Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!
ברשותי טויוטה פריוס 2013 מטופלת ושמורה אך ורק בחברה, אך דא עקא יש לי בעיה מוזרה ברכב, כשאני לוחץ על דוושת הבלם ומשחרר את הדוושה (נניח ברמזור או לפני תאוצה מחדש) יש קול מוזר מכיוון דוושת הבלם, משהו כמו ‘ממממממממ’ כזה ארוך שמשתנה לפי עוצמת הלחיצה על הדוושה.
שומעים את הרעש הזה גם מחוץ לרכב בצד שמאל מקדימה.
חוץ מזה הרכב בולם כמו שצריך ובלי תקלות מיוחדות. החלפתי לאחרונה רפידות בלם קדמיות.

כשהסבתי את תשומת לב המוסכניק לזה הוא אמר ש'זה בגלל שהדוושה ישנה אז היא חורקת, אל תתייחס לזה'
וכעת אשמח לעזרתכם, חברי הפורום, מישהו יודע לומר לי ממה הרעש הזה נובע? מה זה אומר? האם מישהו נתקל פעם ברעש דומה?
אני אישית כבר התרגלתי לרעש, אבל כשאני עוצר במעברי חצייה וכדומה אנשים פתאום מסתכלים עלי מה זה הרעש הזה… בקיצור, לא נעים ולא אסתטי.
אשמח לכל פיסת או בדל מידע.
בתודה!

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...