Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ולא מריוס אין בארץ מכוניות גרופ a למעט שוכטוביץ שיצטרך להתאים את עצמו לייתר או לנסוע להנאתו
בעתיד הקרוב , בלי נדר - ב"מסגרת" מסוימת , יחודית ומעניינת , יופיע הסיפור של הרסטריקטור (כחלק מההיסטוריה המוטורית)...היה או לא היה?!

מריוס

פורסם

עזוב שטויות למה לעורר מתים? מהיום יש רוח חדשה (אני מקווה) בל נשכח שבאימון הקרוב תבקר

משלחת בעילום שם לבדוק איך המועדון והמארגן מתנהלים,

מירוצי מכוניות

פורסם
עזוב שטויות למה לעורר מתים? מהיום יש רוח חדשה (אני מקווה) בל נשכח שבאימון הקרוב תבקר משלחת בעילום שם לבדוק איך המועדון והמארגן מתנהלים,

תראה הפרט הוא לא חשוב כשלעצמו , אבל הוא חלק מה"צבעים" של התהוות הספורט המוטורי בישראל, ה"מסגרת" עליה אני מדבר ולא אוסיף, היא לא מסגרת ממסדית או משהו כזה ...זה משהו שנוכל להראות לחברים, לילדים שלנו ולאלו שלא עוסקים ב"פוליטיקה"...:|

מריוס

פורסם

צבעים זה דבר חינני ויפה לעין, אתה מתאר צבעים קודרים לא מספיק שאוכלים לנו את הכבד גם ככה?

תשאיר את זה אולי לשכתוב ההסטוריה עוד כמה שנים? עדיין יש פה כמה מנופחי אגו תן להם להרגע

מירוצי מכוניות

פורסם
חברים

לא ידעתי שאנחנו מענינים כל כך הרבה אנשים 3200 צפיות !!!!!!!!!!!!

אני קורא את השרשור הזה ממתי שהתחיל, ודי התלבטתי אם להגיב או לא... אבל בכל זאת..

מה שמעניין הוא הספורט עצמו, אבל על כל צורותיו. גם ראלי-רייד, וגם מסע עבירות, וגם שאר הדברים שחלק מהמנהיגים לכאורה, אלו שניכסו לעצמם את הספורט המוטורי, רוצים להתעלם מהם.

הצעת החוק כפי שהיא היום מתעלמת לחלוטין מהמירוצים שמעניינים את אותם צופים בהודעה בג'יפטריפ. אם החוק יעבור כפי שהוצע- לא יהיה ראלי-רייד, ולא יהיו מסעות עבירות

דווקא אתה, יובל, אמור לדעת שליגת הראלי-רייד מתקיימת בגלוי, עם טלוויזיה, עם סיוע משטרתי, עם ספונסרים כבדים, ועם המון קהל.

אתם יודעים כמה צוותים השתתפו בליגת מסעות העבירות? כמה השתתפו במסעות הניווט ובליגת הראלי-רייד?

כמה צופים היו במירוצים האחרונים?

כמה יהיו בראלי חרמון-אילת?

אתם לא רואים כמה זה שונה מאותן 15-20 מכוניות שאתם מרגישים שהן-הן ה"דבר האמיתי" ואין חוץ מזה כלום?

אני מכבד את זה שיש כמה אנשים שקמים ודוחפים את העניין. בכל זאת, נראה כאילו הם בחרו להתעלם מענפים שלמים בספורט המוטורי- וזה מקריאה בין השורות, ומ"קריאת" האווירה בדיון הזה ובאחרים, חלקם לא וירטואליים.

אני מאוד מקווה שאני טועה בהערכה הזו שלי, אולי אני לא מבין ומפספס בגדול, אני אשמח לשמוע שזה ככה.

אסף.

פורסם

טעות גדולה בפיך טעות ענקית, זה ששאר ענפי הספורט המוטורי לא נראים ונשמעים בפורומים השונים

זה מהסיבה הפשוטה שהם: לא התאחדו לעמותות,או אינם שייכים לפדרציות הבין לאומיות, או לא התחברו

לכוח המניע את המהלך למיסוד הספורט שהחל דרכינו לפני כ-5 שנים.

רוצה דוגמא קלסית?

DRAG RACE ענף פופולרי שקיים בהחבא ,יודע כמה פעמים פניתי אליהם להצטרף ככןח אלינו?

הם לא מאורגנים ולא רוצים להתארגן ,הם יושבים על הגדר ומחכים שאנחנו נעשה עבורם את העבודה השחורה בחינם!!! גם בכסף להוצאות הם לא משתתפים, אתה יודע? יש עורכי דין, יש לוביסטים.,

יש הוצאות, אנשי העבירות, אותו דבר, אז באופן טבעי הכותרות מופנות לאלה שעובדים עבורכם,

ואנחנו עובדים עבורכם ובחינם!!!!

