Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני היחיד שמשלם את הארנונה לשנה מראש בתשלום אחד?

מקבלים הנחה קטנה, שבתקופת ריבית אפס היתה יותר טוב מכלום.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני משלם בהו"ק ומקבל אותה הנחה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההחלטה לאפשר חלוקה לתשלומים היא החלטה עסקית של בית העסק (מקבל התשלום).

מבחינת הלקוח, זה כאילו קיבל הלוואה ללא ריבית (לעיתים חברת כ.א. לוקחת עמלה קטנה בגין חלוקה לתשלומים -> לא תמיד).

כאשר בית העסק (מקבל התשלום) אינו מוכן לאפשר חלוקה לתשלומים, האופציה היחידה שקיימת היא תשלומי קרדיט, אותם מציעה חברת האשראי תמורת עמלה לא נמוכה כלל.

ובתשובה לשאלת פות"ש -> חברת חשמל/ עירייה/ תאגיד מים החליטו כי אינם מוכנים לאפשר חלוקה לתשלומים בתשלום השוטף.

אבל.. אם תקבל תשלום גבוה, יש סיכוי שבפנייה אליהם יסכימו לחלוקה לתשלומים (עדיף מאשר לרדוף אחריך בגין אי-תשלום)

פורסם

זה יפה שאתם מנצלים את ההזדמנות להעביר לפות"ש סדנת חינוך כלכלית, אבל עדיין לא התקבלה התשובה לשאלה של למה לעזאזל זה פעם בחודשיים ולא פעם בחודש כמו בכל מקום נורמלי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 4.3.2023 בשעה 17:42, natco כתב:

ההגיון (ההיסטורי לפחות), היה שכל התשלומים הללו חייבו לשלוח איש לקריאת מונה פיזי שממוקם בבית הצרכן (תזכור שהארנונה וחשבון המים היו חשבון אחד, עד הקמת התאגידים).

היה חסכוני יותר שהביקור הנ"ל יערך פעם בחודשיים, ולכן גם החשבונות נערכו כך

דוקא היתה פה תשובה מדוייקת

• רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ארנונה - תעבור להו״ק בכרטיס אשראי ותשלם חודשית (זה מה שאני עשיתי)

חשמל - תתקין מונה חכם ותתנייד לחברה אחרת וגם תשלם חודש בחודשו (זה מה שאני עשיתי)

מים - אי אפשר, אבל תשלום קטן אז לא נורא

גז - אין

פורסם
בתאריך 4.3.2023 בשעה 06:58, Nakamichi כתב:

בכל מקרה,  אף לא הבנתי למה האפשרויות הן: או תשלום אחד, או שלושה ומעלה (קרדיט). 

מכיוון שאף אחד לא ציין את זה מספיק מפורשות:

כשאתה משלם בתשלום אחד - מי שמקבל את זה משלם אחוז עמלה מסוים (נגיד 3 אחוז למתמטיקה פשוטה) - ומקבל את הכסף מייד.

כשאתה משלם בקרדיט - הוא משלם 3 אחוז גם כן - מקבל את הכסף מייד - ואתה משלם ריבית על התשלומים בתור הלקוח.

כשהוא מאפשר לך לשלם בתשלומים - לא קרדיט - הוא משלם עמלה יותר גבוהה - באחוז או 2 - כי הוא מממן לך את הפרישת תשלומים מול החברת אשראי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דווקא ארנונה אני משלם הוראת קבע חודשית, מים וחשמל גם הייתי מעדיף חודשי, נטו כדי לראות בעיניים כמה צרכנו החודש בדיוק מבלי לחלק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...