Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, EliC25 כתב:

מצטער אתה פשוט טועה.

תחושות הן דבר סובייקטיבי.

אין מה לריב על זה.

אני פשוט חושב שטויוטה קורולה חבוטה שנת 94 מול פיאט קופה 97 שלא נכנסת למגרש בגלל טמטום של מועדון החמש, חוטאת לאהבת כלי הרכב לחיבור לציבור הרחב ומחדדת את האלטיסטיות שבה חוטא המועדון.

לא חייבים להתערבב אבל בהחלט חשוב להשאיר מקום לרכבים לא שגרתיים בלי קשר להיותם אספנות ע"פ לוחית רישוי ולא ע"פ ערכן האספני 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

לא מצליח להבין את ההתעקשות.

למה כל מפגש יעודי אחר לא מושך כזאת אש? רק כי פעם התייחסו אליך לא בנימוס?

אתה יודע איזה מגעילים היו אליי במפגשים האוניברסיטה (איזור 04'-05') כל מיני בני 70 פלוס?

האם השחרתי בגללם את כל מועדון החמש או מציגי הרכבים? לא, גם כי הם מיעוט וגם כי אני שם כדי ליהנות, גם אם הרכב שלי בחוץ.

אתה לא יכול לצפות מאחראי המפגש או השומר להתחיל לעשות החלטות במקום של קורולה 94 vs פיאט קופה 97 כן או לא.

גם אם אני מבין את הכוונה שלך (ויצאתי פה פעם פעמיים כנגד מנצלי סטטוס האספנות עם לאונה 93' חבוטה), מאוד פשוט לקבל את כוונת יוזמי המפגשים היעודיים במקום להיעלב מכמה בודדים שתפסו תחת.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין קשר לאיך התייחסו אלי, גם אין לי רכב או עניין להיכנס למרחב השמור שלהם.

כמו שכתבתי... תחושות סובייקטיבית שנצברו לאורך הרבה שנים של הגעה למפגשים.

את המכוניות אני אוהב, בין המציגים נדיר למצוא אנשים משתפים, אז גם הפסקתי לפנות להחמיא.

בא... שותה קפה קר וממשיך בחיי האפרוריים.

דווקא במפגש אוטוטו אספנות היה וייב אחר לחלוטין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

מצב שונה הוא של מועדון אולד סקול שהוא ממש מועדון סגור ויותר מכוון לרכבים שאינם מקוריים, בין אם בנראות או במכניקה.

משעשע לקרוא את זה, כי אני זוכר תקופה שבה כל ה'מועדון' היה ארבעה מושבניקים צעירים ומוכשרים עם קצת יותר מדי כסף וזמן פנוי. אחד מהם (עם צי הוולוו המשופרות) עבד איתי אז באיזה סטארט-אפ והשקיע בפרוייקטים התמוהים האלה את רוב המשכורת שלו. כל האתוס שלהם היה מכליל ומגניב וחופשי וכיפי... עכשיו מסתבר שהם נהיו מועדון החמש בגרסה צעירה יותר. כנראה שהטבע האנושי עושה את שלו בסוף.

פורסם

הערתי הצנועה לדיון: אני חושב שצריך לאמץ את הרעיון של Cars & Coffe בארץ, מפגש קז'ואלי בלי נושא מסויים זולת אהבה לרכבים ולתרבות מוטורית. זה מרגיש (ממה שנראה מבחוץ, יש לי חרדה חברתית רצינית אני לא בא למפגשים) כאילו הקהילות מאוד סגורות ומי שלא מכיר חבר שכבר בפנים לא באמת יכול למצוא שם מקום. מפגש "כללי" יותר יכול להיות נהדר, במיוחד אם המועדונים השונים יבואו יחדיו ויציגו את הרכבים שלהם זה לצד זה. ככה אפשר לקבל "חלקה" של אספנות, ספורט, כמעט אספנות, מועדון האיביזה, מועדון הבריזה ומועדון נאמני הסוסיתא או אנאערף.

