Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חדש כאן בפורום 👋

אני שוקל לקנות רכב חדש והייתי שמח להמלצות. 

כרגע מתנייד במאזדה שאני רוצה למכור, ומחפש רכב טוב עד 200 אלף. 

רווק אז לא חשוב שהרכב יהיה גדול, אבל כן חשובה הנוחות ואיכות הנסיעה. 

אני שוקל גם את הטסלה מודל 3, שנראה רכב מאוד מרשים חיצוני, אבל נראה יחסית סטנדרטית מבפנים ואני לא בטוח לגבי מערכת המולטימדיה שלו (ראיתי שלא ניתן לחבר את הטלפון עם carplay לדוגמא) וגם קצת חושש שלא יהיה לי איפה לטעון את הרכב. 

בקיצור אשמח להמלצות וחוות דעת:)

פורסם

אם אין לך אפשרות להתקין עמדת טעינה בבית לדעתי כדאי לוותר על רכב חשמלי, להיות תלוי רק בעמדות ציבוריות זה תיק.

חוץ מאיכות ונוחות נסיעה מה עוד חשוב לך? יש צורת מרכב מועדפת? העדפה ליחידת הנעה היבירידית? אבזור? עד 200 אלף שקל יש המון דגמים ואם תספר קצת יותר פרטים לגבי מה אתה מחפש יהיה יותר קל לכוון אותך לרכב המתאים.

• תוכן חדש...