Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הגזמתם,אז בסופו של דבר מה יוצא,להחליף כבל מהאלטרנטור למצבר או לא.

אנ יפרט קצת יותר את המצב ברכב.

מהמצבר למגברים עוברים שלוש כבלים של מתח.

לאחד שהוא 50X2 עובר 8 גייג' עם פיוז 50.

לאחד שהוא 150X2 עובר 8 גייג' עם פיוז 50.

שתי אלה הם מגברי קלאס AB.

למונו בלוק עובר כבל 4 גייג' עם פיוז 50 אמפר (אין איתו בעיות הוא לא ניתך) והונו נותן לפי המוצהר 675 ב2 אוהם אבל שתי הסאבים אצלי הם ביחד 400 RMS ככה שמחשיבים את זה כ400 נכון?

סך הכל יוצא בחשבון פשוט 800RMS במצב של עומס מלא.

יש הבהובים קלים באורות בטורים סרק הבנתי שזה בגלל משיכות רגעיות של באסים,להחליף אלטרנטור אני לא יחליף אבל כנראה קבל אני כן יוסיף.

אבל השאלה אם אני צריך להחליף א הכבל בין האלטרנטור למצבר כדי שכל הרכיבים שתיארתי כרגע יעבדו בצורה אפקטיבית וינוצלו כמו שצריך,תודה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ניאו כניראה איבדת את חשיבות ההודעה המקורית שלי בגלל שאנשים הסיחו את דעתך.

גם במצב של משיכה עצבנית כפי שתיארתי, המפל מתח בכבל באורך של כימעט מטר, יהיה סך הכל 0.2 וולט במכסימום. (עובי 8 גייג).

זה עונה לך על השאלה שלך ?

לגבי החישוב כוחות המשוקלל שערכת, אכן אתה צריך לחשב את הצריכה שאתה צורך, ולא את הכמות המכסימלית שיש להגברה לתת.

דרך אגב, לא ציינת מה הצורך שלך בקבל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הבהובים קלים באורות בסלד סרק
קבל עשוי להחמיר את הבעייה לא לפתור אותה. יתכן שזה יפתור את ההבהובי אורות אבל

במצבים של יותר עומס הוא כבר לא יפתור.

תקרא קצת את המאמר של שי על קבלים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624

ותשכיל.

המלצה שלי הפתרון הנכון יהיה שידרוג אלטרנטור+ BIG THREE.

Race Smart

פורסם

ההמלצה שלך נכונה אבל לא מתאימה לי מבחינת השקעה,ההבהוב הוא קל ורק בלוח שעונים בשיא ווליום כשיש עומס מלא כולל אורות ומזגן.

אני מאמין שקבל יפתור את הבעיה,קבל חצי פראד שלא ימשוך יותר מידי כוח ויוכל למלא את החסר בפיקים.

פורסם

אם העומס המירבי שלך ברכב ,אותה כבר מתקין קבל,אז תשים 1 פאראד, חצי פארד לא יועיל,אלה אם אתה מחבר אותו רק למגבר מונו,אבל אז אולי לא תפתור את הבהובי האורות.עדיף 1 פאראד לשניהם.

אם אתה מברר מחירים של קבלים,תגיד לי אולי אני יוכל למצוא לך אופציה זולה יותר .

תמיד שמח לעזור.

G.Mr.

under construction..

פורסם

המלצה שלי ניאו, דבר ראשון .... לפני שאתה מוציא כסף.

תביא מולטימטר, אם מולטימטר יכול למדוד מפל מתח בנקודת המצבר שלך - אתה יכול לשלול את האופציה של קבל. (גם אם מדובר באחת קטנה שנמשכת למספיק זמן שתוכל לקרוא אותה על הצג)

אם בדקת, ולא מצאת מפל מתח, (מה שקשה לי להאמין) , תנסה למצוא קבל אשר כבר מישהו פתר איתו בעיה של היבהובי אורות.

יש לזכור שלקבלים יש ערכים ויעילות, ואם הקבל שתרכוש "רק" יראה טוב, הוא לא יועיל ורק יגרע.

דרך אגב, קבל גדול יותר הוא אכן קבל טוב יותר, (אם יש לנו שני קבלים בעלי אותם ערכים הגדול יהיה עדיף עבורנו, הוא יוכל לנסות לתגבר בצורה יותר טובה)

green monster

לגבי "חיבור" הקבל למגבר, זה לא מציאותי, אני מזמין אותך לקרוא את התרד בנוגע לעובדות על קבלים שיותם נתן את הקישור אליו.

רק רציתי לתקן את יותם, לא מדובר במאמר שלי, התרד פורסם על ידי.

המאמר וכל העובדות בו, לא אני המצאתי, ולא אני הגעתי לעובדות הללו.

זה אנשים אחרים - אני רק הלכתי אחריהם ופירסמתי את טיעוניהם והמסקנות שלהם.

בעיקר RICHARD CLARK. ולכן אינני מעונין שיהיו אי הבנות בנושא, (מסתבר שהיו בעבר !, מי היה מאמין ...)

(חס וחלילה שלא יקפוץ לי איזה מישהו שיטען שאני המצאתי משהו, אז לא, לא המצאתי כלום, רק עשיתי COPY PASTE)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנתי אותך,ברור שיש מפל בגלל זה יש הבהובים באורות (או שלא כל כך ברור)?

פורסם

אם אתה מעוניין שהנושא הזה יהיה ברור עבורך מא עד ת. אני ממליץ לך לקרוא את התרד בנוגע לעובדות על קבלים.

כשתקרא תוכל לשים אצבע על ההבדלים בין "מפל מתח" קל, אשר נובע ממערכת אספקת חשמל מתפקדת.

לבין מפל מתח אשר נובע ממערכת אספקת חשמל אשר איננה עומדת בעומס העבודה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...