Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים ב MG F VVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור טוען שהבולמים שלו לא תקינים , לאחר שיחה עם אדם מסוים נאמר לו שאולי יש צורך למלא גז בבולמים (?!) .

מאון לאון ידידי הגינג'י פנה למוסך מורשה MG , והסביר להם את הבעיה , שהאוטו מתרסק לו לבורות ולדעתו הבולמים לא תקינים , הוא גם העלה את הרעיון שאותו אדם זר זרק לו שיש למלא גז בבולמים .

המוסכניק מצידו טוען שזה לא גז שיש למלא ... אלא מים (שוב - ?!?! :shock: ) .

מישהו כאן יכול לשפוך אור על עניין הבולמים ב MG ... למישהו יש מושג מי היצרן של המקוריים המותקנים ברכב הזה ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

השאלה היא אם ישר דבר דבר כזה למלא מים בבולמים ...?

כי המוסכניק שלו טוען שאפשר וצריך למלא מים בבולמים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אין לי מושג מה האנגלים המוזרים האלה שמים בבולמים, אבל בבולמים בדר"כ יש שמן, וכמובן חלק מהבולם מלא באוויר.

כמו כן יש מחזירי שמן ושאר חלקים של הבולם, אבל נשמע לי מוזר לשים מים בתוך בולם.

חוץ ממערכת קירור(שגם שם זה לא ממש מים) לא ידוע לי על שום גוף או מערכת אחרת ב-ש-ו-ם ציוד מכאני שבו משתמשים במים, בטח שלא כחומר סיכה או נוזל הידראולי.

• תוכן חדש...