Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בקהל אדם שממש מבין בסטרימרים?

avz

פוסטים מומלצים

יש לי סטרימר TANIX. יש לו מסך פתיחה (אני לא בקי במינוחים) שנקרא ALICE UX שמאד הייתי רוצה להסיר. אם יש כאן אדם שמבין בסטרימרים ובתוכנות שלהם - אשמח מאד לעזרתו בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא לבד.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנחישות שלך עם הזבל-עופות הזה ראויה להערכה...

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, hans כתב:

אני מניח שאתה לא מכיר את הסטרימר, מה שלא מונע ממך להחליט שזה "זבל עופות". תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי זיכרון טוב, אתה חופר עם הקשקוש הזה בפורום כבר עשרות הודעות על פארש. ל-פ-ח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, hans כתב:

אתה סתם עושה שם רע לזבל עופות.

נאורו עשו ממנו ימבה כסף (ואז הפסידו הכל).

https://www.osimhistoria.com/theanswer/hatshuva_ep39

https://www.osimhistoria.com/theanswer/hatshuva_ep40

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...