Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון יש עליו המלצות והוא נשמע טוב הרבה יגידו אבל אצלי הסיפור הוא אחר שלמתי עליו 1400 שקלים  וציפיתי שיעבוד כמו שתריך לאחר יומיים של עבודה כבר תקלה והןא לא עובד לא אמין ומתחמם במהירות האור  מצורפים סרטונים של נסיונות להפעיל את המגבר לכבות את האוטו לכבות את המערכת ולהדליק פשוט לא עובד שוקל להחזיר אותו ולרכוש מגבר בעל שם מוכר רוקפורד jbl משהו ממליצים ? בתקציב של 1400 שח כולל התקנה 

פורסם (נערך)

נורית ההגנה דולקת, זה אומר שיש בעיה באספקת המתח למגבר.

לפני שאת רץ להחלי מגבר, גש למתקין שיעשה התקנה כמו צריך, שיעבור על כלל החיווט.

אח"כ תחליט מה שתראה לנכון.

אם לא תפתור את בעיה שגורמת למגבר להגיע למצב של ההגנה, לא משנה איזה מגבר תרכיב, תוצאה תיהיה דומה.

נ.ב. ראיתי שפרסמת גם בפורום של אודיו, וקיבלת מספר הערות והארות...

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם
לפני 29 דקות, yuraskor כתב:

נורית ההגנה דולקת, זה אומר שיש בעיה באספקת המתח למגבר.

לפני שאת רץ להחלי מגבר, גש למתקין שיעשה התקנה כמו צריך, שיעבור על כלל החיווט.

אח"כ תחליט מה שתראה לנכון.

אם לא תפתור את בעיה שגורמת למגבר להגיע למצב של ההגנה, לא משנה איזה מגבר תרכיב, תוצאה תיהיה דומה.

נ.ב. ראיתי שפרסמת גם בפורום של אודיו, וקיבלת מספר הערות והארות...

נורית ההגנה איננה דולקת כל המגבר כבוי ..... אם תראה בסרטון שצילמתי המגבר איננו מגיב יכול 

מגבר פשוט וזול בהרבה v12 עבד שנתיים שלמות בלי שום בעיה בתנאים יותר קשים ...... מכאן רורים שלא כל מה שיקר בהכרח טוב .... 

פורסם

לא קשור לפורום טכני ויותר לאודיו ומולטימדיה. בכל מקרה, האם נבדקה אספקת המתח למגבר עם רב מודד? אות מפיקוד הREMOTE? אדמה? נבדקו הפיוזים?

לפתוח/לסגור סוויצ' גם 20 פעם לא ישנה דבר אם משהו האספקת המתח לא תקין. גם אם המגבר תקול ברוב המקרים הוא עדיין יראה סימן חיים מינימאלי בדמות נורת תקלה / POWER.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני כשעה, dalet11 כתב:

לא קשור לפורום טכני ויותר לאודיו ומולטימדיה. בכל מקרה, האם נבדקה אספקת המתח למגבר עם רב מודד? אות מפיקוד הREMOTE? אדמה? נבדקו הפיוזים?

לפתוח/לסגור סוויצ' גם 20 פעם לא ישנה דבר אם משהו האספקת המתח לא תקין. גם אם המגבר תקול ברוב המקרים הוא עדיין יראה סימן חיים מינימאלי בדמות נורת תקלה / POWER.

לא בדקתי אבל כשאלך לחנות שממנה רכשתי אבקש מהם להחליף אותו כי זה הזיה שמגבר חדש עובד יומיים  לפני שרכשתי את המגבר ביקשתי מהם בחנות שיבדקו את מקור הבעיה מדוע המגבר שלי נכנס לפרוטיקשן (הv12 הקודם) הגיע בחור בדק את הרכב עם רב מודד וקבע שהמגבר שלי אפילו שהוא פועל לסירוגין כנראה מת וצריך להחליף מגבר .... אז אמרתי לו אין אפשרות לתקן? טען שאין וגם לא כדאי ובנוסף ששאלתי מגבר חדש יפתור את הבעיה טען שבוודאי הוא רואה שהעיה אך ורק בגלל שהv12 מקצר ולא מקבל אותות קטנים אפילו מהמולטימדיה .... משכך נאמר לי בחרתי את המגבר הכי יקר בחנות  בהמלצת המוכר (zapco st4xsq  3 )

והוא כיוון אותו אבל השאיר את החוטים מפוזרים ולא שם לי הפרדה כמו שתריך המגבר ממש היה חם וששאלתי האם זה נורמאלי שהוא מתחמם כך אמר לי בוודאי זה צריך להיות ככה ידע טכני ממש אין לי אבל אני יודע שמוצר חשמלי מתחמם ברמה שהיד סודלת בו זה אף פעם לא בריא לו וכמובן יהרוס אותו מוקדם מהרגיל והנה חששותי אומתו יום וחצי של שימוש פשוט והמגבר לא נדלק ... 

לפני כשעה, dalet11 כתב:

לגביי הפורום אתה צודק  אני חדש פה ולכן אני לא מתמצא בבחירת הפורום אני מדפדף בין האפשריות 😅

פורסם

חיווי של PROTECTION לרוב מעיד על בעייה בחיווט ולא בעיה במגבר. נשמע שמלכתחילה האבחנה לא בוצעה כמו שצריך וכמובן שזה ממשיך גם עם המגבר החדש. גש למישהו מקצועי שיבדוק את החיווט כמו שצריך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בקיצור, גם עם המגבר הקודם היתה לך אותה בעיה. החלפת מגבר לחדש - הבעיה נשארה.

ולכן המגבר החדש גרוע וצריך להחליף גם אותו...

"זבוב בלי כנפיים לא שומע"

יש בעיה בחיווט,  כנראה עוד מלפני החלפת המגבר.

תיגש למתקין שיסדרו את החוטים. יכול להיות שתצטרך ללכת למישהו אחר, יותר מקצועי בהתקנות,  ולא לזה שמכר לך את מגבר. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...