Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם מותר להחליק את הוינקרים בכנפיים כלומר שיהיו ברכב רק 4 וינקרים קדימה ואחורה ללא הצדדים .

או האם יש חוק שאומר שחייב שיהיה וינקר בכנפיים . האם יכולים לעשות לי על זה בעיות ?

בבקשה בבקשה לא סתם לזרוק תשובות של : "כן זה הורדה מהכביש" ו"זה לא עובר טסט" ..רק מי שבאמת יודע ומכיר את החוק לגביי הנושא הזה . תודה

JDM :twisted:

פורסם

שלום.

דובר על כך לא מזמן.

החוק אומר שאם יש ברכב ווינקרים , אסור לבטל אותם,אם אין ברכב ווינקרים צדדיים , מותר להוסיף כאלה.

כלומר , אם הרכב מגיע מהיצרן עם ווינקרים,אז אסור לבטל אותם.

פורסם

לרכבים עד שנת 1974 לא חובה וינקיר בכנפיים,אך אם מורכב ברכב חובה שיעבוד.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אם הרכב מגיע מהיצרן עם ווינקרים,אז אסור לבטל אותם.

לא נכון. ברכבים שמגיעים ללא הוינקרים (אמריקאים) היבואן מוסיף אותם.

ולעניין השאלה - אסור לך לבטל את הוינקרים הקיימים.

רוצה להיות מקורי, מסתורי ואיש מרתק - הרשם לחוג ציור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לצערי, חובה ווינקר בצדדים. לפחות משנתון מסוים והלאה (מה שלא נוגע לך).

כשייבאנו רכב ללא ווינקרים בצדדים מהיצרן (מקורי יענו) הכריחו להתקין ווינקרים בכדי לתת לרכב רישוי.

משכנתא זה קל

פורסם

חובה ווינקר שנצפה מהצד זה נכון...אני לא בטוח שחובה שהוא יהיה בכנף...רוצה להיות מקורי ? תעביר אותו למקום אחר (ראיתי מישהו ששתל אותו על הפס קישוט שבין הדלת לכנף יצא לא רע)

פורסם

עתיד זה נשמע ממש נחמד, אבל אתה מתכון לבמפר שבצד? אם כן אז כל מכה זה נהרס לא?

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני התכוונתי לאיפה שסימנתי בכתום...תאחלס אפשר גם איפה שהצהוב...ושוב בכל מקום אפשר...אם אתה מספיק יצירתי אפשר ליצור במראה שקע ולשתול בו וינקר...כמו במרצדסים...אין גבול לאפשרויות

פורסם

מה יתן לך שלא יהיה לך ווינקרים בכנפיים?

אפשר לבטל בתנאי שיהיה במקום אחר בצד הרכב הקדמי.

למשל מראות, טמבונים וכדומה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שים לב שרכבים זהים לדגמים שבארץ באמריקה ואירופה אין כלל וינקרים בכנפיים!!

קומבינה של מדינת ישראל!!

כמו כן ישנם לא מעט רכבים של תושבים חוזרים וכדומה שבמסגרת הבאתם לארץ פשוט מרכיבים זוג וינקרים מכוערים כמו של אוטו משנות ה- 60 ויש לא מעט מכוניות כאלו בארץ!!

בהזדמנות אני אראה אצלם ואשלח.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קומבינה ? דווקא אני בעד....יש לא מעט מצבים שאתה נמצא מהצד של הרכב ורוצה לדעת שהרכב הולך לבצע פניה לכיוונך...

פורסם

סתם אנקדוטה שקשורה לוינקרים האלה בצדדים בכנפיים :)

באופל קאדט שהיתה לי היו מותקנים וינקרים בכנפיים פה בארץ, קצת אחרי שקנינו את האוטו [חדש מהחברה] נכנסו בנו והרכב תוקן - והוחלפה כנף. התוצאה של ההחלפה הזו היתה שבשתי הכנפיים היו וינקרים, רק שבכנף אחת הוינקר היה במקום אחד ובכנף אחרת הוינקר הורכב במקום אחר לגמרי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קומבינה ? דווקא אני בעד....יש לא מעט מצבים שאתה נמצא מהצד של הרכב ורוצה לדעת שהרכב הולך לבצע פניה לכיוונך...

כן, אבל בשביל לראות את הווינקר הנהג צריך לאותת... לא משהו ממש נפוץ בארצנו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אני לתומי, חשבתי שלהתחיל להזיז ווינקרים על פני הכנפיים של האוטו זה נקרא שינוי מבנה...

...אתה לתומך גם חושב שסובארו DL היא המצאת המאה, ככה שלא בטוח שכל מה שאתה חושב לתומך נכון :)

[כמובן שהכל נאמר בהומור]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...