Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הצלחה שלי למצוא בקבוק שתיה שחשבתי שאין יותר,

ופעם אחרונה שאלתי עליו בפורום ב 2008. יש שרשור על זה.

השאלה שחשבתי לשאול..

איזה מוצר רכשתם לאחרונה שהחזיר אתכם לנוסטלגיה שהייתם הרבה יותר צעירים? פורום אספנות ממש.IMG-20260419-WA0028.thumb.jpeg.dc3c023734c3113e4eacdd701c7a8a67.jpeg

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קניתי נוקיה 3-100 בחמישים שקל רק בשביל הנוסטלגיה

היית מתקשר כולם היו מסתכלים-אחר כך אייפון  עשה אפקט דומה כשהוא היה חדש -ואחר כך כלום

IMG_0655.png

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, דובצע כתב:

קניתי נוקיה 3-100 בחמישים

דגם טוב, שהיה מצוין בזמנו.

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

ב-2012 מצאתי באיזה שוק מדרכה בסלובניה לוח מחוונים של פיאט 600. לא קניתי. זו נוסטלגכיה כי זה הרכב הראשון שניה לאבא שלי, כשהייתי בן 7. כמובן מקורי, לא זסטאווה, סיאט או נקטר.

@דובצע יש לי במגירה כזה 3100 שקניתי ב-2004 וגם סמסונג 514 ו-515 עוד יותר ישנים, נבדקו לאחרונה (עם סים מקורי מאותם ימים, דור 2) לפני כשנה ועדיין התחברו לרשת. לאחרונה פרטנר ניתקה את הקווים. ענתיקות אחרות כמו מוטורולה V3 ונוקיה 5800 הושלכו לפני מספר שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סביב 2008 נשלחתי מטעם העבודה לשליחות קטלנית- לרכוש חבילת דיסקטים 1.44. 

השוס, אשכרה מצאתי באופיס דיפו. 

לו הפרוטה הייתה מצויה בכיסי, הייתי בכיף מתחיל אוסף של דמויות רובוטריקים דור ראשון. 

הסדרה האהובה עלי בכל הזמנים.

אין לי יותר מדי תקציב פנוי, כך שלא ממש יוצא לי לרכוש מוצרים של נוסטלגיה. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 שעות, saar5555 כתב:

בעקבות הצלחה שלי למצוא בקבוק שתיה שחשבתי שאין יותר,

ופעם אחרונה שאלתי עליו בפורום ב 2008. יש שרשור על זה.

השאלה שחשבתי לשאול..

איזה מוצר רכשתם לאחרונה שהחזיר אתכם לנוסטלגיה שהייתם הרבה יותר צעירים? פורום אספנות ממש.IMG-20260419-WA0028.thumb.jpeg.dc3c023734c3113e4eacdd701c7a8a67.jpeg

אז אולי תצליח למצוא לי את הפינה קולדה הזאת...

או אם מישהו אחר מוצא. כל מקום שאני מצאתי אמרו שאין במלאי, יש אולי אפשרות לחברה אחרת בתנאי שזה חלבי.

Screenshot_20260420_154023_Chrome.jpg

פורסם
לפני 11 דקות, Ron Poh כתב:

אז אולי תצליח למצוא לי את הפינה קולדה הזאת...

או אם מישהו אחר מוצא. כל מקום שאני מצאתי אמרו שאין במלאי, יש אולי אפשרות לחברה אחרת בתנאי שזה חלבי.

Screenshot_20260420_154023_Chrome.jpg

יש סיכוי שזה מופיע בשופרסל אונליין?

או בדרך היין? 

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בדרך היין, אין.

בשופרסל לא יודע מה הקישור שאליו הוביל הקישור שלך, אבל בפועל שמחפשים לקנייה אין את המוצר הזה.

בפועל לא הצלחתי למצוא את המשקה, כמעט בכל חנות מופיע ”אזל מהמלאי”, כבר שפעם אחת הצלחתי, קבלתי טלפון מהחנות שהמוצר לא קיים במלאי.

• מבאס 1
פורסם

הקטע עם שופרסל זה שהם מציעים לך מהמבחר של הסופר שעושה משלוחים לאזור שלך. לא מכל הסופרים האפשריים. 

כך שאם יש בסביבה שלך לפחות סניף אחד גדול, שמחזיק מגוון של מוצרים אלכוהוליים, שווה לתת גיחה ולבדוק אם יש להם במלאי. 

זה בדוק, זה, עם מוצרים אחרים- שמופעים באתר של הסופר אבל לא כשאתה רוצה להזמין אותם במשלוח.

מה שנקרא, תשאל אותי איך אני יודע. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 27 דקות, Ron Poh כתב:

בפועל לא הצלחתי למצוא את המשקה, כמעט בכל חנות מופיע ”אזל מהמלאי”, כבר שפעם אחת הצלחתי, קבלתי טלפון מהחנות שהמוצר לא קיים במלאי.

אינני מומחה. אבל על הבקבוק שאני רכשתי כתוב שם היבואן - מסתבר שיש להם אתר מסודר עם קטלוג מסודר ומפורט. שווה להרים אליהם טלפון ולשאול, אולי להם יהיה יותר מידע

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא יודע אם כוונת פותש היתה אוכל, אבל ראיתי את זה לאחרונה בסופר וזה אחד השוקולדים הטעימים שאני מכיר:

30653038_2106131919602773_3209918103009886208_n.jpg

• אהבתי 6
פורסם

ואו. היו כמה שנים שתמיד היו לי 2-3 טבלאות רוזמרי בחדר. במבחר טעמים. לא ראיתי אותן עשורים (והאמת - לא חיפשתי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע מה נוסטלגי ברוזמרי יש את זה זמין לחלוטין בסופרים שאני קונה בעשור האחרון רכשתי לא מעט כאלה

אגב הקרמל עם המלח ים טעים מאוד!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נוסטלגיה זה טוב ונחמד אבל בכל מה שקשור למוצרי מזון ומשקאות, עדיף לוודא שהמוצר עדיין בתוקף...

מישהו ראה בירה נשר לבנה לאחרונה?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...