Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תריץ חיפוש "סים פריפייד" ושם חברת הסלולר. עשיתי זאת, בכולן, חוץ מסלקום, מצאתי חבילות במחיר 50-60 ש"ח. בפרטנר 5G בתוספת 10 ש"ח (לא יודע האם יש הצדקה, אישית אני משלם כמה שקלים עבור השירות, עדיין לא ראיתי את הסימון 5G על המסך). בסלקום לא מצאתי חבילה אלא רק תשלום לפי דקות, נראה לי לא מעודכן, יתכן שלא חיפשתי טוב.

חוץ מזה - זה האתר שבו נהגתי לבדוק לקראת נסיעות עד שלפני כ-5 שנים עברתי לגלובאל סים.  התרשמותי היא כי הוא נוטה להיות מעודכן.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה התייר הזה קרוב אלייך? 

הדרך הכי זולה והכי משתלמת היא להוסיף קו לחבילה שלך ואחרי חודש לבטל. 

עשיתי את זה לפני כמה שנים כשאישתי לעתיד ביקרה בארץ למשך כמה שבועות.. במרבית החברות מדובר בעלות של 20-30 שקלים לחבילה בסיסית שמספיקה מעל ומעבר, והרבה יותר גדולה מכל סים פריפייד שעולה פי 3 ויותר.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

תשובה מעולה של יגאל.

כמו שהחברות המקומיות טוחנות אותנו כשצריך להשתמש בסים בחו"ל, ככה הן גם טוחנות בפריפייד. התמורה למחיר פשוט מגוחכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, Igalz כתב:

הדרך הכי זולה והכי משתלמת היא להוסיף קו לחבילה שלך ואחרי חודש לבטל. 

זה מה שעשיתי כשאח שלי בא לארץ לחודש, חבילה ב 30 ומשהו ש"ח סגרה את הפינה והסים היה בחינם עם שליח (ב 012 מובייל).

מצד שני, גם פריפייד לדעתי לא מאוד יקר היום, בין 60-100 ש"ח לחודש לחבילה סבבה לגמרי, שבשביל תייר זו הוצאה חד פעמית ולא משמעותית בהשוואה לעלות שהיה בארץ.

• תוכן חדש...