Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, מצרף תמונה של הצמיגים. המצב זהה בכל הארבעה.

רכב ספורטיבי שנוסע חזק לפעמים.

האם יש צורך להחליף או שאפשר להמתין עם זה לקיץ?

PS4, מותקנים מ 06/2019. שלוש וחצי שנים כמעט.

תודה,

20221018_173719.jpg

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

3.5 שנים זה זמן ארוך במיוחד למישלן,שאוהבים להתייבש. 

אני אישית מעדיף להחליף ליפני החורף,ובקיץ דוחה החלפה לחורף אם אפשר. 

מעדיף צמיגים כמה שיותר טרי במזג אוויר קר....

• רעיון טוב! 1
פורסם

תעלה תמונה של הסולייה עצמה,יעזור להבין את המצב. 

אם רק הדפנות מתחילות להתייבש והמצב בתמונה משקף את המציאות,אפשר למשוך עוד. 

פורסם

הצמיג בן שלוש שנים ושמונה חודשים יוצר בפברואר 19, לפי מצב הסוליה הייתי מחליף רביעיה לפני החורף הקרוב.

• רעיון טוב! 2

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אוקי, קיבלתי.

עכשיו לבחירת דגם. אז כמו שאתם רואים בסט הראשון ניסיתי לא להתפשר כי ידעתי שהסט ישמש אותי מספר שנים קדימה. כיום המצב קצת שונה ולא בטוח שהרכב יבלה אצלי מעבר לתחילת הקיץ הבא.

כמובן שלכיוון הסיניים אין מה להסתכל, אבל מקריאה קצת ברחבי הרשת ראיתי שאפשר לקבל דביצה באיזור 350 שח לצמיג במידה שלי (225/45/17).

זה הדגם:

Debica Presto UHP2

לחלופין, אם יש המלצה לצמיג אחר בטווח 300-500 ש"ח - אשמח לשמוע.

שוב, תודה חברים!

פורסם

ב 350₪ לא תמצא משהו עדיף על Debica. 

אבל ב 500₪ יש כבר Continental Premium Contact 5

https://autotire.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=2297073

או Sport Contact 5 ב 480₪ מצמיגיה מומלצת ברמת גן:

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2548&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=20

אני חושב שהצמיגים הנוכחים לא במצב קטסטרופלי ( מה שניתן לראות מהתמונות), אין יובש בכלל בדופן החיצונית ובחריצים הסדקים ממש קטנים.

אבל אני גם מהמחמירים והייתי בעצמי מחליף ( 95% מבעלי רכבים לא מחליפים צמיגים במצב הזה ).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

שני הקונטי בעלי קוד מהירות 91Y בעוד הדביצה מדורג 94Y.

מה זה אומר על הכביש בפועל? כנראה שלא הרבה.

אבל מבחינת קבוצת הצמיגים, הדביצה לכאורה מדורגים קבוצה למעלה. או לפחות לפי היצרן - Ultra High Performance. 

שוב, במציאות אני בטוח שכל יצרן אירופאי מכובד יהיה עדיף (מישלין, קונטי, פירלי). אבל עדיין, ברמת המחירים הזו הם יודעים להציע רק צמיגים בדרגות נמוכות יותר.

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Debica/Presto-UHP2.htm

פורסם

ברישיון הרכב רשום 91 או 94?

צמיגים מחוזקים קשיחים יותר ונוחים פחות.

אגב,

Continental Sport contact 5 מוגדר Max Perfomance.

זה לא קבוצה למעלה אלא ספורטיבי יותר.

אם יש כוונה למכור את הרכב בקרוב, לא צריך לחשוש משחיקה מהירה ואפשר ליהנות מאחיזה משופרת, בטח יחסית ל"דביקה". 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לפי הרישיון, קוד עומס 91. קוד מהירות W.

אגב, נראה שהמחירים של ה PS4 דיי ירדו. את הסט הנ"ל רכשתי באזור 700 שח ליחידה. היום הם מפוסמים ב 525-550 שח.

בהנחה שזה המחיר בפועל ויש מלאי טרי, אולי שווה כבר להשיך איתם.

גם ה PS5 לא רחוקים בהרבה.

פורסם

יש לי חבר ששם ps5 ליפני חדש בערך(בקופרה)והיה לו ליפני ps4,והוא מחליף צמיגים כל חצי שנה+-.  

אמר שלא מרגיש הבדל בן ps5/4,ואני סומך עליו....צמיג הבא שיחליף יהיה ps4 בגלל שעדיין זול יותר,אז עד שהמחיר של ps5 ירד,עדיף את ה4.

אם אתה מוצא ps4 ב550 למידה שלך,זה מעולה. 

יש גם ערך מכירה בצמיגים האלה,ולפי המידה זה רכב ספורטיבי....אתה תחזיר את הכסף במכירה. 

כי הקהל יעד יוריד במחיר על צמיגים גמורים בכל מקרה,ויעריך צמיגים ps4 דיי חדשים,מתקזז. 

אם אתה מאזור מרכז ממליץ על אנטון חנניה ביפו,מחירים טובים ונזהרים על הגאנטים/רכב סהכ. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

טוב, כשנכנסים קצת יותר לעומק מוצאים שהPS4 הזולים בעלי קוד מהירות v.

אלו עם ה y עדין באזור ה 650-700. אין חדש תחת השמש..

בינתיים גם קראתי קצת חוות דעת על ה contisportcontact5 והם מאוד פושרות, כנראה שהדביצה הם הכיוון בסופו של דבר.

פורסם
לפני 12 שעות, Ido12 כתב:

יש לי חבר ששם ps5 ליפני חדש בערך(בקופרה)והיה לו ליפני ps4,והוא מחליף צמיגים כל חצי שנה+-.  

אמר שלא מרגיש הבדל בן ps5/4,ואני סומך עליו....צמיג הבא שיחליף יהיה ps4 בגלל שעדיין זול יותר,אז עד שהמחיר של ps5 ירד,עדיף את ה4. 

לפי מאמרים וביקורות באינטרנט ההבדל הוא באורך החיים של הצמיג- ולא באחיזת הכביש. סוליה מתרכובת משופרת שמחזיקה יותר ק״מ.

• פיתרון
פורסם

טוב, אז המשימה בוצעה. הבוקר דיברתי עם היבואן ואח"צ הצמיגים כבר חיכו בפנצריה ליד העבודה. 3 עובדים, 10 דקות על הליפט והמשכנו כשהסט החדש כבר מורכב.

ת.י דיי סביר - 12/2022.

הספקתי לנסוע רק 10 ק"מ בכביש מהיר ועוד קילומטר-שתיים בעיר. מבחינת רעש שזה הדבר היחיד ששמתי לב בינתיים, הם קצת שקטים יותר מהמשלין.

אם אזכור אחזור לעדכן כאן לאחרי כמה אלפי קילומטרים איך הם בהשוואה לקודמים.

הם נראים פחות סקסיים מהמישלין זה בטוח :)

ודבר אחרון- מחיר: 1250 ש"ח לרביעייה סוג של אירופאית במידה ספורטיבית לא הכי קטנה. כרגע נראה דיי בסדר. נקווה שלא אתבדה. שמרתי את הסט הקודם בצד בינתיים למקרה שאתגעגע.

20221020_170447.jpg

• אהבתי 1

• תוכן חדש...