Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוקים להכוונה ודגשים בין ים הדגמים.

חבר מחפש רכב קטן, אוטומטי, אמין וחסכוני עד 25K.

נסיעות משולבות גם בעיר וגם בינעירוני.

נשמח לדירוג וטיפים ממה להמנע.

מעבר בפורום שם דגש על ספייס סטאר וספארק, והמלצות לגבי ו10 עם מנוע 1.2 בלבד.
מה עוד? להמנע מגיר רובוטי חד מצמדי לגמרי? את מי זה פוסל?

השוק מלא בדגמים (פיקנטו, 108, מזדה 2, ספלאש, את מי עוד שכחתי....)

תודה מראש.

פורסם

ספייס סטאר אופציה אמינה וחסכונית, מסוף 2014 מאובזרת במיוחד אך רועשת ורוכנת בפניות.

פיקנטו/i10 שקטות יותר אך פחות מרווחת ופחות חסכוניות.

108 ואחיותיה חסכוניות מאוד אבל חלשות יותר ועם גיר רובוטי לא נעים ומעצבן לדעתי.

מזדה 2 זאת כבר סופר מיני.

ספארק לא נכנסת בתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יכול להגיד שלאמא שלי יש 108 מנוע 1.0 רובוטית, כבר אוטוטו 8 שנים שהוציאה חדשה מהחברה בתחילת  2017,

0 תקלות, (רק מסך שהפסיק לעבוד אחרי שבועות בודדים שהוחלפה במסגרת אחריות)

הגיר הרובוטי מתרגלים אליו ודווקא לא רע, למשות זאת רכב מהנה לנהיגה, נוח, אמין (מכלולי טויוטה בסופו של דבר) וחסכוני.

פורסם

הגיר של הפיקנטו והיונדאי נחשב לטוב?
לי אישית יצא לנסות מעט בהן (שנתונים חדשים יותר), והמעבר היה נורא מבחינתי, אבל אני על ידני אז אין לי נקודת השוואה.
יש כמה ספארק בתקציב ביד2, איך היא מתברגת?

פורסם

אני הייתי הולך לכיוון הפיקנטו או i10 מנוע 1.2 זה בגדול אותו רכב.. רק לחפש אחת שבהחלט טיפלו בה בזמן כמו שצריך

דייהטסו סיריון עם כמה שנשמע מוזר זה רכב מצוין אומנם מודלים ישנים יחסית מניח 2010 אבל בהחלט אמינות וחסכונית 

לגבי המיצובישי אטראז/ספייסטאר מניסיוני האמינות סבירה מינוס בעיות בממיר קטליטי אכילת שמן וגיר לא מוצלח כל כך בנוסף רעשי הרקע ממנוע ה3 צילינדר 

מה גם שהרכב הזה הכי לא בטיחותי שיש

פורסם
לפני 49 דקות, Be roo כתב:

לי אישית יצא לנסות מעט בהן (שנתונים חדשים יותר), והמעבר היה נורא מבחינתי, אבל אני על ידני אז אין לי נקודת השוואה.

החל מאיזור 2020-2021 שתיהן עברו לגיר רובוטי חד מצמדי.

בישנות יותר יש גיר אוטומטי קלאסי שאפשר לאמור עליו הרבה דברים (לא חסכוני, מבזבז כוח מנוע, רק 4 הילוכים וכו') אבל הוא עובד חלק, החלפות חלקות, אין תחושה של הפסקת רצף העברת הכוח ולא מעצבן את אף אחד. 

שתי אלו הן לדעתי מכוניות המיני הטובות ביותר (מנוע 1.2 בלבד, ויונדאי רק בדגם שהתחיל ב 2014, לפני כן היה דור ישן) רק הבעיה שהרבה אנשים חושבים ככה והן יקרות, ב 25 אלף קונים משהו יחסית ישן. 

לא חסכוניות בצריכת דלק, כן חסכוניות באחזקה אם קונים רכב במצב נורמלי עם ק"מ הגיוני. 

סוזוקי ספלאש גם בסדר גמור. יחסית לא נפוצה ואין הרבה מבחר. 

סיריון זה רכב לתקציב 8000 ש"ח, לא ל 25.000.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

יש כמה ספארק בתקציב ביד2, איך היא מתברגת?

בין הפיקנטו ליונדאי הייתי בוחר ביונדאי עקב נוחות טובה יותר וסלון נעים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה המחירים הממוצעים, איך בדיוק זה נכנס ב 25 אלף?

הרכבים שקרובים לתקציב זה כמה רכבים או מהשכרה או עם ק״מ גבוה וכולם ברמת אבזור Lt הפשוטה.עבור רמת אבזור המבוקשת Lt+ או הltz המחירים כמו שאתה באזור ה 35 אלף וצפונה.

IMG_2619.thumb.png.9db102d82879c1819148e39fec42e590.png

IMG_2618.png

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אם אסכם את מה שנאמר,

הגיר של היונדאי והפיקנטו בשנתונים האלה סבבה, אבל הם פחות חסכוניות מהספייס סטאר הרועשת והלא נוחה.

הספלאש גם אופציה סבירה.

לקחת סריון בשנתון נמוך בהרבה נראה לי לא נכון.

נושא המחירים של הספארק יבדק, מודה, טרם נבדקו המחירונים הרשמיים, רק היה מעבר ראשוני על ההצע ביד2. האבזור הוא לא ממש שיקול, אבל אם האקזמפלרים במחירים הללו הם עם ק"מ חריג, זה כבר ענין אחר.

עריכה:

נראה שיונדאי 1.2 בתקציב הזה הם עם ק"מ  של 200K ומעלה...

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

ספלאש אופציה טובה אבל פחות טובה מבחינה בטיחותית.

פורסם (נערך)

מחיפוש ביד 2 נראה שהיונדאי נופלת, אין 1.2 בתקציב הזה אלא עם 200k ק״מ ומעלה, הספלאש גם לא נכנסת בתקציב אלא עם ק״מ גבוה.

למה לשים לב כשבוחנים פיקנטו וספייס סטאר? יש מחלות ידועות?

החיפוש החזיר גם כמה אופציות שלא הוזכרו כמו שברולט סוניק וסוזוקי אלטו, יש מה לבדוק אותן?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אלטו הרבה פחות טובה מספייס סטאר.

בספייס צריך לוודא הוחלף שמן גיר, החלפה כול 4 שנים או 80 אלף. 

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

אלטו הרבה פחות טובה מספייס סטאר.

אשמח ליותר פרטים.

לפני 32 דקות, outnex כתב:

חוץ מיחידה פנימית שדולפת בשנים מסוימות.

באיזה שנים?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...