Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעריך שאין צורך לפרט, אבל יש לי עובדת, אזרחית כפולה, בטראומה קשה מאוד.

בעלה גוייס, היא לבד בבית, והיא פשוט לא מסוגלת לעבוד, רוצה לעזוב את הארץ לתקופה עד שזה מסתיים.

יש לה חתול מעוקר ומחוסן אבל ללא צ'יפ.

היא רוצה לחזור לבית המשפחה שלה במזרח אירופה, אבל כנראה שאין טיסות ישירות לשם, מה שאני מניח יקשה על העניין.

היא צריכה להעביר את החתול איתה ואני אשמח לכל שבב של מידע מאיפה להתחיל.

תודות לכל העוזרים.

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר בתהליך שדורש סדרת חיסונים ובדיקות שלוקח כמה שבועות וכמובן שגם חובה שיהיה לחתול שבב. אם היא רוצה לטוס במיידי, אני לא בטוח שזה כלכך אפשרי. משיטוט קצר ברשת, חברות שעוסקות בסיוע בתהליך ממליצות להתחיל בתהליך כ3-4 חודשים לפני מועד הטיסה.

• מבאס 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יש חברות יעודיות שמתמחות בהטסת חיות מחמד לחו״ל.
הם בקיאים בנהלים השונים של כל מדינה ומלווים את התהליך.

חיפוש בגוגל מוצא כמה, אין לי נסיון אישי להמליץ, אבל מישהי בפייסבוק שיתפה לא מזמן שהיא העבירה 16 חתולים ו-5 כלבים לחו״ל בעזרת חברת סקאי פט פליי.

פורסם

ראשית , חייבים בשבב.
שאר התהליך אכן לוקח זמן. וטרינר יכול להשלים חיסונים ותיעוד. רק אחר כך ניתן להנפיק אישור להטסה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

צריך גם לבדוק מה הדרישות במדינת היעד מבחינת חיסונים וניירות.

הטסה כמטען נלווה הן בבטן המטוס והן בתיק במגבלות הגודל זולה משמעותית משימוש במאכרים שמטיסים בעלי חיים, עד כדי חמישית המחיר.

בישראל לבדוק מה דרישות היצוא 

ולראות מה מדיניות בעלי החיים בכל חברה.

בתקופות לחוצות זה יכול להיות סיפור לא פשוט.

אני חזרתי עם כלב בתקופת הקורונה, היה סיפור מהתחת... מורכב מאוד, לא זול ואף חברת תעופה לא היתה מוכנה להטיס בעלי חיים כמטען נלווה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...