Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, PASHUT כתב:

קיה נירו פלאג אין/ חשמלי?

בהחלט חושבים על היונדאי קונה היברידית\קיה נירו היברידית. קיה נירו פלאג אין כבר לא משווק ע"י היבואן

לפני 33 דקות, 3n כתב:

קונה \ נירו מודל 24 יכנסו היטב בתקציב , אבל לא הייתי מחליט עד אשר הייתי מבצע נהיגת מבחן באטו 2 פלאג אין, מחיר של 155K זה מחיר אטרקטיבי מאוד.

ראיתי שהגיעו דגמי MG חשמלים חדשים במחיר של 149K עם אחריות מקיפה , שווה להעיף מבט.

ה MG ZS ניראה לי פחות מתאים לעומת  ה BYD 2 DM-I. היתרון שלו לטעמי אחריות מעט יותר ארוכה

עריכה אחרונה על ידי motyko
תיקון טעות ניסוח
פורסם

הייתי היום באולם התצוגה של BYD. הופתעתי לטובה מהרכב: איכות החומרים. מירווח פנימי הרבה יותר גדול ממה שציפיתי, וגודל תא המיטען מספיק לצרכינו. חששתי מחוסר פקדים פיזיים למזגן אבל ההוראות הקוליות בעיברית עובדות טוב כמו כן השליטה על טמפרטורה ועוצמה באמצעות 3 אצבעות על המסך. מושבים הרגישו נוחים. אכזבה מריפד המושבים שעשוי עור סינטטי לא מאוורר לטעמי לא  נעים למגע וכניראה בעייתי בקיץ. בהמשך אעשה נסיעת מיבחן ששלהערכתי תעבור בסדר  (אופי הנהיגה שלי רגועה ללא יומרות ספורטיביות).

אכזבה נוספת שצריך לרכוש מטען בניפרד.

בסופו של דבר ביצעתי הזמנה (הנחה של 5000 ש"ח עד סוף החודש) כאשר יכול לבטל ולקבל את הפיקדון כל עוד הרכב לא הגיע לארץ (אמור להגיע במרץ)

המון תודה לכל אילו שעזרו ונתנו עיצות טובות. מקווה שהחלטתי החלטה טובה

פורסם
לפני 22 שעות, motyko כתב:

הייתי היום באולם התצוגה של BYD. הופתעתי לטובה מהרכב: איכות החומרים. מירווח פנימי הרבה יותר גדול ממה שציפיתי, וגודל תא המיטען מספיק לצרכינו. חששתי מחוסר פקדים פיזיים למזגן אבל ההוראות הקוליות בעיברית עובדות טוב כמו כן השליטה על טמפרטורה ועוצמה באמצעות 3 אצבעות על המסך. מושבים הרגישו נוחים. אכזבה מריפד המושבים שעשוי עור סינטטי לא מאוורר לטעמי לא  נעים למגע וכניראה בעייתי בקיץ. בהמשך אעשה נסיעת מיבחן ששלהערכתי תעבור בסדר  (אופי הנהיגה שלי רגועה ללא יומרות ספורטיביות).

בסופו של דבר ביצעתי הזמנה (הנחה של 5000 ש"ח עד סוף החודש) כאשר יכול לבטל ולקבל את הפיקדון כל עוד הרכב לא הגיע לארץ (אמור להגיע במרץ)

באולם יש את הדגם החשמלי בלבד , יהיה הבדל בינו לבין דגם הפלאג אין מבחינת איבזור.

לי נאמר שאוניה נכנסת לארץ באמצע פברואר , ככל הנראה לאחר שיחרור זה אכן יהיה תחילת מרץ.

פורסם
לפני 3 שעות, ntd כתב:

מה עם המזגן? היו דווחים על מזגן חלש.

בדקתם? או שזה פחות קריטי?

מדובר בדגם חדש בארץ (עוד אין יחידות על הכביש) וכרגע עונת החורף, מה שלא באמת מאפשר לבדוק אותה כמו בקיץ.

בתאריך 29.12.2025 בשעה 17:18, motyko כתב:

כנראה שמדובר בהייברידית.

בחשמליות נתנו "מתנה" עמדת טעינה (או זיכוי של 1000 שח).

רמי לוי פרסם השבוע עמדות טעינה של תדיראן (מיני)  ב 699 ש"ח (באמת מחיר בדיחה).

תראה אם נשאר ובאיזה סניף ותדוג אחת.

העמדה זה הכסף הקטן, התשתית בד"כ היא זו שמאתגרת.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, ntd כתב:

סבבה

מה עם המזגן? היו דווחים על מזגן חלש.

בדקתם? או שזה פחות קריטי?

מאד קריטי. קשה עד בלתי אפשרי בעונה הזאת של השנה. האם הדיווחים על המזגן מהיימנים ובאלו דגמים?

לפני כשעה, איציק נ. כתב:

מדובר בדגם חדש בארץ (עוד אין יחידות על הכביש) וכרגע עונת החורף, מה שלא באמת מאפשר לבדוק אותה כמו בקיץ.

