Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמינו לי, 

צרות ותקלות של ילדים יש לנו. 

צמיגים, ליטוש פנסים, תור ארוך. 

מגבים רבותיי, מגבים זה הסרט! 

אותו היום, שבו אתה מכניס 2 האמרים של הגדוד לטסט( כן כן, באזרחות)

והם אחד אחרי השני, וההאמר הראשון מסיים את הבור, מתחיל להתקדם ליציאה,

ואז...... 

הג'ריקן מים שבמתקן האחורי נופל על הראש של הבוחן בבור................. 

והנהג מתקשר לבוחן הגדודי בלחץ, 

והבוחן הגדודי צוחק בלי סוף, 

ומאשימים את הצוות, 

ובסוף קולטים שאחד העובדים של המכון הוריד את הג'ריקן כדי לשטוף משהו ולא תפס עם רצועה........... 

ובטופס יש ליקוי על מגבים כאשר מדובר על האמר פתוח ללא חלונות.

כן ירבו ימים מצחיקים כאלו 😂

• מצחיק 10
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

אצלי תמיד חייבו על "טסט חוזר" במעמד התשלום על הטסט הראשון.

ספציפית לגבי צמיגים - בפעם היחידה שבוחן גילה משהו שפספסתי שאלתי אותו האם לחזור לתור ואמרו שלא צריך - החלפתי, חזרתי למכון, חניתי בצד והזמנתי בוחן שהתסכל על האוטו ממרחק 10 מטרים בערך וחתם :-)

לברווז - אם הגעת למצב שבו אתה נפסל על צמיגים בטסט, בוא... אחריותך בתור חבר ותיק בקארספורום. לנו אין תירוצים של לא ידעתי/לא שמעתי :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם נכשלים על משהו כמו מסרק הגה, בלמים, שנבדקים על ציוד שבתוך התור, אז מחכים בתור.

אם נכשלת על משהו שניתן לבדוק ללא ציוד, כמו פנס, צמיג, לוחית רישוי - חונים בחוץ בטווח 5 צעדי הליכה, נכנסים למכון. תופסים בוחן בעל חותמת מהאוזן, שיבוא לראות את הכירכרה וישים את החותמת שלו במקום הנכון.

אחרי זה ניגשים למשרד, משלמים טסט חוזר ומקבלים עוד חותמת!

בשני המקרים רק סעיף הליקוי נבדק ולא נעשה כל הטסט מחדש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לי היה סיפור הזוי, תקראו עד הסוף:

עשיתי טסט בתאריך 24/06/2024, עברתי את המסלול כמו ילד טוב, (היה לי באותה תקופה עומס) היתי אצל המוסכניק שבוע לפני האוטו עבר טיפול, הכל בסדר,

מרפי נפל עלי באותו יום ואחת הנורות נשרפה בתוך אותו שבוע,

הבוחן מילא בטופס נורא שרופה, והוא מסביר לי תלך לפקידה (שאצלה משלמים על הטסט) תשלם על נורה, העובד שם (כפי הנראה עובד של המכון) יחליף לך את הנורה ושיהיה לך יום מקסים,

הלכתי לבחור של הנורות הוא התחיל להחליף את הנורה, נכנסתי לפקידה, הבחור נכנס וצועק לה החלפתי לו נורה תחיבי אותו ותסגרי,

הבחורה מהדקת לי את כל הקבלות לטופס אומרת לי בהצלחה מקפלת לי הכל ולהתראות,

אני בעומס מספיק חיכיתי במסלול שעה, לוקח את צבר המסמכים, זורק אותם בתא כפפות ונוסע הלאה בחיים,

וכאן מגיע הקץ,

לפני כשבוע אני נכנס לאזור האישי הממשלתי GOV.IL'

ואני קולט הודעה אדומה שהאוטו בלי טסט,

אני יוצא לאוטו פותח את התא כפפות מוציא את המסמכים וחשכו עיני, כל הטפסים שם כולל הטופס של המכון, 

זתאמרת הטופס אצלי אז לא סגרו אותו,

אני כמובן לא מזיז את האוטו, (אוטו חודשים בלי טסט, לא חסר לי ליפול עם איזה שוטר שיחליט לאכול לי את הראש, אפי' שיש לי טופס שמראה שהכל  תקין חוץ מנורה, ויש קבלה מהמכון על החלפת הנורה,)

