Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ עם עוד שאלה קטנה הגלקסי 4 תומך בgoogle pay גם?
רוצה לקנות כזה אבל אני עם מכשיר פיקסל

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

מחיפוש ברשתֶנראה. שהתשובה חיובית. אבל למה לקנות מכשיר כל כך מיושן (הוכרז לפני למעלה מ-3 שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אחרת להסתכל על זה, היא לבדוק מה ההבדלים במפרט (לא גדולים, בעיקר באחסון ובמעבד) ומהם ההבדלים במחיר (כ-400 ש' ל-4 חדש בקופסא מקספ לעומת 1300 ל-7 חדש באותה חנות)

מבחינת מ"ה - בדיוק היום קראתי את זה:

image.thumb.jpeg.c691d504f5990c9cf1522da81cf9659e.jpeg

למען ההגינות - אני "מתמצא", כי אני בדיוק מנסה לשכנע את הבן הקטן להסתפק ב-6 (700 ש'), שהרבה יותר קרוב ל-7 מאשר ה-4.

מבחינת מראה - הרי כולם נראים בול אותו הדבר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני מדבר אפילו על תאריכי ייצור. נניח סוללה ששכבה במחסן שנתיים כבר מתחילה להתעייף (ואל תספרו על מחזורי טעינה, כי השעון של סוללת ליתיום מתחיל לדפוק בשניה בה היא נאטמה).

לא הייתי קונה 4 בדיוק כשם שלא הייתי קונה s21. ברכישה כזו צריך לחשוב גם מתי ובאיזה מחיר יהיה צורך להחליף את המוצר. ואם 6 אכן עולה 700 ש״ח (שלי עלה בנובמבר כפליים, גרסת 44 מ״מ עם 4G) הוא נראה לי קניה עדיפה. גם חדש בשני דורות וגם משמעותית יותר טרי מקו הייצור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפחות לפני שנה ההפרש בין גרסה בלי וגרסה עם 4G היה 150 ש״ח (במקור קיבלתי את הגרסה בלי סלולר כמתנה, שדרגתי לגרסה עם סלולר וזה היה ההפרש).

פורסם

כי ההבדלים מינוריים ולא יודע כמה יצא לי להרגיש בהבדל בין הדורות (וגם עוד הולך חלק מהזמן עם שעון רגיל) ככה שהוא ישמש חלק מהזמן במהלך השבוע 
אבל לא בא לי לשלם פי 3 עם עוד טיפה פיצרים בין ה 4 ל7 

• אהבתי 1

פורסם

נכנסתי לאתרי ההשוואות. ל-6 יש כמה יתרונות שלא בולטים במבט ראשון: צג טיפה יותר גדול ועם רזולוציה יותר גבוהה, ובעיקר הרבה יותר בהיר, זכוכית ספיר לעומת גורילה (פחות נתונה לשריטות) ועוד כמה סנסורים שאת חשיבותם בשבילך רק אתה יכול לקבוע.

• אהבתי 1

פורסם

הבהירות של המסך זה כרגע הטיעון הכי חזק של הפושטק הקטן לטובת ה-7.

לך תסביר לו שהטלפון שלו עם בהירות נמוכה יותר מה-6...

(אגב- הוא בהתחלה רצה בכלל את ה-oneplus2, כי יש לו טלפון שלהם כרגע. ירד מזה אחרי שאחיו הגדול שכנע אותו ש"אין על סמסונג"....)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
בתאריך 1.10.2024 בשעה 12:12, dinnnn כתב:

מקפיץ עם עוד שאלה קטנה הגלקסי 4 תומך בgoogle pay גם?
רוצה לקנות כזה אבל אני עם מכשיר פיקסל

הגלקסי שלי (דור 4) תומך, אבל מנסיון של חודש בערך 20% מהמסופונים לא קולטים אותו כמו שצריך, ואז אני נאלץ להוציא את הטלפון מהכיס. כלומר האפליקציה והתשתית הטכנולוגית קיימות אבל לא הייתי בונה על זה כאמצעי תשלום בלעדי.

אישית, גם על הטלפון אני לא בונה ותמיד מחזיק את הכרטיס הפיזי בארנק או בכיס, אבל לפחות במסופונים שכבר אמורים לקבל NFC עוד לא יצא לי להיתקל בכאלו שחצי-עבדו. או שיש NFC או שאין, ואם יש אז הטלפון (גלקסי A40) בד"כ מסתכנרן איתם באופן חלק.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

מספר המקרים בהם נתקלתי במסופון שלא קלט את השעון זעום, אבל יתכן שהמסופונים בישראל יותר חדשים מאלה שבספרד (ה-EMV נקלט בארץ באיחור עצום). לא זכור לינמסופון שלא קלט את הטלפון.

פורסם
בתאריך 1.10.2024 בשעה 15:57, sperial כתב:

נכנסתי לאתרי ההשוואות. ל-6 יש כמה יתרונות שלא בולטים במבט ראשון: צג טיפה יותר גדול ועם רזולוציה יותר גבוהה, ובעיקר הרבה יותר בהיר, זכוכית ספיר לעומת גורילה (פחות נתונה לשריטות) ועוד כמה סנסורים שאת חשיבותם בשבילך רק אתה יכול לקבוע.

רפילו אני לא שרטתי את הגלקסי 4 (זה הקלאסיק עם הטבעת. המסך שקוע).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בסוף הזמנתי את ה 4 
אמנם הפעם האחרונה שהייתי עם שעון חכם הייתה עם ה lg urbane לפני 8 שנים בערך אבל מניח שההפרש בין ה 4 ל 6 הוא די מינורי בהתחשב בזה שאני בונה עליו בעיקר על התראות/שעה/לשלם פה ושם איתו.
הטלפון והארנק תמיד איתי אז מוכן לזה שהוא לא יעבוד בכול מקום וההפרש מחיר בינו לבין ה 6 לא מצדיק את ההפרש בנתונים הטכניים שלו.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...