Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרסו לי את המצלמה האחורית נהיה לה כתם בתמונות עכשיו גם את המצלמה הקדמית לאחר שבצומת שני ילדים מבניין כיוונו לי על השמשה לייזר ירוק.

מה ניתן לעשות?

פורסם

אתה יודע במדוייק מהיכן הקרינה? אין ברירה, צריך להגיש תלונה במשטרה. ויתכן שגם ייעוץ משפטי. הפעם אלה מצלמות, בפעם הבאה אלה יהיו העיניים שלך.

יש לי חשד שמדובר במכשיר לייזר בדרגת סיכון גבוהה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, sperial כתב:

אתה יודע במדוייק מהיכן הקרינה? אין ברירה, צריך להגיש תלונה במשטרה. ויתכן שגם ייעוץ משפטי. הפעם אלה מצלמות, בפעם הבאה אלה יהיו העיניים שלך.

כן יודע מהיכן זה קלטתי את המקומות, זה ספציפית באותה שכונה לך תדע כמה נהגים על הכביש הם מסכנים.

ככל הנראה לייזר 5mw הוא מפסיק להוות סכנה לעיניים ממרחק כבר של כ 10-14 מטרים.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.6.2022 בשעה 22:21, sperial כתב:

את הילד הזה צריך לתפוס פיזית ורק אז להזמין משטרה,  אתמול עבר את כל הגבול נסעתי איך שאני פונה ממרחק של 5 מטרים בלילה הוא כיוון לי לשמשה את הלייזר השמשה הייתה בצבע אדום,  עין אחת עצמתי והסך שמש היה מורד אז לא ראיתי אותו ולא שמתי לב,  אבל בדקתי במצלמה כי ראיתי כמה ילדים,  אחר כך פניתי לא יודע אם פגע בצד הקרן לייזר,  אבל אני צריך לתפוס אותו פיזית ורק אז לפחות למשטרה. 

הוא היה על המדרכה מהצד זה פגע בשמשה הקדמית. 

פורסם

יש קבוצת פייסבוק או ווצאפ לשכונה? הייתי מעלה את העניין בקבוצה ורואה לאן נושבות הרוחות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

יש קבוצת פייסבוק או ווצאפ לשכונה? הייתי מעלה את העניין בקבוצה ורואה לאן נושבות הרוחות..

יש אבל אני לא בקבוצה 

• תוכן חדש...