כאן יש לצין את המכון לטובה, מכון הימן באשדוד ברחוב הקידמה,

נכנסתי למנהל המכון עם הטפסים, הוא היה ישר הבין את הסיטואציה, והסביר לי שלצערו מחמת כך שעבר חודש, אני חייב טסט מחדש, אך מחמת כך שיש כאן גם אשם תורם שלי שלא בדקתי, והטופס נשאר אצלי,

הגענו להסדר,

א. המעבר במסלול בחינם (על חשבון הבית)

ב. הוא הוציא לי טופס כאילו התחלתי את המסלול, בכדי שאוכל להגיע עם האוטו בלי להוציא אישור נסיעה ל48 שעות,

ג. הגעתי למסלול הוא ראה אותי הוא אמר לבוחן, הבחורציק אומנם חוזר אחרי חודשים, אבל הסיפור זה טופס שלא נסגר על נורה, אז אל תתעלל בו, הוא העביר אותי מהצד של התור, כמובן שבדק שהאוטו בטיחותי, אבל בלי להיות זבל.

ויצאתי עם טופס חתום, למחורת זה כבר היה מעודכן במשומשת.

הנס הגדול שלי שעדין לא עבר 3 חודשים אחרת היתי צריך להביא אישור בלמים מחדש!

המסקנה שלי: עברתם טסט, גם אם כל התהליך נכון, תבדקו טוב, אחרי כמה ימים שהטופס נסגר.

• אהבתי 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

איזה סיפור. אולי עוד כמה שנים נקבל הודעת SMS אחרי היציאה מהמכון או באותו שבוע שהאוטו עבר טסט. בדיוק למקרים כאלה. לא כל אחד נכנס מיוזמתו לאזור האישי לבדוק. אם נתרגל שמתקבלת הודעת אישור, ולא קיבלנו, יהיה לא תקין ויהיה אפשר לבדוק מה קורה והאם מדובר במקרה כמו אצלך.

האמת אפשרי לבצע את זה כבר היום, באתר האישי הממשלתי המידע קיים, ויש להם את מספר הנייד כולל המייל. צריך מישהו עם רצון.

פורסם

יצא לי להיות בכמה כנסים וועידות של משרד התחבורה, 

בכמה מהם יצא לי ולעוד חבר להיות בשיח פתוח בתחום החדשנות והיעילות. 

הצענו להם את עיניין ה sms בתחילת רישום ובסוף תהליך הטסט. 

עם כל מיני תוספות  שיעזרו בעיניין החוקים, 

ואפילו אם פסלו על מה פסלו

ותזכורת לתיקונים. 

רק סיבות למה לא! ללכת למהלך כזה הגיבו לנו. 

פורסם

בעבר הינו מקבלים מדבקה,

אז לא היה אופציה לפספס,

היום בגלל שאין מדבקה זה יכול הרבה יותר להתפספס,

היה לי לפני תקופה חבר שעבר טסט, חתמו לו על הטופס, אבל הפקידה לא סגרה את הטופס, היה שם בלאגן לא יודע איך זה נסגר.

פורסם
לפני 10 שעות, hans כתב:

אצלי תמיד חייבו על "טסט חוזר" במעמד התשלום על הטסט הראשון.

המדיניות של גביה על בדיקה חוזרת, במעמד התשלום על הבדיקה הראשונית, הנה פסולה ולא חוקית.

אסור לגבות על פעולה שלא בוצעה עדיין ויתכן כי לא תבוצע כלל.

לפני 5 שעות, WE988244 כתב:

היה לי לפני תקופה חבר שעבר טסט, חתמו לו על הטופס, אבל הפקידה לא סגרה את הטופס, היה שם בלאגן לא יודע איך זה נסגר.

לעתים זו לא אשמת המכון (פקיד/ה).

(ככל הנראה) קיים איזשהו באג אשר ״מפיל בין הכסאות״ מס׳ טסטים בשנה, והם אינם מדווחים למשרד הרישוי (כעבור כ-4 ח׳, בעל הרכב יקבל מכתב שרכבו ללא רישוי למרות שרשיון הרכב מוחתם כדת וכדין).

בלי לחץ, למכון קיימת אפשרות דיווח למפרע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 3 שעות, kompy כתב:

לעתים זו לא אשמת המכון (פקיד/ה).

