Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנרטבתי כולי אתמול ב10 דק של יציאה בגשם עם נעליים רגילות החלטתי לרכוש נעלים עמידות לקור ולגשם😅

האם הנעליים של קולומביה עמידות לגשם הן רחבות ברוחב לרוב? כי אני נועל בספורט רוחב 2E 

חשבתי על הנעל הזאת אבל לא הצלחתי להבין האם הנעל רחבה מישהו יודע?

אשמח להמלצה אפילו על נעליים אחרות שרכשתם תודה

outsiders.co.il/product/fairbanks-rover-ii?attribute_pa_color=black-red&attribute_pa_size=43&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA65m7BhAwEiwAAgu4JPwNRSWHhGh9euJrSnsvHGYwzl6Kd_W_EoH36NO-EonUwnyQx5n64xoCtggQAvD_BwE

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כן, מעולה, נוחה וגם קלה. יש לי כפות רגליים רחבות וזו בעיה - רוב הנעליים אחלה בחלה אבל צרות מידי. ה-wide באמת רחבות מספיק לעומת הדגם הרגיל. שים לב למידות קצת מוזרות של סלומון כמו 46 ו- 2/3, צריך לוודא באיזו חנות יש את המידה המתאימה של wide ולא הרוחב הרגיל.

בדיוק קניתי בלמטייל את הזוג השני אחרי שנה (לא צריך להחליף כבר עכשיו, סתם מנצל שוברים שיש לי).

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נעליים אי אפשר לבחור ו/או להתאים בהתכתבות. מעבר להמלצה עצמה, יש צורך לגשת לחנות ולמדוד.

מה שמתאים לי, לא בהכרח יתאים לך ולהיפך.

למרות שסלומון טוענים שהנעליים שלהם עמידות לגשם/ מים והן לא מחליקות - אז הצהרות לחוד, ומציאות לחוד (לפחות, זה הניסיון שלי ממספר זוגות במשך השנים האחרונות).

לענינינו - אתה יכול לבדוק בחנויות של ציוד טיולים.  אפשרי גם בחנויות של בגדי עבודה (מראה פחות אופנתי, אך סבירות יותר גבוהה שיעמדו בדרישות שלך כי נדרשת עמידות בתקנים).

• רעיון טוב! 4
פורסם

אני כבר עם הזוג ה-מי יודע כמה- של מירל מואב , ואני עם כף רגל בעייתית.

עמידות מעולה במים (גם ברכיבה),

ולי הן נוחות הרבה יותר מסולומון וסקרפה שהיו לי בעבר. רחבות וקלות יותר.

אני תמיד מודד לפני שקונה, גם אם זה זוג זהה בדגם לנוכחי שלי,

ובפעמים האחרונות מצאתי מלאי גדול (דגמים ומידות) במאסטר ספורט בפארק אפק ראש העין.

*שים לב שהמידות של מירל קטנות. אני ברגיל מידה 44-5, ובמירל 46.5 *

https://mastersport.co.il/product/נעלי-מירל-להליכה-וטיולים-merrell-moab-3-mid-gtx-j035791/

פורסם

זה מאוד אישי וצריך למצוא את מה שמתאים ונוח. לי merrell היו קצת בעייתיות בנוחות.

לגבי הדגם הספציפי עליו המלצתי - כבר עבר בהצלחה חורף ורטיבות מצד אחד.

מצד שני יש משטחים שעם טיפה שמן וכו' באמת מחליקות בקלות - ומלא מעט סיפורים שראיתי, יש בעיית אחידות ברמת הגימור אז YMMV.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 19 שעות, guya72 כתב:

נעליים אי אפשר לבחור ו/או להתאים בהתכתבות. מעבר להמלצה עצמה, יש צורך לגשת לחנות ולמדוד.

מה שמתאים לי, לא בהכרח יתאים לך ולהיפך.

למרות שסלומון טוענים שהנעליים שלהם עמידות לגשם/ מים והן לא מחליקות - אז הצהרות לחוד, ומציאות לחוד (לפחות, זה הניסיון שלי ממספר זוגות במשך השנים האחרונות).

לענינינו - אתה יכול לבדוק בחנויות של ציוד טיולים.  אפשרי גם בחנויות של בגדי עבודה (מראה פחות אופנתי, אך סבירות יותר גבוהה שיעמדו בדרישות שלך כי נדרשת עמידות בתקנים).

כן כמובן אני אלך למדוד פשוט רוצה לדעת האם יש נעליים שממש עמידות לשלוליות שלא אחשוש לחזור עם רגליים רטובות.

פורסם

רציתי לחזור על תשובתי ללכת על נעלי עבודה שמתחייבות לעמוד בתקן של אי חדירת נוזלים.

אך לא הצלחתי מידע לגבי קיומו של תקן כזה.

הכי קרוב שמצאתי זה תקן SR (התנגדות להחלקה / SLIP RESISTANCE).

https://www.osh.org.il/heb/questionlobby/weekanswer,76/

בחיפוש באתרים של חברות בתחום לבוש עבודה, ראיתי גם נעליים עם התחייבות לכך שהן אינן חדירות למים (חלקן גם במראה סביר).

• אהבתי 1
פורסם

תלוי מה אתה מחפש. נעלי טיולים\גבוהות או ספורט?

בגדול נעלי טיולים עם גורטקס אמורות לסגור לך את הפינה. אם יש להן עור מלא אז עוד יותר טוב.

אם אתה רוצה נעלי ספורט משודרגות - ברוקס התחילו למכור את הGHOST המעולות שלהם עם גורטקס. לא ניסיתי. מבחינת מידות רוחב יש להם הכל.

פורסם
בתאריך 22.12.2024 בשעה 17:36, taranta כתב:

תלוי מה אתה מחפש. נעלי טיולים\גבוהות או ספורט?

בגדול נעלי טיולים עם גורטקס אמורות לסגור לך את הפינה. אם יש להן עור מלא אז עוד יותר טוב.

אם אתה רוצה נעלי ספורט משודרגות - ברוקס התחילו למכור את הGHOST המעולות שלהם עם גורטקס. לא ניסיתי. מבחינת מידות רוחב יש להם הכל.

נעליים להליכה לרוב טיולים אני מטייל גם באירופה ועכשיו קר שם ומרגיש קור בתוך הרגליים.

פורסם (נערך)

השאלה אם אתה רוצה נעלי סבאל׳ה/אבאל׳ה או משהו יותר אופנתי.

אם משהו יותר אופנתי: 

nike court vision mid winter gold

סופר נוחות ליומיום, ריפוד פינימי מחמם, נראות פ33ה ועמידות למים.

image.thumb.jpeg.808fb6729baf453e7a1344868e47a3c6.jpeg

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...