Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תחילת ספטמבר, 10 ימים, לינה בעיר עצמה אצל קרובת משפחה, כך שיש גמישות לטיולים עם שהיית לילה בודד.

הכיוון: מקומות יפים בעיר, נופים, אבל לא טרקים, דיווש דווקא כן בא בחשבון אבל ברמה משפחתית, אם יש אטרקציות של חיות בר אז בכלל טוב (בנתיים מצאתי בעיקר ציפורים).

אין כוונה לשכור רכב, אבל אם יש משהו שווה במקרח נסיעה, אז ישקל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בלי רכב לא תגיע רחוק (אחי גר שם והייתי שם כמה פעמים)
יש המון מה לעשות שם, כולל האי ויקטוריה בשדה הקרוב, נסיעה לכיוון ג'ספר והרוקיז בשדה הרחוק
Horseshoe bay
הגונדולה ב ויסלר או Sea to Sky  בסוואמיש

ספטמבר תקופה לא רעה, עיין לא ממש קר, אבל לגבי פסגות מושלגות, אני לא יודע

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תעשה חיפוש בגוגל תקבל המלצות... שום דבר מיוחד

קצת דאון טאון עם שעון הקיטור והסביבה
החוף בKitsilano Beach - נחמד

פארק סטנלי

השוק Granville Island Public Market ממש נחמד בעיקר בסופי שבוע
Canada Place - היתה שם פעם הקרנה של סרט על קנדה בארבע מימדים, ממש מוצלח
Steveston - עיירת דייגים ממש נחמדה וכל הדרך לשם

בטוח שבגוגל יהיו דברים יותר מעודכנים

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ערך מוסף נמצא במרחק של כמה ימי נסיעה מונקובר, במחוז Alberta,   ונקרא Banff national park - אגמים מדהימים, קרחונים, בקיצור Rockies . וכל הדרך משם לכיוון British Colombia ועד וונקובר.

בעיר ונקובר עצמה אפשר לקחת טיול אופניים סיבובי ב Stanley Park. ללכת ל Capilano Park לגשר המתנדנד.

יום אחד לבלות בעיר Victoria ( חובה!).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

קבלי

העיר וונקובר מתאימה לטיול של 3-4 ימים על בסיס,הליכה וקצת תחב"צ (אני לא רוכב, אבל לדעתי את תהני מאוד על אופניים).

מעבר לכך אני אחפש את התוכנית שלי או את היומן של אישתי.

לגבי Vancouver Island - מדהים. לא מדובר במשהו קטן, שטח האי הוא פי 1.5 משטח מדינת ישראל. יש המון מה לראות בו, אבל להביא בחשבון הפלגה של כמה שעות במעבורת מוונקובר, וחיוני רכב. גם לכיוון מזרח המרחקים מאתר לאתר עשרות ואף מאות ק"מ, והאתרים שווים את המאמץ.

כיוון שמדובר באוקטובר מזג האוויר יכול להיות בעייתי, וצריך להכין plan B, במיוחד אם תצאי מהעיר.

אגב, היה דבר אחד איום, וזה מספר ההומלסים שלנו בקרטונים, גם למרגלות מגדלי יוקרה.

עריכה: העתקתי את קובץ התוכנית שלי לעיר עצמה (3 ימים) - עד כמה שאני זוכר לא ביקרתי במוזיאונים. סדר הטיול באתרים היה שונה.

אם בכוונתך להתנייד בתחב"צ למדי את דרך התשלום, מבחינה זו וונקובר דווקא מתקדמת מאוד, ובניגוד לערים אחרות בקנדה לא צריך מזומן.

ואגב, את הדרך לשוק קרנוויל עשינו ברגל, ובדרך מצאנו את סוכנויות רכבי היוקרה, עם כל דבר אקזוטי וקלאסי שאת מחפשת.

Day 1

Stanley park

Vancouver Aquarium

Coal Harbour

Canada Place

Vancouver Lookout

Gastown

Robson Square

Day 2

Granville Island Public Market

Chinatown + Chinese garden.

Police Museum

(Art Gallery)

(Science Museum)

(Yaletown)

Day 3

Capilano Suspension Bridge +Trail

Grouse Mountain

אם את רוצה את שאר התוכנית אוכל להעלות גם אותה, אבל היא מתחילה באי וונקובר (3 לילות) ונמשכת עוד שבוע בדילוגים עד קלגרי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אין לי המלצות אישיות בנושא, אבל אולי כדאי לך לבדוק את ערוץ היטיוב הזה:

https://www.youtube.com/@DownieLive/videos

זה ערוץ בנושא טיולים, אבל היוטיובר עצמו מונקובר ולמיטב זכרוני יש לו לא מעט סרטונים על ונקובר והאזור, במיוחד בין הסרטונים הקצת יותר ישנים, אולי תמצאי שם משהו שמעניין אותך.

עריכה:

מניח שכדאי להתחיל מהפלייליסט things to do in vancouver.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 1

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...