Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלימות לא תעוזר, עד שלא יקרה עוד מקרה חלילה כמו שהיה באשקלון למשטרה זה לא יזיז, כי אין מספר, זה רכב שיכול למסוע בכל שטח וגם טויטה היילקס של סיור כפרי או משטרתי לא תיכנס לאן שטרקטורון נכנס, ואל תשכחו שלפעמים הם עושים טובה ולובשים קסדות ככה שלא ניתן לזהות.

בקיצר לקחת איזו כוסית שכונתית שתתחיל איתם ככה בפוזה שהם עושים, היא תשיג טלפון של אחד מהם, משם תלונה להורים ואיום לטלונה במשטרה, זה יפסק מיידי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לילדון הGT

עם כל הכבוד ויש כבוד גם לך וגם למכוניתך שאותה אני אישית מאד מעריך...

למה נראה לך ששיחה תעזור?

אם הם היו בני אדם נורמלים ולא חבורה של קופים הם לא היו מסכנים אנשים מלכתחילה...

שיחה רק תחמיר את הבעיה ואף תגרום להתנקלות....

הכי טוב זה פשוט לצלם אותם כפי שהציע SPRING 2005

ולקוות כי המשטרה תעשה משהו בעיניין ...

ולהימנע מלקחת את החוק ליידים (עד כמה שזה מפתה :twisted:)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

משטרה

ואם יש שיטור מקומי זה טוב יותר, זה מסוג הבעיות שהם מחפשים כדי לפתור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק להיתקשר ולבקש שיגיעו...

שיתקשרו כל השכנים, כולם, כל מי שאתה מכיר וינדנדו... כל 5 דקות...

בסוף ישלחו ניידת. ועד אחת, וככה אולי הילדים יפסיקו...

עוד אופציה היא להיתקשר ולהגיד שיש רכב מוזר שחונה מיתחת לביניין, ללא מיספרים, אתה לא יודע למי הוא שייך, והוא חונה ליד הבלוני גז, נראה לך שראית כמה חוטים מבצבצים ממנו... מישהו החנה אותו והלך...

אם תוך 10 דקות לא מגיעה ניידת להזיז אותו ולמצא את בעילו אל תקרא לי גילי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה יכול לעקוב אחריהם לבדוק איפה הם מאופסנים, בלילה לגנוב אותם, אתה אפילו לא צריך להיות שקט, השוטרים לא יבואו.

תמכור אותו לחלקים בשטחים, והנה הרווחת שקט נפשי וכמה גרושים.

פורסם

יש לי פתרון טוב יותר. :twisted:

בשעות שהם נוסעים, תפזר על הכביש נעצים או לחילופין שמן מנוע איכותי, ההצלחה מובטחת. :twisted:

וברצינות, אין מה לעשות. רק נשאר לחכות שאחד המפגרים האלו יתהפך או יפצע ואז חברים שלו ילמדו לא לעשות יותר שטויות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

נכון שהתופעה מפריעה לא רק לך?!

יופיייי, עכשיו תתארגן עם כמה משוגעי השכונה, קחו אלות, סלעים!!! וצאו לכביש, ברגע שהם יעברו תקפצו עליהם, תשתדלו לא לגרום להם לעוף מהטרקטורון, ולא לפצוע אותם! ובצרחות לאיים עליהם שבפעם הבאה הם יחזרו באמבולנס לבית!

מניסיון זה עובד, הרי לא תפגוש על הטרקטורון אנשים בני 20+ נכון? רק זעטוטים שמחפשים פוזה!

גם לאחי הקטן שעוד מעט מגיע לגיל מצוות יש טרקטורון, אבל אבא שלי לא מסכים לו לנסוע בשכונות אלא רק במגרש פרטי שלנו.

:) יום יפה ושקט לכולם

בית-שמש אימפריה!!!

Guest תמיר .א.
פורסם

תעשה כמוני תצבור עצבים תחכה להם על הכביש יום אחד תעצור אותם תפוס אתהראשון שנתפס בעיין תרביץ לו, השאר יבהלו.... וכבר לא תראה אותם עוברים. רק פעם ב.....איזה חוצפן אחד.

תמיר

פורסם

אני לא רוצה להישמע ילד רע אבל אני מדבר מניסיון כאחד שמחזיק טרקטורון

אז כן המישטרה לא מנסה אפילו ועם השוטרים באים אז מיתפזרים ונעלמים עצה ממני תפוס אחד מהילדים תאיים עליו או שתזמין מישטרה ותראה עם הם יבואו אז אבל את האמת המישטרה לא מיתעסקת איתם כי בכלל אסור למישטרה לרדוף אחרי נהגי הטרקטורונים ו קטנועים כי במקרה של תאונה בכביש המישטרה אכלה אותה יותר מהנהג טרקטורון.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
יש לי פתרון טוב יותר. :twisted:

בשעות שהם נוסעים, תפזר על הכביש נעצים או לחילופין שמן מנוע איכותי, ההצלחה מובטחת. :twisted:

וברצינות, אין מה לעשות. רק נשאר לחכות שאחד המפגרים האלו יתהפך או יפצע ואז חברים שלו ילמדו לא לעשות יותר שטויות.

פליקס

אחלה רעיון איך לא חשבו על זה קודם.

ורגע למכוניות ואופנועים אחרים שיעברו אחרי או לפני הטרקטורונים אתה יכול להבטיח שלא יקרה כלום?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רק להיתקשר ולבקש שיגיעו...

שיתקשרו כל השכנים, כולם, כל מי שאתה מכיר וינדנדו... כל 5 דקות...

בסוף ישלחו ניידת. ועד אחת, וככה אולי הילדים יפסיקו...

עוד אופציה היא להיתקשר ולהגיד שיש רכב מוזר שחונה מיתחת לביניין, ללא מיספרים, אתה לא יודע למי הוא שייך, והוא חונה ליד הבלוני גז, נראה לך שראית כמה חוטים מבצבצים ממנו... מישהו החנה אותו והלך...

אם תוך 10 דקות לא מגיעה ניידת להזיז אותו ולמצא את בעילו אל תקרא לי גילי...

גילי

אז הם יבואו תוך 3 דקות וכשאני אומר הם ז"א 5 ניידות משטרה, חבלן משטרתי, ניידת כיבוי (אולי אפילו 2) וכשהם לא יימצאו את הרכב המדובר הם יפנו למתלונן ויפתחו נגדו תיק על תלונת שווא או איך שקוראים לזה במשטרה...

ואני לא מדבר על המקדים שיוקפצו לאזור..

ולגבי המתפרעים- ברגע שרואים את הכחולים פשוט לאט לאט זזים מהמקום ואף אחד לא יעצור בעדם כי הסריקות הן אחר רכב ללא מספרי בקרבת בלוני גז עם חוטים מבצבצים מאיפשהו ברכב...

• תוכן חדש...