(ככל הנראה) קיים איזשהו באג אשר ״מפיל בין הכסאות״ מס׳ טסטים בשנה, והם אינם מדווחים למשרד הרישוי (כעבור כ-4 ח׳, בעל הרכב יקבל מכתב שרכבו ללא רישוי למרות שרשיון הרכב מוחתם כדת וכדין).

בלי לחץ, למכון קיימת אפשרות דיווח למפרע.

תמיד בסטטיסטיקה יהיה אחוז מסוים של פדיחות,

השאלה איך אנחנו מנסים לגרום שיהיה כמה שפחות,

לדוג' בסיפור שלי, 

אם היתי מתרכז היתי שם לב שהפקידה הביאה לי דפים שלא אמורים להשאר אצלי, אבל שילוב של עומס, חום, ולחץ, גרמו לי לפספס,

באם משרד הרישוי היה מעדכן לדוג' בSMS על כך שהתחלתי את הליך הטסט אך לא סימתי אותו, או שכולם היו מקבלים SMS על סיום הטסט ואני לא קיבלתי,

תוך שבוע לטפל בזה היה הרבה יותר קל, 

אני רק חושב מה היה קורה אם שוטר היה עוצר אותי עם אוטו חודשים בלי טסט, אני אזרח שומר חוק, למה לי להגיע למצבים האלו שלא באשמתי.

פורסם

אני מקפיד לראות שהפקידה מטביעה חותמות, בהמשך, כשמקפל את הרישיון לתוך הנרתיק, בודק את חותמת "כשירהלתנועה".

הנרתיק מכיל רישיון רכב, תעודת ביוח ואחריות לצמיגים ומצבר, מה שצריך לניות ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרבה יותר חשוב מהניירת זה לבדוק ביום-יומיים אחרי הטסט, שתוקף הטסט הוארך במחשב משרד הרישוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 20 שעות, פאר האורה כתב:

תגיע עם קבלה על רכישת הצמיגים החדשים.

תיגש עם הקבלה לאחד הבוחנים ותציג לו הנה קבלה, נכשלתי על צמיגים, החלפתי. 

זו התוכנית.

לפני 19 שעות, sperial כתב:

השאלה היתה מכוונת לברווז, היכן עשה טסט

אוטוטסט יצחקי, ברחוב אדיסון 1.

לפני 17 שעות, Markm4 כתב:

מגבים רבותיי, מגבים זה הסרט! 

לשמחתי, את המגבים החלפתי לפני שבועיים (פלוס). שטפתי את הרכב, ניגבתי את המגבים באגרסיביות-משהו, אחד נקרע. החלפתי את שניהם. 

בטסט, כשבדקו לי איתות-רברס-הגה שמאלה הבוחן שלח יד, וליטף לי את אחד הוישרים, בתנועה שגרמה לי לחשוב על הטרדה מינית- איך הוא שלח את היד בנונשלנטיות שכזו...

לפני 16 שעות, hans כתב:

לברווז - אם הגעת למצב שבו אתה נפסל על צמיגים בטסט, בוא... אחריותך בתור חבר ותיק בקארספורום. לנו אין תירוצים של לא ידעתי/לא שמעתי :-)

אני לא משוכנע שהם פסולים כרגע. הכוונה, למיטב הבנתי הטסט חושב שאין להם עוד שנה להחזיק (עד לטסט הבא) ולכן נפסלו- וממילא תכננתי להחליף אותם בנובמבר.

אתה צודק. זה חדש לי, לא קרה לי עדיין. אני מקפיד להחליף אותם בעקבות 4 שנים כי מבחינת בלאי, עם הנסועה שלי, אני לא מגיע למצב שדורש החלפה- עד עכשיו. בשירשור שלינקקתי אליו, למדתי כמה דברים. 

לפני 3 שעות, דובצע כתב:

לא צריך להיתנפח 

אני ברווז, לא PUFFERFISH. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

שלח יד, וליטף לי את אחד הוישרים, בתנועה שגרמה לי לחשוב על הטרדה מינית

הבנת טוב. הטסטר מחפש ליפסול את הרכב ולזמבר אותך😂😂

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מצחיק 1
פורסם

גרמת לי לצחוק בקול רם :rofl:

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...