Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2014 ספורט

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, itamar_by כתב:

זה נראה מספר מקשר של יד 2 לפי זה שכתוב שם שא"א לשלוח SMS

אני הייתי מבקש גם תמונות של הצד של הנהג, אין במודעה.

זה מספר מקשר, בכל מקרה חשבתי לבדוק את העניין וללכת עם מישהו שמבין יותר ממני שיעזור לי בכל התהליך של הבדיקה הפיזית של הרכב, והבדיקה במכון, נראה לי עדיף מאשר שאני אעשה את זה

לפני כשעה, razi_pazi כתב:

היעדר כל תיעוד על טיפולים זו סיבה טובה להמנע מכל העניין

הוא אמר לי שבהתחלה הרכב כן טופל במסגרת האחריות ורק לאחר מכן הוא טיפל אצל מכונאי שלו, כמו שאמרתי לבחור למעלה אני אבקש ממישהו שאני מכיר שידבר עם הבחור ויעזור לי בכל בתהליך, במקרה הצורך ארד מעניין / אתקדם לבדיקה וכל מה שצריך

• רעיון טוב! 1
פורסם

והמכונאי שלו לא מספק תיעוד לטיפולים?

בד"כ ההסבר לזה הוא תשלום במזומן. זה אפילו לפעמים נכון....

לא להיות תמים ולא להניח שכולם דוברים אמת.

מי שמתחזק טוב את הרכב שלו לרוב יחזיק תיעוד או שניתן יהיה לשחזר את התיעוד. בכל מצב אחר יש לצאת למנקודת מוצא ספקנית מאוד לגבי מה שנאמר ולא ניתן לבסס.

פורסם
לפני 22 דקות, razi_pazi כתב:

והמכונאי שלו לא מספק תיעוד לטיפולים?

בד"כ ההסבר לזה הוא תשלום במזומן. זה אפילו לפעמים נכון....

לא להיות תמים ולא להניח שכולם דוברים אמת.

מי שמתחזק טוב את הרכב שלו לרוב יחזיק תיעוד או שניתן יהיה לשחזר את התיעוד. בכל מצב אחר יש לצאת למנקודת מוצא ספקנית מאוד לגבי מה שנאמר ולא ניתן לבסס.

מסכים איתך, נניח וזה באמת נכון והרכב לא טופל בכלל לצורך העניין, אם אני קונה את הרכב ומבצע את כל הטיפולים שנדרש ומתחזק אותו כמו שצריך מרגע שהוא שלי, זה בסיס לבעיות? אני באמת שואל כדי לדעת ולהבין

פורסם
לפני 28 דקות, BoazB11 כתב:

כן.

לפני 9 דקות, razi_pazi כתב:

יש רכבים שיותר רגישים לטיפול לקוי ויש שפחות.

אני מניח שהסיוויק יחסית פחות רגישה. אבל כל רכב שהוזנח צפוי לעשות בעיות גדולות מאוד.

בכל מקרה אני אהיה יותר חכם ואתן למישהו שמבין לדבר איתו ולעשות בשבילי את כל התהליך (אני אהיה איתו כמובן ואלמד על הדרך איך הכל עובד) זה לדעתי הדבר הכי חכם שאני אישית יכול לעשות כרגע ורק ככה אני אדע אם יש לי מה לגעת ברכב הזה או שעדיף לוותר מראש ולחפש רכב אחר

פורסם
לפני 18 דקות, yahaga כתב:

רישיון רכב, דו''ח סליקה מחברת הביטוח, פירוט טיפולים, קבלות. 

זה השלב לעבור מדיבורים למעשים

הרבה אנשים נרתעים מזה שמבקשים מהם רישיון רכב ומספר רכב ואני באמת לא מצליח להבין למה, הבחור של הסיוויק בקושי רצה להביא לי מספר רכב בטענה שיש המון עוקצים היום והוא מעדיף לא לתת אבל כמובן שאני אראה הכל ברגע שניפש, בכל מקרה הצלחתי להוציא ממנו מספר רכב אבל אני לא מצליח להבין את הפאניקה של אנשים, יש באמת עקיצות היום דרך מספר רכב?

פורסם
לפני 6 דקות, yahaga כתב:

כן. יש. שיעביר צילום רישיון עם השם מחוק. ומה עם שאר המסמכים?

אני אדאג להוציא את כל המסמסכים שצריך, אם אני אראה שאין היענות ורצון לתת, אמשיך הלאה, תודה חבר.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני תמיד עם כלל אצבע כשאני מחפש רכב ביד 2, אם יש נתונים טובים לרכב מבוקש והמחיר שדורשים עליו בגדר ה״סביר״ והוא לא נחטף באותו היום\כמה ימים סימן שיש דגל אדום כלשהו.

בכל מקרה תדאג להוציא את המסמכים ותחזור לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי Rongaflugen
תיקון
  • אהבתי 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...