סאנרוף ומערכת ב5 אלף שקל, כמה נאונים ולקרוא לה מכונית מיוחדת.

ולבחור שפתח את השרשור, לך אנחנו רק יכולים להמליץ אבל הבחירה היא בידיים של אבא שלך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
והנה אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה. הוא רוצה ידני, 100 סוסים ואופי. אתם באמת רוצים להמליץ לו על פאקינג גטס? ומעניין את סבתא שלי אמינה. מי שמחפש אופי במכונית, ורוצה ליהנות, לא יקנה גטס בגלל שהיא אמינה (סבתא שלי תקנה).

בתקציב הזה אני חושב שנכנסת קליאו B עם מנוע ה-1.4 16V בעל 98 כ"ס (או 95, תלוי מאיפה מסתכלים). היא מאוד זריזה, מהנה לנהיגה, בטוחה וזולה לאחזקה. אז היא תכנס עוד פעם וחצי בשנה למוסך - ביג דיל. אם הוא חושש מזה, שיקנה גטס 1.35 מהשכרה וזהו.

אם ה-206 היא פחית שימורים אז מה הגטס בדיוק? קופסה של טאפרוור? 75 כ"ס מ-1.4 ליטר זה אמנם לא הרבה, אבל במבחן המציאות מסתבר שזה לא פחות מה-82 של הגטס (שאם תשאל אותי, יונדאי תמיד היו אופטימיים ביותר בנוגע לנתוני ההספק שלהם...). נראה לי שנפלת במלכודת הדיסוננס הקוגנטיבי - בגלל שיש לך אחת, זה האוטו הטוב ביקום...

רוני

מי ישמע ה206 כזאת מלאת אופי....ולפי דעתי זה אתה שסובל מדיסוננס לא בקשר ל206 אלא בקשר לצרפתיה.

קיצר חאלס עם הסטיגמות על יונדאי..ובוא נגיד לך ככה מר רוני שלא רק שיודנאי אופטימיים אלא זה גם נבדק על הכביש...

פורסם

כרגיל....כל אחד תומך בסוג הרכב שיש לו, אם היה לך קוריאני היית אומר שקוריאני הכי טוב, אם היה לך אמריקאי היית מציע לו רכב אמריקאי בטענה שהוא הכי טוב .

בקיצור, כולנו יודעים שאין כמו רכב יפני מבחינת אחזקה\אמינות , שהיא מעולה מכל הבחינות, והיונדאי זה אחלה רכב מבחינת האמינות שהוא נותן והשקט הנפשי מבחינת בלאי ותקלות-מה שבארופאי אין לך לצערנו אך בארופאי באמת הנוחות יותר טובה משמעותית כי שם השקיעו בזה במקום להשקיע בחשמל ובמנוע, השקיעו בנוחות , אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה,או זה , או זה

מניסיון , תקלות ברכב זה הדבר הכי גרוע והכי מעצבן בעולם ולכן לי לפחות הכי חשוב מינימום תקלות ומינימום בלאי ואח"כ מגיע כל השאר.

כאלו שסדר העדיפויות שלהם שונה - יקנו אירופאיות.

אופי\טופי בשבלי זה שטויות, רוצה אופי קנה מוסטנג.

כל אחד ורצונו הוא.

ערב טוב.

פורסם
כרגיל....כל אחד תומך בסוג הרכב שיש לו, אם היה לך קוריאני היית אומר שקוריאני הכי טוב, אם היה לך אמריקאי היית מציע לו רכב אמריקאי בטענה שהוא הכי טוב .

אני לא ממש חושב שזה בהכרח נכון, לדוגמא לי יש מכונית יפאנית אמינה, ואני הייתי ממליץ לקונה ללכת על מכונית מהנה, כי אחרי כל כך הרבה זמן של אמינות נטו, זה לא שנמאס לך מההאמינות, פשוט חסרה לך ההנאה מהנהיגה.

