Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת התנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

בלילה נתקלתי בתקלת התנעה- הרכב התניעה מלכתחילה ודומם לאחר 2-3 שניות ללא נסיעה.

לאחר מכן, יש סטרטר אבל לא מניע. בנוסף לא קפצה כרגע שום תקלה בלוח מכוונים.

בדקתי את המצבר עם רב-מודד, המתח הינו כ12.4V (שידוע לי כתקין), אבל יש על החיבור בין המצבר לרכב כמו קריסטל כחול כזה (אצרף תמונה לדוגמא שיותר קיצונית אבל ממחישה את הרעיון לא מהרכב שלי), יכול להיות שמצבר תקול למרות שהמתח שלו תקין? ידוע לי שהינו קטן ממה שאמור לשבת ברכב 50ah במקום 60ah כזכור לי (הבעלים הקודמים...).

בערב אארגן סורק תקלות לבדוק אם קפץ משהו שלא קפץ על הלוח מכוונים,

אשמח לכיוונים נוספים אם ישנם.

התכנים של system_x - Page 12 - פורום רכב - אנשים שאוהבים (לדבר על) מכוניות  - קארספורום

עריכה אחרונה על ידי Erel

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

הצבע הכחול זה קורוזיה שגורמת להתנגדות וכתוצאה מכך למפל מתח שגדל ככל שהזרם עולה.

אני לא חושב שזאת הבעיה כי יש סטרטר אבל כדאי לפרק את החיבור הזה ולנקות אותו ואולי להחליף, יכול להיות שהסטרטר מסתובב המתח יורד כתוצאה מהקורוזיה ואז איזה רכיב מתנתק.

• תוכן חדש...