Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה על בסיס נסיון חיובי של מישהו - מחפש מתנה לאבא, ״נהג מירוצים ליום אחד״, גמיש בתקציב.
והאם זה בכלל שווה את ההשקעה? ממה שראיתי 1200-2000 ש״ח.

אודה מאוד לעוזרים! 

🤔

פורסם

הרעיון יפב, אבל אתה צריך לשאול את עצמך האם צפוי שאבא יהנה.

חוץ מזה, אולי לעשות מזה יום כיף אבא ובן? עשיתי משהו טיפה דומה עם הבן שלי - שעה על סימולטור טיסה (בהרצליה, יש גם בנתב"ג) והיה יום כיף לשנינו, בזכות הכמה שעות ביחד. אני בספק אם הייתי נהנה כל כך בלעדיו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא שאני גר כרגע בחו״ל, חשבתי גם על טיסה.
לדעתי הוא כן יהנה מהנהיגה אבל טיסה יכול להיות רעיון טוב יותר. אפשר לשאול בכמה % ההטסה של המטוס היא על ידי ה״לקוח״? 

🤔

פורסם (נערך)

בסימולטור קיבלנו שעה שהתחלקה בינינו, למעשה כל ה"הטסה" מתבצעת על ידי האורח, כאשר יש לידו מדריך.

הסימולטור בהרצליה הוא די בסיסי, כנראה של דגם ישן, אבל החווייה מהנה מאוד. בנתב"ג זה סימולטור מבצעי של אלעל שבעבר אפשר היה להתארח בו. כחבר "מתמיד" קיבלתי הרבה פרסומות אבל בזמן האחרון הן נעלמו, אולי האפשרות נסגרה עם שוך הקורונה. 

ובדרך אגב, באיזה שלב חשבתי לממן לאותו בן איזה קורס נהיגה ספורטיבית בחו"ל אבל זה לא הסתייע, בסוף מימנתי לו שבוע באנגליה עם ביקור ב-3 משחקי פריימר ליג (הצטרף אליו עוד חבר).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אביך אוהב לנהוג, אז כן, יום כזה מודרך במסלול עם רכב ספורט אמיתי, אז ההשקעה ביום כזה עם פרודרייב או עם לאון או פיליפ, שווה כל שקל. 

אם הוא ״סובל״ מנהיגה, טיסה תהיה חוויה שונה . לא בטוח שמלאת אדרנלין כמו נהיגה במסלול.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...