אני לא אוהב את חברת יונדאי, לדעתי המכוניות שלהן מכוערות וחסרות אופי, אני בניגוד לכך אפילו קצת מסמפט את הגטס בתור רכב כשלעצמו.

אבל ראבק, מילא אם 10 או 20 אלף ש"ח. אבל 45 אלף שקל תזרוק על איזשהי קופסה בשם GETZ? כשיש לך כ"כ הרבה אפשרויות אחרות לבחירה? לאו דווקא הרנו הפג'ו או הפולו שהוזכרו כאן.

אז למה דווקא גטס? אולי הרבה אחרים היו בוחרים באוטו הזה. אני לא.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כי הוא רוצה לקבל מקסימום שנת מודל במינימום כסף.

בדיוק ללקוחות כאלה כל הקוריאניות מכוונות.

כי למי אכפת שב90 אחוז מהגטסים שנוסעים על כבישי הארץ אין ABS ויש כרית אוויר אחת בלבד ברכב?

כאשר 2 כריות אוויר וABS הן סטנדרט ברוב הקטנות כבר מלפני 10 שנים אם לא יותר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי ישמע ה206 כזאת מלאת אופי....ולפי דעתי זה אתה שסובל מדיסוננס לא בקשר ל206 אלא בקשר לצרפתיה.

קיצר חאלס עם הסטיגמות על יונדאי..ובוא נגיד לך ככה מר רוני שלא רק שיודנאי אופטימיים אלא זה גם נבדק על הכביש...

קשקשן. 20 פעם כבר אמרתי כאן שאני בוחן רכב לפי טיבו ולא לפי מוצאו. בעבודה הנוכחית שלי, אם הייתי עושה את זה אחרת, היו צריכים לפטר אותי כבר מזמן. מבחינתי שה-206 תהיה סינית והקליאו פורטוגזית - הן עדיין מכוניות טובות יותר.

אין שום סטיגמה על יונדאי, יש בחינה אובייקטיבית שלה והשוואה למתחרות. וד"א, יונדאי נתפסה בעבר לא פעם ולא פעמיים עם נתוני הספק מוגזמים. פעם אחת הם אפילו נתבעו על זה (יונדאי קופה, למיטב זכרוני)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במיקרה בגטס יונדאי לא בילפו,וראיתי כמה בדיקות של יונדאי משומשות שהשיגו את ההספק המוצהר.

מה שפוגע בביצועי הגטס האוטומטית הם יחסי ההעברה ארוכים עד כדי הגזמה.

בדגם החדש של הגטס יוחלפו המנוע והגיר,ונקווה שתיפתר הנקודה הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא כ"כ מכיר מקרוב מכוניות ב45 אלף שקל, בטח לא את הגטס או הפולו או ה206 ובמיוחד לא את הקליו B.

אבל אני רק רוצה לברך אותך על כך שאתם מוכרים את הסונטה זה רכב מכוער ברמות אדירות! במיוחד התחת שלה ממש גועלי, איך אפשר לקנות רכב כזה? ובכלל לייצר אותו!

אם אפשר רק אופטופיק קטן, כי אתם יודעים כי רכב זה לא רק עובדות ונתונים, כשקונים רכב רוצים שהוא גם יהיה יפה ומעוצב בצורה מעוררת גאווה (להסתכל על האוטו ולומר כן! זה האוטו שלי ואני אוהב אותו!).

הסונטה זו מכונית ממש מכוערת, אני יודע שזה עניין של טעם וריח ואין על מה להתווכח. אבל זה רכב ממש מכוער.

ו150 כ"ס ברכב כבד מתגמדים לאחר שהיית ב272 כ"ס עם 2 מגדשי טורבו של וולבו S80 :)

מצטער ולא רוצה לפגוע, אבל פשוט הסונטה מכוערת, מי שרוצה רכב ליסינג חסכוני שיקנה יונדאי גטס, מי שרוצה קצת אופי מהאוטו שלו יבחר ברכב כמו ה206 או הפולו (שהיא במיוחד ממש מכונית יפה!).

ב45 אלף בכלל לא הייתי מסתכל לכיוון הגטס. הכסף שלי חשוב לי מדיי.

