Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל פשוט

זה באמת עשוי לבלבל במבט ראשון, אבל יש לכך הסבר טכני פשוט שקשור לאופן שבו שברולט תכננה את חווית הנהיגה ברכב הזה.

בגרסת הקמארו הידנית, הפליפים (המשוטים) שמאחורי ההגה אינם משמשים להעברת הילוכים כפי שהם משמשים בגרסה האוטומטית. תפקידם הוא לשלוט על מערכת שנקראת Active Rev Match (התאמת סל"ד פעילה).

להלן הפרטים על אופן הפעולה שלה:

מה זה Active Rev Match?

בנהיגה ספורטיבית על גיר ידני, כשמורידים הילוך, נהגים מיומנים מבצעים "מכה" קטנה בדושת הגז כדי להעלות את הסל"ד ולהשוות אותו למהירות המנוע של ההילוך הנמוך יותר. זה מונע "בלימת מנוע" חדה ומאפשר העברה חלקה.

  • הפליפים: מאפשרים לך להפעיל או לכבות את המערכת הזו בנוחות תוך כדי נהיגה.

  • הפעלה: לחיצה על אחד הפליפים תפעיל את המערכת, ויופיע חיווי בלוח המחוונים (בדרך כלל צבע ההילוך הנבחר ישתנה לכתום).

  • כיבוי: לחיצה נוספת תכבה את הסיוע, ותצטרך לבצע את התאמת הסל"ד בעצמך (טכניקת "עקב-אגודל").

למה לא הורידו אותם פשוט?

שברולט בחרה להשתמש באותו גלגל הגה עבור כל הדגמים כדי לחסוך בעלויות ייצור, ובמקום להשאיר פליפים "מתים" ללא שימוש, הם העניקו להם את התפקיד הפרקטי הזה של שליטה על ה-Rev Match.

  • רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...