Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבים לשמשה קדמית בעלי אקספרס. התקנתי אותם ולצערי לא שמתי לב שהיה עליהם כיסוי פלסטיק דק. ראיתי שהם לא מנגבים טוב ואז גיליתי את הכיסוי והורדתי אותו. לצערי עכשיו השמשה מלאה באינספור פסים דקים לאורך כיוון פעילות המגבים. רואים אותם בעיקר בלילה עם אורות רחוב. ניקוי עם סנו קליר לא נראה שעוזר. אני מנסה להבין האם אלה שאריות פלסטיק או שריטות ומה אפשר לעשות. זה רכב בן 3 וזה ממש מבאס.

פורסם

צלם

אחרי דקה בפעם הראשונה שהחלפתי מגבים מעלי אקספרס לפני 3 שנים גם שכחתי להוריד את הדבר הזה ומיד הורדתי

אולי onr עם מיקרופייבר יעזור 

אבל צלם לנו קודם 

פורסם

מוזר, 

בגדול פלסטיק לא אמור להיות מסוגל לחרוט זכוכית - או שאתה מדבר על סימנים אחרים, לא אלו שהאור מדגיש.

אם נוזל ניקוי חלונות לא עוזר, נסה פלסטלינה. 

(זה מומלץ לפני החורף באופן כללי, עוזר למגבים להחליקקקקק יפה על החלון, כמו מרגרינה- אני עושה פעם בשנתיים בממוצע).

תגיד, יש מצב שנתקעה איזו אבן או משהו מתחת למגבים? זה לא נראה כמו "סתם ליכלוך סטנדרטי". 

image.thumb.png.ed9227bfde764d30403cac1c9857a4ad.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לפני 32 דקות, ברווז כתב:

מוזר, 

בגדול פלסטיק לא אמור להיות מסוגל לחרוט זכוכית - או שאתה מדבר על סימנים אחרים, לא אלו שהאור מדגיש.

הדברים היחידים שיכלו לגרום לזה זה או הכיסוי או האבק הרגיל שיש בחוץ שהכיסוי גרר. הכיסוי עצמו היה דק ולכן לא ראיתי אותו, אבל הרגיש קשיח מאוד. לא שמרתי אותו. הסימנים לא היו לפני הסיפור עם הכיסוי.

עריכה אחרונה על ידי traveler1
פורסם

באופן כללי זכוכית ניתנת לליטוש עדין כמו שעושים לשעונים. הייתי מתייעץ עם זגג מקצועי שיראה וימליץ לך מה לעשות בהתאם להערכת מצב של מצב הנזק. תהיה בטוח שאתה לא הראשון שיגיע עם פגמים בשמשה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, traveler1 כתב:

הכיסוי עצמו היה דק ולכן לא ראיתי אותו, אבל הרגיש קשיח מאוד.

פלסטיק, קשיח ככל שיהיה, לא אמור להיות מסוגל לחרוץ זכוכית... 

לפני 1 דקה, נירו72 כתב:

באופן כללי זכוכית ניתנת לליטוש עדין כמו שעושים לשעונים. 

אני לא יודע אם אין איזה שהוא ציפוי לחלונות רכב, שאין לזכוכיות רגילות. זו נקודה שכדאי לבדוק קודם. 

פות"ש, ניסית לשאול גם בפורום דיטיילינג? אולי משם תקבל תשובה יותר טובה ומנוסה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא יכול לנסות עם חומץ ומים ביחס 50:50 לשפשף טוב. זה מוריד אבנית שנדבקת לשמשות. שיראה אם זה עוזר. יעזור להבין אם אלו סימני מים ואבק שהתייבשו, או חריצים עדינים בשמשה.

לפני 7 דקות, ברווז כתב:

פלסטיק, קשיח ככל שיהיה, לא אמור להיות מסוגל לחרוץ זכוכית... 

הפלסטיק לא נע על השמשה באטימה מוחלטת, אלא גורר איתו את כל הלכלוך שהצטבר בינו לבין השמשה ובהחלט יכול לעשות סימנים. זה כמו לנגב את השמשה עם אבן משחזת, אותו עיקרון.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...