לשבח את הגטס זה כמו לקנות מזדה לאנטיס (אוטומטית כמובן), לשים לה ג'אנטים מגנזיום, סאנרוף ומערכת ב5 אלף שקל, כמה נאונים ולקרוא לה מכונית מיוחדת.

ולבחור שפתח את השרשור, לך אנחנו רק יכולים להמליץ אבל הבחירה היא בידיים של אבא שלך.

יוסי.

אתה בכלל מכיר את הסונטה 96 שאתה מדבר!? העיצוב שלא מזכיר בגרוש את הסונטות שנראות כמו צפרדע.. שלדעתי הן התגלמות הכיעור ולמה שמישהו ייצר מכונית שנראת ככה. ה96 לדעתי יפהפייה!(וגם נדירה יחסית... מה שגורם לי לאהוב את המראה יותר מאימפרזה ) והשבוע גם יהו תמונות כשאני אפרסם מודעת מכירה

ודבר שני..... בנוגע לקופסת הפח הזו. למען זה נפתח השרשור בשביל לשכנע את אבא שלי מלקנות את הגטס ולמצוא משהו עם יותר אופי.

פורסם
קשקשן. 20 פעם כבר אמרתי כאן שאני בוחן רכב לפי טיבו ולא לפי מוצאו. בעבודה הנוכחית שלי, אם הייתי עושה את זה אחרת, היו צריכים לפטר אותי כבר מזמן. מבחינתי שה-206 תהיה סינית והקליאו פורטוגזית - הן עדיין מכוניות טובות יותר.

אין שום סטיגמה על יונדאי, יש בחינה אובייקטיבית שלה והשוואה למתחרות. וד"א, יונדאי נתפסה בעבר לא פעם ולא פעמיים עם נתוני הספק מוגזמים. פעם אחת הם אפילו נתבעו על זה (יונדאי קופה, למיטב זכרוני)

רוני

לרוני,

יונדאי נתבעה והפסידה על הטייה שיטתית של מספר דגמים ביניהם :אלנטרה,סונטה והקופה.

דבר שני, עזב את הבחור נמאס כבר מהויכוחים הללו,הם פשוט לא מועילים.

בקשר לבחור עם הגטס,זכותך לחשוב מה שאתה חושב, זכותך לחיות בבועה שלך ולחיות בסרט שלך .לדעתי, כשאתה כותב שלפיז'ו 206 אין אופי בהשוואה ליונדאי גטס אתה פשוט שם את עצמך באור מגוחך שלא מסתמך על עובדות בשטח.

זה ממש לא קשור לארץ מוצא זה קשור לטיב הרכב!תשאל פה בפורום לגבי הקאיה סורנטו,יונדאי טוסון,קאיה פיקנטו (שלא משווקת בארץ).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בקשר למי שאמר שכל אחד ממליץ על הרכב שלו, זה ממש ממש ממש לא נכון!

אני זוכר ת'רד אחד שהיה שמישהו חיפש רכב ספורטיבי והתלבט בין הליאון אימפרזה טורבו וסיוויק טייפ אר,

והוא נתן תיאור לרכב שהוא רצה, ואני ראיתי שהליאון לא מתאימה בשבילו למה שהוא רצה מהרכב ואם אני

לא טועה המלצתי לו על האימפרזה, אז זה ממש לא נכון שכל אחד ממליץ על הרכב שלו ושהוא הכי טוב.

פורסם

סתם לא קשור....

אחח... הלוואי ולי היו 45K... הייתי מתחדש לי באיזו 106 GTI או איביזה קופרה... ומשדרג את המערכת באוטו... ונשאר לי עודף לדלק ולמסעדות... במקום לנסוע ביונדאי גטס!!! (אה, בעצם בנוסף ללנסוע בגטס. אני נוסע בכזו אוטומטית בצבא. טרנטה דה-לוקס, רק עם מזגן).

לעזאזל, הכסף שלכם צומח על העצים?!

• תוכן חדש...