Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק באיטליה השוטרים נוהגים בלמבורגיני!

אבל אם הייתי שוטר תנועה באנגליה , אז לפחות היה לי ניסיון קודם ברכבי המשטרה שלהם

ניידת RS2000?

זה רק אני או שהשוטרים שלנו בארץ קצת מקופחים?:wink:

אור.

פורסם

לא יודע מה איתכם ...

אבל עם ה B4 החדשות ... והאקורד הכסופות ... השוטרים שלנו לא כאלה מקופחים ...

אל תעלב "RS2000" אבל הייתי מעדיף את ה B4 ...(וכן, נסעתי ב RS 2000 לא פעם ..היה לחבר במשך שנתיים, וגם אחת עם טורבו :) )

ה B4 החדשות פשוט מדהימות.

פורסם

נדמה לי שהיה מאה שנה למשטרת איטליה או משהו כזה...

אני אישית מעדיף את המיאטה של מוטי בכל מצב,

ומי בכלל רוצה להיות שוטר תנועה? ועוד בתור תירוץ בשביל לנהוג על B4?

תסלחו לי, אבל זה ממש עלוב.

פורסם
לא יודע מה איתכם ...

אבל עם ה B4 החדשות ... והאקורד הכסופות ... השוטרים שלנו לא כאלה מקופחים ...

אל תעלב "RS2000" אבל הייתי מעדיף את ה B4 ...(וכן, נסעתי ב RS 2000 לא פעם ..היה לחבר במשך שנתיים, וגם אחת עם טורבו :) )

ה B4 החדשות פשוט מדהימות.

לא נעלבתי, האסקורט פשוטה מאוד יחסית ל-b4 , אבל להשוות רכב משנות ה-90 המוקדמות לרכב שמיוצר בשנת 2005 במיטב הטכנולוגיה

זה קצת מוזר,אתה לא חושב? :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תמיד ידעתי ששוטר צריך רכב סולידיו ולא מעניין.:wink:

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הנושא נטחן מכל הכיוונים כבר 50 אלף פעם..

מה גם שהלמבו הזאת היא לא עבור שוטרי התנועה - אלה עבור נתינת עזרה ראשונה במקרה של תאונות או צורך בהעברה מהירה (במיוחד :D) של איברים בין בתי חולים באיטליה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למשטרה יש B4 עם 2 ליטרים, לא?

אם כן - הרכב עגלה, בלי סוס, מנסיון...

ההנעה הכפולה נהדרת, גם הזנב היחסית שמח, אבל המנוע חלש מאוד יחסית למשקל ולאיבוד הכוח בהעברה אחורה.

פורסם
למשטרה יש B4 עם 2 ליטרים, לא?

אם כן - הרכב עגלה, בלי סוס, מנסיון...

ההנעה הכפולה נהדרת, גם הזנב היחסית שמח, אבל המנוע חלש מאוד יחסית למשקל ולאיבוד הכוח בהעברה אחורה.

אל תשכח שזו משפחתית 2 ליטר.

הנ"ל לא רכב ספורט, כמבינים את זה, מבינים גם את העובדה שהרכב הינו רכב מדהים ופאן אמיתי ביחס לכל המתחרים שלו, מאזדה 6, אקורד, אוונסיס וכו'.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
לא נעלבתי, האסקורט פשוטה מאוד יחסית ל-b4 , אבל להשוות רכב משנות ה-90 המוקדמות לרכב שמיוצר בשנת 2005 במיטב הטכנולוגיה

זה קצת מוזר,אתה לא חושב? :?

אני מעדיף אראס2000 מבי4 ,ונהגתי על שתיהם (בחנתי אראס2000 שרציתי לקנות),לא קשור באיזה שנה יוצר הרכב,בי4 זה רכב מנהלים, יחסית לרכבי מנהלים הוא מצויין בגלל ההנעה הכפולה שלו,אבל אראס2000 יודעת לתת אם יודעים לקחת!

יש כאלו שצריכים הנעה כפולה כדי להוציא כיף מהרכב (והמבין יבין).

• תוכן חדש...