Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אנחנו מחזיקים 2 רכבים:

רכב 1 - בעלים A + ביטוח A

רכב 2 - בעלים B + ביטוח B

אנחנו מעוניינים למכור את רכב 1 ולרכוש רכב חדש. עקב הטבה שיש ל-B במקום העבודה, אנו מעוניינים לרשום את הרכב החדש על B (בעלות + ביטוח).

במידה ויהיה ל-B ביטוח על 2 הרכבים, האם במידה ותהיה תביעה על אחד, זה ישפיע על הפוליסה השנייה?

מה כדאי לעשות?

פורסם

תביעה נרשמת על שם הנהג, לא על רכב ספציפי. לכן במקרה של תאונה, ההנחה בגין היעדר תביעות עלולה להיפגע בכל הרכבים בהם הביטוח רשום על שם אותו הנהג.

ועדיין לדעתי שווה לקבל הטבה ממקום העבודה ולקוות שלא יהיו תביעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תעבירו את רכב2 לבעלות+ביטוח A. לא ברור אם אפשר לעשות זאת בפעולה אחת או על ידי הוספת A לרכב כשותף B ואז ביטול שותפות של B. אבל הנחיות חדשות בנוגע להעברת בעלות אמורה להקל בנושא הזה. הייתי בודק מול משרד התחבורה.

פורסם (נערך)

אפשר לרכוש רכב על שם A ולהוסיף בעלים משני (B) לרכב מבלי להוסיף יד.

אפשרי רק לזוג נשוי או ידועים בציבור.

הפוליסה יכולה להירשם על שם B ונפתרו לכם כל הבעיות.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם
לפני שעה, Shay_u כתב:

אפשר לרכוש רכב על שם A ולהוסיף בעלים משני (B) לרכב מבלי להוסיף יד.

אפשרי רק לזוג נשוי או ידועים בציבור.

הפוליסה יכולה להירשם על שם B ונפתרו לכם כל הבעיות.

במצב כזה יהיה ל-b פוליסות ביטוח על 2 רכבים 

מה יקרה במצב של תאונה? רישום תאונה בפוליסה אחת ישפיע על השנייה?

פורסם

רכב 1: בעלים A, פוליסה על שם A

רכב 2: בעלים A+B פוליסה על שם B

למיטב ידיעתי במצב זה תאונה בפוליסה אחת לא תפגע בשנייה, אבל צריך לוודא מול מישהו שמבין בזה יותר ממני. 

אני בסיטואציה דומה וסוכן הביטוח שלי הציע לעשות אותו הדבר, אבל התעצלתי עד כה.

• תוכן חדש...