Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נובע היסטורית מכך שאני לא אוהב תאורת היצף קבועה בבית, וכשחיפשתי דרך לעמעם אותה ראיתי שיהיה זול ופשוט יותר להשקיע בנורות חכמות במקום דימרים ונורות LED מתאימות. הנוחות/עצלנות הייתה תופעת לוואי. 

אני עדיין קם ומדליק את התאורה החזקה על התקרה כשאני אוכל או עוסק בכל מיני פעילויות ספציפיות שדורשות את זה, אבל רוב הזמן מנורות עמוד חכמות במקומות אסטרטגיים בבית מייצרות (בעיניי) אווירה הרבה יותר נעימה.

קח בחשבון גם שביליתי קרוב לעשרים שנה בנסיעות עבודה ודירות שכורות עד שהשתקעתי במקום קבוע ב-2022, כך שהיום אני מרשה לעצמי להתברגן. 

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 21.12.2025 בשעה 10:07, baer כתב:

גם לי יש מצלמה די ישנה שעובדת, גם עם מלא פרסומות שגם פותחות את אפליקציית אלי עצמאית.

ננעל לך לגמרי? אתה יכול להסתכל לייב? מה עם שימוש בכרטיס זיכרון? 

ראיתי איפשהו האק איך לפרוץ אותה אם זה יקרה לי זה יתן מוטיבציה לנסות את זה.

טוב אחרי שהאפליקציה של YI התחרפנה לגמרי, העפתי אותה והתקנתי האק במצלמה.

זה עובד, אבל יש חסרונות: אפשר לראות במצלמה אבל רק ברשת הבייתית - כדי לראות מרחוק יש צורך בפעולה נוספת של stream לאתר כלשהו. בנתיים זה מספיק לי.

גם זיהוי התזוזה לא טוב כמו באפליקציה ויש הרבה התראות שווא.

להאק הזה יש גם אפשרות לשמור על כרטיס הזיכרון קטעי וידאו בהם המצלמה מזהה תזוזה.

הדגם של המצלמה שלי הוא YI 1080p outdoor.

זה ההאק:

https://github.com/roleoroleo/yi-hack-Allwinner-v2

ומצ"ב צילום מסך.

WhatsAppImage2026-04-07at06_49_34.thumb.jpeg.0c3e55299330a0624df3dae6bf8b010c.jpeg

• אהבתי 1
פורסם

כמה אירוני שהיום צריך לפרוץ מוצר סיני אחרי שהיצרן שלו חנק אותנו עם פרסומות. אבל יפה שיש פתרון כזה. 

את כל מצלמות ה-Yi שלי מכרתי לפני כמה חודשים, ובכסף שקיבלתי קניתי שתיים מודרניות יותר של Tapo שבינתיים עושות עבודה יפה. 

פורסם

קניתי tapo , אחלה מצלמה, רק היום התקנתי, האפליקציה סבירה. ההתקנה היתה נוחה אבל בגלל טעות משתמש היא התארכה בכמה דקות. 

140 שקל באייבורי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני רואה שיש המון צעצועים לTUYA

הזמנתי מצלמה פושטית ב30 שקל,תגיע אחרי המלחמה בטח. נראה איך עובד הממשק ונדע אם להזמין עוד 2-3.

יש להם גם שקע שאפשר מרחוק להדליק ולכבות,שקע שמלשין כמה חשמל צורך המוצר, מד טמפרטורה,תריסים.

מעניין

אדווח

אפילו גלאי גז

גלאי מים

https://he.aliexpress.com/w/wholesale-tuya-smart-home.html?spm=a2g0o.home.search.0

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

גם לי היתה YI , יום אחד באמת התחילו להפציץ בפרסומות כשפותחים את האפליקציה. לאחר כמה חודשים הפסיקה לעבוד וגיליתי שנשברה כניסת החשמל שלה ונוצר קצר ככה שהיא מתה לחלוטין. הזמנתי Eufy ואני מודה על כל רגע שהYI הלכה. עלתה 120 ש"ח בערך, בלי פרסומות, החברה היחידה שמתחייבת באופן מובהק לספק גישה למצלמה ללא שום תלות במנוי עתידי תשלום\פרסומות. לכל החיים.

• אהבתי 3
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הטויה הגיע.

ממשק קל 

ניתן לראות 3 מצלמות במסך הבית און ליין

היה קיים בשיומי אבל רצו כסף.

המצלמה אין לה זווית רחבה כמו השיומי,היא דייי ממוקדת מקום אחד כלאמר, רק מעל הדלת כאשר השיומי הייתה לכל החדר מדרגות.

מקליטה הייטב, מגיבה הייטב,שולחת התראות של רעש {אם רוצים} או תזוזה והווידאו מוכן ישר לצפיה,מה שלא היה בשיומי שהיה לוקח זמן להיכנס לכרטיס זיכרון.

אני אזמין עוד אחת מסתובבת,ואעדכן.

מה שהזמנתי היא 30 שקל.קבועה.

והמסתובבת 70 שקל.

מקסימום הפסדנו 100 שקל.

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...