Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

אגב לא בהקשר ישיר  אבל.. מה קורה אם לאחר סיום תשלום על הרחבה של גוגל וואן (לדוגמא ל-10 GB) מפסיקים לשלם וחוזרים לנפח הגיבוי החינמי (5 GB) מה קורה עם כל הנפח שנתפס? 

הנפח החינמי הוא כבר מזמן 15 GB וכמו שכתבו לא תוכל לשלוח ולקבל מיילים, לגבות וכו׳. 

פורסם
לפני 20 שעות, hans כתב:

זה בדיוק מה שקורה. מתי שהוא אשתי התנתקה משום מה מגוגל one, אתה מקבל את ההתראה הזאת עד שמסדרים מחדש חיבור/תשלום, שום דבר לא הולך לאיבוד.

לא מדוייק, אם לא הייתה פעילות בחשבון תקופה החשבון מוקפא או מתבטל.

לאחרונה קיבלתי התראה כזו  למייל ההחליפי שלי על חשבון שפתחתי לפני הרבה זמן ולא ניגשתי כמה חודשים אליו.

Every day Google works hard to keep you and your private information safe and secure by preventing unauthorized access to your Google Account with our built-in security protections

Therefore, we are updating the inactivity period for a Google Account.

What happens when your Google Account is inactive
When your Google Account has not been used within a 2-year period, your Google Account, that is then deemed inactive, and all of its content and data may be deleted. Before this happens, Google will give you an opportunity to take an action in your account by:

Sending email notifications to your Google Account
Sending notifications to your recovery email, if any exists
Google products reserve the right to delete your data when your account has not been used within that product for a 2-year period.

December 1, 2023 is the earliest a Google Account will be deleted due to this policy.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תבדיל - חשבון לא פעיל מול חשבון פעיל שפשוט הפסיקו לשלם על האחסון. לגוגל יש שני תרחישים שונים.

אני לא מספיק אמיץ כדי לבדוק מה קורה אם אפסיק לשלם להם למשך תקופה ארוכה, אבל נניח החלפה של כרטיס אשראי - יש לך חודש של חסד בכיף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ככל שאני יודע, ברגע שאתה לא משלם תקופה, יש איזה 30 יום גרייס או משהו בסגנון. אתה לא יכול יותר לשמור כלום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי יש חשבון בbox.com עם איזה 500 גיגה תמונות שלא משולם מאז 2015, התמונות עוד שם ונגישות, אבל אני לא יכול להעלות קבצים חדשים.

פורסם

עידכון משמח! הגיבוי עובד.

לא יודע מה היה הטריגר לזה. חיברתי למכשיר DOK שיש לו חיבור usb c והעברתי אליו בערך 30GB של סרטונים. אח״כ הפעלתי מחדש והגיבוי החל. נשארו רק עוד 57 אלף תמונות… 

• אהבתי 1
פורסם

עכשיו תריץ חיפוש להוריד כפילויות (לפחות באפל יש את זה מובנה)

לפני 15 שעות, DubelBoom כתב:

לי יש חשבון בbox.com עם איזה 500 גיגה תמונות שלא משולם מאז 2015, התמונות עוד שם ונגישות, אבל אני לא יכול להעלות קבצים חדשים.

היה לי מצב דומה עם שרות דומה עד שיום אחד האתר שלהם מת ונעלמו כל התמונות. 🙄 

• תוכן חדש...