Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.5.2023 בשעה 16:39, vladclar כתב:

העניין הוא,  שההפרש בצריכת דלק בין דגם היברידי לדגם בנזין לא גדול בכלל.

כי ג'אז בנזין רכב חסכוני מאוד.

זו הנקודה. ההסתבכות והעלות של ההיברידי לא מצדיקים את התועלת השולית הקטנה. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 5 שעות, Jack457 כתב:

זו הנקודה. ההסתבכות והעלות של ההיברידי לא מצדיקים את התועלת השולית הקטנה. 

כן. אם כי אני מגלה מבעלי טויוטה הייבריד (לא קשה למצוא כאלה) (בעלים של ג'אז היברידי יותר קשה למצוא) שיש לרכב יתרונות אחרים. דבר אחד שנאמר (שוב, על טויוטה) שהמזגן פשוט מדהים. ביררתי, זה מזגן חשמלי, הוא לא רץ מרצועת אביזרים. הוא עובד על חשמל ומקבל כח מה inverter. דבר שני - הרכב נעים לנהיגה בעיר. שקט. ומסתבר שאנשים מתרגלים לזה - נכנסים לרכב ואין רעש. היום הרבה אנשים גרים בניינים עם חניון. זה "עושה" להם את זה. ושלישית - שכאילו יש הרגשה שהרכב אמין יותר, טוב יותר. שמעתי גם - "יושב טוב על הכביש" (כנראה זה משויך למשקל העודף מהבטריה - לא יודע). 

אבל שוב - זה לדעתי עדיין לא מצדיק 🙂 

פורסם

ההיברידיות שקטות בעיר, אבל גאז/יאריס/קורולה די רועשות בעומס.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 שעות, פיגו107שנת2010 כתב:

אצטט מה שאמר לי המוסכניק שאצלו אני מטפל ברכב: "אח שלי, בארץ אף אחד לא מחליף שמן גיר, כולל לא המורשים"

זאת בעיה. צריך למצוא מוכר שבאופן אקטיבי ביקש את ההחלפה הזאת, לפי מה שאני מבין. 

האמת היא שתרבות שמירה על הרכב בארץ על הפנים. זה דבר שמפתיע אותי כי המכוניות כאן מאוד יקרות ביחס לעולם (אז היית מצפה שדווקא נשמור עליהם יותר). 

נראה לי זה חלק מתרבות החפיפניקיות. 

מסכים עם כל מילה!

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...