בנוסף, מניסיון של בני דודים קטנים - זה מקרב יותר אנשים לתחום המוטורי ויותר רכבים שונים = קהל רחב יותר.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

את המכוניות אני אוהב, בין המציגים נדיר למצוא אנשים משתפים, אז גם הפסקתי לפנות להחמיא.

מצטער לשמוע שזו ההתרשמות שלך באופן גורף...

אפשר לראות בסרטון הקצר שהעלתי שאני אומר שלום אקראי לכמה אנשים והם מחייכים אליי בחזרה. לא התחברתי אליהם כי גדלנו באליטה משותפת, אלא כי פשוט פגשתי אותם במפגשים כאלו ואחרים והתחלנו לדבר על רכבים שאהבנו.

נכון, יש אנשים סנובים או כאלו לא חברותיים. אבל להתרשמותי, הרוב הם אנשי שיחה בעלי תשוקה לעולם הרכב.

לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

תחושות הן דבר סובייקטיבי.

זה לא עניין של תחושות אלא של עובודת. להגיד שזו קליקה סגורה זו פשוט טעות.

למסגר את הכניסה של רכב כזה או אחר למתחם בתור איסור של אנשים מסויימים להיכנס למפגש זה פשוט מיסגור מעוות. אנשים יכולים להגיע באופן חופשי למפגש,  כל הסיפור פה הוא על איזה רכב מורשה להחנות במתחם היעודי.

• רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 44 דקות, נולד לליסינג כתב:

אני חושב שצריך לאמץ את הרעיון של Cars & Coffe בארץ, מפגש קז'ואלי בלי נושא מסויים זולת אהבה לרכבים ולתרבות מוטורית

יש פה ושם, לא משהו מוסדר כי מי עכשיו ינהל את זה. כדי שמפגש יחזיק מעבר לפעמים (מתוכן פעמיים שערסים עושים ברנאאוט ליד כולם), צריך שיהיה ניהול כלשהו, מכנה משותף.

לפני 46 דקות, נולד לליסינג כתב:

כאילו הקהילות מאוד סגורות ומי שלא מכיר חבר שכבר בפנים לא באמת יכול למצוא שם מקום

שוב הנחה ולא מהשטח.

אני לא חבר באף מועדון, מגיע אחת להרבה זמן למפגש וגם אז עם רכב לא מעניין או חונה בצד.

כלומר, אני לא מזוהה עם מישהו או משהו.

נדיר שנתקלתי בפרצוף עקום או באיזה הדרה.

ולא שאני טוען שכולם מהממים ודובוני אכפת לי, אבל בפירוש האווירה טובה ומקבלת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

יש וריאציה על זה ברכבי שטח. מפגשים של ג'יפולוג שנערכים במדבר (OVERNIGHT), שאני אוהב מאוד, יש לאחרונה דיון אם לבחור נקודה שגם ג'יפונים יכולים להגיע (פורסטר וכאלה ואפילו סוואנות), או לא. פעם זה היה חד משמעית לא, היום זו מעין פשרה שבשתיקה, כן אפשר (אולי כי לחלק מהותיקים נמאס מהדיזלים הרעשניים אבל חברתית הם עדיין חלק), אבל הנהג/ת צריכים לדעת טוב טוב מה הם עושים כדי להגיע (ולצאת) בשלום. אבל כמובן שהנסיכים במפגשים זה עדיין ה-CJ אספנות. 

יש לי הונדה סיביק 96 שממתינה להיכנס לאספנות, אבל אני לא חושב שאביא אותה למפגשים כי גם במצב חיצוני מושקע ומכאני טוב היא רכב סתמי מלבד לקבוצה מצומצמת של סוטים שהונדות של שנות 90 זה עבורם דה שיט. עוד אוטומאטית נוסף לכל הצרות 🤐, את הידנית 92 שאהבתי בלי גבולות מישהו חמד ולא לצון. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • מבאס 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...