Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הייתי רוצה לדעת בידיוק מה כל חלק וחלק הוא

אני מצרף תמונה

כמו כן הייתי רוצה לדעת מה הוא הדוד המסומן באדום

והאם זה צריך להיות ככה

כי זה דיי סדוק ולא נראה לי שלם

בברכה

דן

P1010008a.jpg

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הדוד שסימנת הנו סעפת הפליטה

אני די בטוח שהיא שלמה, מה שאתה רואה הוא מכסה מגן, הסעפת עצמה נמצאת מתחת למכסה הזה...

לדעת כל חלק וחלק במנוע ?

מנוע מורכב מהמון חלקים, ולא נראה לי שאפשר לפרט עליהם בפורום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הסעפת פליטה איפה שהצינור שבורה

יש סדק

בתמונה לא רואים אבל יש שם סדק

גם הצינור שבור

פורסם

איזה צינור ואיזה נעליים ?

צלם בבקשה תמונה יותר גדולה וברורה, שבה אתה מקיף את החלק אליו אתה מתכוון, ולא מכסה של סעפת שלא משפיע על כלום

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נכון הפיה שמוקפת באדום !

אז היא שבורה

זה באצם צינור כזה

אני רוצה לדעת האם זה צריך להיות ככה או שזה לא תקין

פורסם
שלום רב

אני מצרף תמונה

כמו כן הייתי רוצה לדעת מה הוא הדוד המסומן באדום

והאם זה צריך להיות ככה

כי זה דיי סדוק ולא נראה לי שלם

בברכה

דן

החלק המסומן באדום הוא כונס לאוויר חם מסעפת הפליטה לעבר מסנן האוויר , על מנת להזרים אוויר חם בחורף בארצות קרות, על מנת לזרז את חימום הדלק, מה שחסר זהו צינור אזבסט שתפקידו להעביר אוויר חם מהכונס לפתח העגול במסנן האוויר,אך ברוב המקרים הוא מבוטל בגלל סדק בסעפת הפליטה, בדיוק במרכז הכונס

אשר דרכו חודרים פיח שחור למסנן האווחר שבתמונה!

דרך אגב לפי הצילום הלא ברור כל כך , מדובר כפי הנראה בלנסר בעל קרבורטור ולא בלנסר מוזרק, בנגוד למה שאמרת בתרד קודם!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתה, אתה חמוד אתה ! ! ! :rofl:

נראה לי שמה שסימנת זה בסה"כ מגן. הפתח אולי נועד לאיורור(מקווה שבני לא יפול עלי עם מטר קללות אם אני טועה :-P . סתכל בחור, החור הזה מוביל לאנשהו או שהוא על ריק?

שלום.

אני חייב להבהיר משהוא פעם ולתמיד! אני לא מקלל ולא כועס חלילה על אף אחד!!!

לפעמים אני נותן בראש אבל זה באהבה!!! :-) .

לגבי החלק המסומן זה בדיוק מה שצביקה כתב .כיסוי מבודד חום לסעפת הפליטה אם יציעת אויר למסנן האויר מיותר בארץ.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לעיתים ע"מ להוכיח את נחמדותי ונכונותי לעזור יש לעבוד קשה, אך בשמחה:

lancerengine0mk.jpg

המלבן הצבוע באדום במרכז התמונה הוא כמובן המנוע. החלק הנראה הוא מכסה השסתומים (והוא חלק מראש המנוע, שהוא לכשעצמו חלק מהמנוע כולו), וכמובן פתח מילוי השמן.

אלו המסומנים בירוק בהיר הם המפלג (שתפקידו לחלק הניצוץ למצת בצילינדר הנכון), חוטי ההצתה היוצאים אל המצתים וראשי המצתים.

זו בכחול היא קופסת מסנן האויר (שמכילה מן הסתם את מסנן האויר), ומתחתיה ממוקם הקרבורטור.

הצינור הכחול תפקידו לתעל את האויר הנכנס למנוע מכיוון הפגוש.

זו המודגשת בסגול היא כאמור סעפת הפליטה, שתפקידה לאחד את כל מוצאי הצילינדרים ולסעף אותם אל מע' הפליטה (דהיינו צינורות ודודי הפליטה).

האיזור המסומן בורוד והמודגש הוא הדמיה של הצינור המוזכר לעיל שאמור להיות בין סעפת הפליטה לצינור יניקת האויר.

זה הכל לעת עתה, מקווה שנהנת מההסבר ושביארתי את בקשותיך.

אם בפיך שאלות נוספות, אל תהסס לשאול.

שבת שלום ולילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תודה רבה שחף

אני מודה לך מקרב לב

צביקה בקשר לקרבורטור צדקת

זה לא הזרקה אלה קרבורטור והטעות הייתה שלי

בברכה

דן

פורסם
לעיתים ע"מ להוכיח את נחמדותי ונכונותי לעזור יש לעבוד קשה, אך בשמחה:

lancerengine0mk.jpg

המלבן הצבוע באדום במרכז התמונה הוא כמובן המנוע. החלק הנראה הוא מכסה השסתומים (והוא חלק מראש המנוע, שהוא לכשעצמו חלק מהמנוע כולו), וכמובן פתח מילוי השמן.

אלו המסומנים בירוק בהיר הם המפלג (שתפקידו לחלק הניצוץ למצת בצילינדר הנכון), חוטי ההצתה היוצאים אל המצתים וראשי המצתים.

זו בכחול היא קופסת מסנן האויר (שמכילה מן הסתם את מסנן האויר), ומתחתיה ממוקם הקרבורטור.

הצינור הכחול תפקידו לתעל את האויר הנכנס למנוע מכיוון הפגוש.

זו המודגשת בסגול היא כאמור סעפת הפליטה, שתפקידה לאחד את כל מוצאי הצילינדרים ולסעף אותם אל מע' הפליטה (דהיינו צינורות ודודי הפליטה).

האיזור המסומן בורוד והמודגש הוא הדמיה של הצינור המוזכר לעיל שאמור להיות בין סעפת הפליטה לצינור יניקת האויר.

זה הכל לעת עתה, מקווה שנהנת מההסבר ושביארתי את בקשותיך.

אם בפיך שאלות נוספות, אל תהסס לשאול.

שבת שלום ולילה טוב,

שחף בן צבי.

שחף ברכות על הכשרון הציורי שלך, אם כי אני מאוכזב קמעה בטעמך בצבעים,, אך אני אסלח לך הפעם..!

בברכה

צביקה

נ.ב התאור שלך כרגיל נכון מאד!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בלאנסר של אבא שלי הצינור הזה גם מבוטל.

בעצם,עוד לא ראיתי לאנסר שהצינור הזה לא מבוטל אצלה... אין לך ממש מה לדאוג,אתה חיי בישראל:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
שחף ברכות על הכשרון הציורי שלך, אם כי אני מאוכזב קמעה בטעמך בצבעים,, אך אני אסלח לך הפעם!
תודה צביקה, אך הסתכל על שעת פרסום ההודעה - אני מניח שזו סיבה מספקת לשימוש בצבעים הססגוניים.

מה גם שנסיוני בתכנת עריכת התמונה דל ולכן לא הייתי בטוח שצבעים קלילים יותר היו נראים, לכן השתמשתי בצבעים בולטים במיוחד.

ודן, שמחתי לעזור.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...