Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר בגולף עם פנסים של בורה לא יצירה מאוד גאונית.

זה לא כזה פשוט לעשות את זה

אתה לא פשוט קונה את הפנסים ומרכיב

אתה צריך להחליף כנפיים, טמבון, מכסה מנוע ואם אני לא טועה אז גם חלק מהשילדה

פורסם
זה לא כזה פשוט לעשות את זה

אתה לא פשוט קונה את הפנסים ומרכיב

אתה צריך להחליף כנפיים, טמבון, מכסה מנוע ואם אני לא טועה אז גם חלק מהשילדה

אם לא זכור לך הבורה מבוססת על הגולף ולכן זה מאוד פשוט להרכיב שם את הפנסים, קצת פחחות על הגריל הקדמי וזהו.הטמבון זה בכלל בודי קיט שמותאם גם לגולף וגם לבורה כנראה.
פורסם

אכן יש חיה כזאת

בארה"ב של מעדיפים הכי הרבה סדאן (כמו מר ישראלי כמובן) שם הבורה (או בשמה האמריקאי ג'טה) נמרכת בגם כמעין גרסה האצ'בקית שמבוססת על הגולף ולמה דוקא ג'טה, כי בארה"ב הג'טה נמכרת יותר מהגולף ועובדה לפני חשיפת הג'טה החדשה שאפילו בישראל עברו לגולף החדשה בארה"ב הישנה עדין נמרכה.

ועוד משהו הבורה וריאנט הוא בכלל באירופה גולף סטיישן רק בארץ ובארה"ב היא בורה סטיישן, ואתם בודאי שואלים איך זה בישראל ככה התשובה הכי פשוטה שזה לא סיפור גדול להחליף פנסים בלבד

והנה עוד תמונה של אחת כזאת ממפגש בארה"ב

http://www.tunerzine.com/coverage/2005/shows/SocalEuroMeet/images/IMG_0822.jpg

אגב זה רק השראה ממה שאני חושב אני בטוח שמוטי שגר בארה"ב ישמח לתת לנו עוד מידע על זה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פשוט בארה"ב היא (בורה) משווקת בשתי גרסאות:

1) VW Jetta

920397ty.jpg

2) VW Bora

870328yx.jpg

נ.ב.: גולף עם הפנסים של בורה,זה Custom Made,מיוחד ויפה,לדעתי.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

ויש גם שילוב כזה: מקדימה גולף MK4 ומאחורה MK3...

golf1.jpg

golf2.jpg

פורסם
ויש גם שילוב כזה: מקדימה גולף MK4 ומאחורה MK3...

וג'אנטים של אאודי...:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...