Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לנסות להבין אם אכן מדובר בסדק שאולי נוצר בגלל פגם ייצור, לבין משהו שחתך את הצמיג במקרה והתרחב אולי קצת.

אתה לא רוצה להגיע למצב שבו זה ממשיך להתרחב ולהתפשט אל עובי הסוליה ממש כמו בתמונה מתחת למשל, שבה רואים את שכבות החיזוק של הצמיג:

image.thumb.png.752708588d88fed2249c56df600e38eb.png

למרות שאולי מדובר בניסיון עקר, הייתי פונה לצמיגיה שהתקינה ושואל לדעתם.

• אהבתי 1
פורסם

אצלי יש צמיג הנקוק שקיבל חתך דומה כשהיה ממש חדש, שאלתי מוסכניק שאמר לי לבדוק את עומק החתך לוודא שהוא לא עובר את הקוביות שעל הסוליה לכיוון שכבת החיזוק

הכנסתי קצה סיכה לבדוק את העומק, היה כ-8 מ"מ, לעומת כ-10 מ"מ עומק הקוביות שעל הסוליה

אני נוסע עם הצמיג הזה כבר שנה, קרוב ל-30 אלק"מ, בודק ויזואלית מידי כמה שבועות שאין החמרה במצב החיצוני, ופעם בכמה חודשים עושה שוב בדיקת עומק.

לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

צריך לנסות להבין אם אכן מדובר בסדק שאולי נוצר בגלל פגם ייצור,

בתמונה שלך אולי אפשר לחשוב על כיוון כזה, אבל בתמונה של פות"ש זה לא נשמע סביר בהתחשב בכך שמדובר בשני סדקים שלא מחוברים ביניהם, זה חייב להיות פגיעה פיזית של משהו חד

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...