Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ולפעמים עולות מודעות של רכבים בני 10+ עם קילומטראז' מאוד נמוך נגיד 30K-40K
מה עושים במקרה בו לבעל הרכב אין היסטוריית טיפולים או היסטוריית טסטים, איך אפשר לאמת שאכן הקילומטראז' נכון?

פורסם (נערך)

קודם כל לבדוק שברכב טופל כל שנה.

נתקלתי כבר ברכבים כאלה שהחליפו שמן פעם ב3 שנים.

אם יודעים באיזה מוסך טופל הרכב - אפשר להוציא מהמוסך העתקי חשבוניות עם הקילומטראז בכל טיפול.

בשנים הראשונות של הרכב רוב הבעלים הפרטיים מטפלים במוסך של היבואן. אז אפשר לבדוק במוסכי הרשת של היבואן מה היה הקילומטראז אחרי 2 - 3 שנים.

ואפשר לבדוק שהמצב המכני תואם לקילומטראז.

לדעתי אם למוכר אין תשובה טובה לשאלה האם הרכב עבר טיפול כל שנה ובאיזה מוסך - ממשיכים לרכב הבא

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
  • אהבתי 1
פורסם

את האמת שאין לי מושג ברכבים כי רק עכשיו אני מתחיל ללמוד את הנושא,
עד כמה זה נורא שרכב עם קילומטראז  נמוך מחליפים לו פעם ב3 שנים שמן?

לגבי הקילומטראז, אם נגיד כ-קונה שפונה למוסך מורשה או כל מוסך ומבקש לקבל מידע, הם יכולים לתת לי גם את המידע שציינת?

מסתבר שלקנות רכב יד שנייה זה חתיכת סיפור 😫

פורסם

יש חוקי פרטיות. בהתאם לכך מוסך, חברת ביטוחמוכל גורם אחר ימסרו מידע רק לבעל הרכב . תצטרך לבקש מהמוכר שיוציא את המידע. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ariel44 כתב:

עד כמה זה נורא שרכב עם קילומטראז  נמוך מחליפים לו פעם ב3 שנים שמן?

כמו לצחצח שיניים פעם בשבוע.

זה עדיף מאשר לעולם לא, אבל אם טיפול בסיסי כמו שמן לא נעשה בזמן, לך תדע מה עוד מקולקל שם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, rolling_stony כתב:

לדעתי אם למוכר אין תשובה טובה לשאלה האם הרכב עבר טיפול כל שנה ובאיזה מוסך - ממשיכים לרכב הבא

מה לגבי מצב שטופל ב"מוסך מדרכה"? נניח אצל חבר מכונאי ברחוב, או מישהו שמטפל לבד, אפילו בתחילת דרכו?

פורסם

אני לא הייתי רוכש רכב שטופל אצל מישהו בשכונה שאני לא מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, גולדן191 כתב:

מה לגבי מצב שטופל ב"מוסך מדרכה"? נניח אצל חבר מכונאי ברחוב, או מישהו שמטפל לבד, אפילו בתחילת דרכו?

בתחום של רכב משומש יש אינספור נוכלים ורמאים. זה המצב.
כלל מפתח זה לבדוק הכל, בשבע עיניים. כי להגיד אפשר הכל.
כן יש מכונאי מדרכה או חברים מכונאים לא רעים בכלל שעובדים במוסך כשכירים ומשלימים הכנסה בשחור כסף מזומן ישר לכיס.
אבל אין לך בתור קונה שום דרך לוודא שהרכב אכן טופל על ידי חבר מכונאי, או שסתם מספרים לך סיפורים והרכב לא טופל.

מי שמטפל לבד, שיציג חשבוניות על החומרים שהוא קונה

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...