Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה אני מקשקש כאן לא מעט, שואל שאלות ומשתף אתכם בהתלבטויות בגין רכב יד 2 שברצוני לרכוש

נסועה של 10,000 בשנה, רוב השבוע בפקקים בעיר, סופש בן עירוני (בד"כ לא יותר משני נוסעים)

הקיצר, התלבטתי בן 3 רכבים שענו להגדרות שלי

הונדה גאז' החל מ 2021, האידיאל מבחינתי, רק שמאוד מאוד נדירה בלוחות, אז שוקל לוותר😒

ויטרה 2022 GLXV - יש לא מעט בלוחות (תלונות על מערכת המולטימדיה ידועות, מערכת שאפשר להחליף)

וולוג של הקודחים☺️ ויטרה 2022

קונה היברידית 2022, בתצורה הקודמת - אין הרבה דגמים היברידים בלוחות, אבל עם מעט סבלנות נאתר.

עוקב אחר VTEST, והקשבתי בקשב רק לסקירה קונה היברידית 2022

תקציב  דיי זהה, בסביבות 120

הביטוח של הקונה מעט יותר יקר  (תוספת של 900-1000 שח בהשוואה לויטרה) אולם זה דיל ברייקר.

התלהבתי מהקונה ברמת גימור סופרים (מלבד חתך הצמיגים הנמוך שבטוח יפגע בנוחות הנסיעה), העיצוב בקונה נראה הרבה יותר עדכני מהויטרה (למרות שהסלון איך לא.....פלסטיק קשיח), אולם התביעות האחרונות מול כלמוביל מעט מערערות לי את הבטחון.

כמו כן, לאחר קריאה בפורומים השונים, נראה שהרבה מאוד מתלוננים על עלות הטיפולים ביונדאי (יקרים מאשר בסוזוקי)

הלב אומר, שרכישת ויטרה תהא קניה חכמה (כלכלית) יותר בטווח ארוך (שיקלול של ביטוח, דלק, ומוסכים) טווח ארוך - אצלי 4 שנים  בד"כ

בנושא שמירת ערך, אני דווקא חושב שאין יתרון מובהק לאחד הדגמים (לפחות נכון להיום)

גם ככה חדוות הנהיגה בשני הרכבים לא משהו

מנסיונכם, האם יש פרמטרים נוספים שעלי לקחת בחשבון עבור קונה היברידיית או ויטרה ? (בעד/נגד)

חסרונות / יתרונות או :מחלות ילדות" שאיני מכיר

לדוגמא, כיצד עובדות מערכות הבטיחות ברכב, נוחות /אגרסיביות

ידוע שבקונה הברידית אין גלגל ספר אלא ערכת ניפוח

בשורות טובות

עריכה אחרונה על ידי yossil07
הגהה
פורסם

הויטרה לא היברידית, אז אתה משווה תפוחים לאגסים. 

תוסיף את הטויוטה CHR להשוואה מול הקונה. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 4 דקות, menir1 כתב:

הויטרה לא היברידית, אז אתה משווה תפוחים לאגסים. 

תוסיף את הטויוטה CHR להשוואה מול הקונה. 

לא כלכך חשוב לי אם הרכב הברידי או לא, מימדי הרכב ( 4.2 מטר) + סף הטענה (שטוח ) בראש סדר העדיפויות, אחר כך בטיחות + נוחות נסיעה

מרבית הנסיעה בפקקים בעיר (לכן לדוגמא פסלתי את ה DSG, סה"כ הארונה יכולה הית להתאים במידות)

CHR לא רלונטית (עבורי) כמו כן, סף הטענה לא מתאים וביטוח יקר אש!!

פורסם

תודה מוטי, כאן כבר נכנס בחשבון משתנה של תפקוד/בלאי של תיבת ההילוכים כפולת המצמדים.

פסלתי תיבות דו מצמדיות עקב הבלאי הצפוי (בכל זאת רכב בן 3 )

כמו כן, הבנתי שעלות תיקון תיבת DSG נמוכה מאשר תיקון כפולת מצמדים קוריאנית ולכן תיבת DSG ירדה מהפרק.

בקונה היברידית, הבלאי אמור להיות הרבה יותר נמוך עקב שימוש במנוע חשמלי.

למרות שגם את זה ראיתי קונה היברידית😐

• מעניין 1
פורסם

תודה ליאל, הביטוח למאזדה אחד מהיקרים, (אהוב מאוד על בני דודנו), נדרש איתורן, כמו כן אורך כמעט 4.4, מעדיף רכב קטן יותר לחניות בעיר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...