כנראה שמדובר בהייברידית.

בחשמליות נתנו "מתנה" עמדת טעינה (או זיכוי של 1000 שח).

רמי לוי פרסם השבוע עמדות טעינה של תדיראן (מיני)  ב 699 ש"ח (באמת מחיר בדיחה).

תראה אם נשאר ובאיזה סניף ותדוג אחת.

העמדה זה הכסף הקטן, התשתית בד"כ היא זו שמאתגרת.

תודה על האינפורמציה, אבדוק אם יש. אין לי בעית תשתית - בית פרטי, חיבור חשמל תלת פאזי  25A לפאזה. במקור חשבתי על מטען 3.3KW כך שאין בעיה של תשתית בכל מיקרה. אין לי בעיה להטעין כל לילה כל הלילה.

לפני 5 שעות, 3n כתב:

באולם יש את הדגם החשמלי בלבד , יהיה הבדל בינו לבין דגם הפלאג אין מבחינת איבזור.

לי נאמר שאוניה נכנסת לארץ באמצע פברואר , ככל הנראה לאחר שיחרור זה אכן יהיה תחילת מרץ.

מחפירות שלי במפרטים אין הבדלים מהותיים. נשאר לי לבדוק אם יש פתחי מיזוג לנוסעים מאחור. יש בתמונות בקטלוג הרכב אל לא מוזכר במיפרט. נאמר לי שמועד הגעה 15.3.26ועד מועד זה יכול לבטל את ההזמנה

פורסם

באמת עור סינטטי פחות נעים 

יש לאבא שלי בטויוטה סיינה 2025 חדשה לגמרי 

ובקיץ גם בנסיעה של 10 דקות אתה קם רטוב לגמרי מזיעה

הזמנתי באליאקספרס מושב אוורור שמתחבר למצת ומונח על המושב 

עלות של כ-100₪ והבעיה נפתרה

פורסם
לפני 10 שעות, אש ברכב כתב:

באמת עור סינטטי פחות נעים 

יש לאבא שלי בטויוטה סיינה 2025 חדשה לגמרי 

ובקיץ גם בנסיעה של 10 דקות אתה קם רטוב לגמרי מזיעה

הזמנתי באליאקספרס מושב אוורור שמתחבר למצת ומונח על המושב 

עלות של כ-100₪ והבעיה נפתרה

תודה. יכול לפתור את בעית ריפוד המושבים

פורסם
לפני 3 שעות, motyko כתב:

תודה. יכול לפתור את בעית ריפוד המושבים

דיה לצרה בשעתה.

בוא קודם נראה אם זה באמת חם ומציק או לא. סה"כ נראה שקצת חשבו על זה והמושבים עצמם (לפחות ב EV) הם מחוררים ולא חלקים לחלוטין, אז אני קצת אופטימי בעניין.

שבוע הבא כבר יעלו לכביש כמה EV's אז אוכל לדווח לך אם הזעתי בנסיעה הביתה ואיך היה בכללי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 14 דקות, איציק נ. כתב:

דיה לצרה בשעתה.

בוא קודם נראה אם זה באמת חם ומציק או לא. סה"כ נראה שקצת חשבו על זה והמושבים עצמם (לפחות ב EV) הם מחוררים ולא חלקים לחלוטין, אז אני קצת אופטימי בעניין.

שבוע הבא כבר יעלו לכביש כמה EV's אז אוכל לדווח לך אם הזעתי בנסיעה הביתה ואיך היה בכללי.

איציק

תודה אשמח לשמוע כמו כן אשמח לשמוע על נוחות הנסיעה (מטריד אותי שב EV מתלים אחוריים רב חיבורים לעומת קורת מתח ב DMI כך שיש לצפות שנוחות הנסיעה ב DMI תהיה נחותה.)

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן עם ה ATTO 2.  תנוחת ישיבה נוחה וגבוהה. נסיעה נוחה אבל מרגיש לי  פחות  יציב מהפורסטר  בעיקר בסיבובים (הנסיעה היתה ברכב החשמלי ויתכן שאיכות הנסיעה ב DM-I תהיה נמוכה יותר, מתלה אחורי קורת מתח ולא רב חיבורי). הפריעה לי מערכת תיקון סטיה מהנתיב שהיא אגרסיבית מידי לטעמי (ניתן לבטל בתחילת נסיעה וכניראה שעם הזמן מתרגלים לה). מערכת הצילום ההקפי עוזרת מאד בחניה. שליטה על מערכת המיזוג מאד נוחה  באמצעות מגע של 3 אצבעות על המסך או באמצעות הוראה קולית כך שחוסר פקדים פיזיים לא קריטי. מקווה שהמזגן יעיל  בקיץ.

בסך הכל הרגשה מאד טובה וניראה לי מאד מתאים לצרכיי. 

פוסט זה הוא על בסיס התרשמות אישית ובהחלט לא חוות דעת מיקצועית וכוללת.

באולם התצוגה בראשון לציון ראיתי היום את ה ATTO 2 DMI.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...