וזה לא הוגן שאתה מעביר ביקורת בלי לבדוק דברים לעומק.

אם היית קורא בנבכי הצעת החוק היית מבין עד כמה אנחנו עובדים עבור כל הספורט המוטורי

כשרצו למשל לכרוך את כל הספורט דרך אחת הפדרציות הבין לאומיות בלבד FIA, הייתי אני שמנעתי

זאת ותחת לחץ שלי הם החליפו לפדרציות שונות ,היום כולם בפנים.

לכן אני מציע לך ולחבריך שהיום שקמה התאחדות ובימים אלה נרשמת אצל רשם העמותות זה בדיוק

הזמן שתתארגנו ותתצרפו ונציגות שלכם בהתאחדות תפעל לאינטרסים שלכם אפילו למשל

לתיאום תאריכי אירועים לדוגמא.

לשבת ולקטר? לשבת ולבקר את אלה שקורעים את הישבן בחינם? מצטער

חז"ל אמרו כבר "יהללוך מעשיך ולא פיך"

טפסי הרשמה יש אצל מזכיר העמותה.

מירוצי מכוניות

פורסם

אסף!

עוד דוגמא ששכחתי, בכל אותם תחרויות שנערכו אצליכם עם גדי צוקר, נועם היימן ועוד, לך תשאל אותם

מדוע כשרצינו להצטרף אל חלק מהאירועים שלהם ל קטע משולב קצר אפילו פרולוג לדוגמא

הם אפילו לא חזרו אלינו ????

מירוצי מכוניות

פורסם

הו, שלום בבי,

טוב לראות שגם אתה "מתפקד"....

וגם שלום לכולם, חזרתי ממילואים בבקעה...(בהצלחה אלון בקורס המ"פים - כאחד שעבר אותו בעבר, זו חוויה בלתי נשכחת)

בבי, באשר לדבריך,

ציינתי עובדה שצרמה לי מעט.

ראשית, משום מה, להוציא את רשימת הזמנים שפירסמתי, אף לא אחד הוציא רשימה מסודרת, להבדיל מהאירוע הקודם שתוצאות הזמנים הועלו עוד באותו היום....(אולי לך התשובה לתעלומה)

שנית, והוא הדבר שהפריע לי מכל, מעט פירגון לאחרים, בשביל למצוא כזה, צריך "לנבור" היטב ברשומות לעיל.

באשר לאהוד פוביצר, ייתכן באמת שאינו עומד בכל הסטנדרטים הנדרשים, ועדיין, הוא הצליח לסיים את האירוע בזמן סביר, ויותר....

לא קראתי שמישהו מהנוכחים כאן ציין ו/או פירגן באשר לנהיגה המעולה של נדב ויובל, ולא את התוצאות המצויינות של גבי, אילן ואהוד (ואני לא משוחד לגבי אבי, אתה יודע זאת טוב, אני ביקורתי מאוד גם כלפי בני ביתי) שנהגו ברכבים פחות טובים/משוכללים/מהירים, ועדיין תוצאותיהם מאוד מרשימות

לדעתי, אחת הדרכים לצעוד קדימה ולהצליח, היא לדאוג למטרה הראשית העליונה של כולנו, היא מיסוד הספורט המוטורי. ברור הוא כי היו ישנם ויהיו מהמורות רבות להשגת המטרה, אך אל לנו להיסחף לויכוחי סרק, "קטטות" מילוליות והתנצחויות אחרות. יש להשאיר את האינטרסים האישיים בצד (בשלב זה) ופחות לדאוג לקידום אישי של מנהל אירוע כזה או אחר, או לחילופין "לצלוב" את זה שקיים את האירוע האחרון....הלמידה החשובה ביותר מתבצעת עם הנסיון...עם הזמן (ולא, אין זה פוגע בהליך עצמו שמתקיים, וזה הזמן לפרגן שוב לדני לוי).

ובנימה קצת יותר אישית,

לא ראיתי יותר מדי מתנדבים הקופצים למתן עזרה....

וכולם יודעים היכן להשיג את דני לוי, אהוד לביא יובל או אחרים...

אם אנו באמת רוצים להצליח, יש לתת יד, בפועל, וכפי שדני ציין "יהללוך מעשיך ולא פיך",

אמיר כאמור, הרים ראשון את הכפפה.

אני מקווה שיהיו רבים אחריו.

בברכה

ניר לביא

• תוכן חדש...