Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אתמול נכנסו לי ברכב, נהג צד ג עבר באור אדום בצומת ונכנס בי, הבחור גם אמר לשוטרים כי לא שם לב שהרמזור התחלף, עכשיו הרכב שלי אובדן להלכה, ביטוח שלי דיבר איתי ואמר שיש 2 אופציות: 

1. לתבוע את הפוליסה שלי ולקבל את הכסף על הרכב מהר אך במקרה כזה תרשם לי בהסטוריה של התאונות

2.לתבוע את הביטוח של צד ג, אך במקרה כזה יקח זמן עד שאני יקבל את הכסף ובנוסף לזה יש חוק שאומר שבמקרה ויש תאונה בצומת גם אם אני לא אשר אז עדיין תהיה לי ירידת ערך כ 15 אחוז.

מה הכי עדיף לעשות מחירון של הרכב 115 אלף שח?

פורסם (נערך)

כנראה לא הבנת,

לא תהיה ירידת ערך של 15% אלא אשם תורם שלך בתאונה יהיה 15%,  וכיוצא בזה , תצטרך לשלם את החלק שלך מעלות הנזק לשני הרכבים , או שהביטוח ישלם. 

אני מניח שאין בכוונתך לשלם מכיסך אלפי שקלים רבים, ותצטרך להפעיל ביטוח בכל מקרה.

אופציה אחרת - לנהל משפט בו אתה מנסה להוכיח שאין לך אשם תורם בתאונה. כאן התוצאה לא ידועה מראש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

באיזה "חוק" מדובר? נראה כמו שיטת מצליח של חברות  הביטוח לגבות עוד השתתפות עצמית. מהה שבהחלט קיים הוא השתתפות עצמית בשיעור 1.5% (ולא 15%) במקרה אבדן מוחלט. זה אמור להיות כתוב בפוליסה.

האם יש לך תיעוד כלשהו של התאונה, כמו צילום ממצלמת דרך?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

Sperial, 

אני לא חושב שהכוונה להשתתפות עצמית בירידת ערך, זה קיים גם אם פותח השרשור יבחר גם באופציה הראשונה ( לתבוע את הביטוח שלו).

לגבי תשלום השתתפות עצמית של מקיף - אולי אני טועה, אבל במקרה של אבדן להלכה/ טוטל לוס לא משלמים אותה,  אבל גם לא מקבלים זיכוי על יתרת ימי ביטוח הנותרים אחרי התאונה.

יש בהחלט פרקטיקה לחלק אשמה בין שני המעורבים בתאונה, גם של חברות הביטוח וגם בבתי המשפט. במיוחד בתאונות בצמתים ( היית צריך לצפות שמישהו נוסע באדם ולמנוע תאונה).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

כנראה לא הבנת,

לא תהיה ירידת ערך של 15% אלא אשם תורם שלך בתאונה יהיה 15%,  וכיוצא בזה , תצטרך לשלם את החלק שלך מעלות הנזק לשני הרכבים , או שהביטוח ישלם. 

אני מניח שאין בכוונתך לשלם מכיסך אלפי שקלים רבים, ותצטרך להפעיל ביטוח בכל מקרה.

אופציה אחרת - לנהל משפט בו אתה מנסה להוכיח שאין לך אשם תורם בתאונה. כאן התוצאה לא ידועה מראש.

הסבר קצר ולעניין חבל סוכן ביטוח לא הסביר לי ככה,תודה אפעיל את הביטוח שלי וזהו 

לפני שעה, sperial כתב:

באיזה "חוק" מדובר? נראה כמו שיטת מצליח של חברות  הביטוח לגבות עוד השתתפות עצמית. מהה שבהחלט קיים הוא השתתפות עצמית בשיעור 1.5% (ולא 15%) במקרה אבדן מוחלט. זה אמור להיות כתוב בפוליסה.

האם יש לך תיעוד כלשהו של התאונה, כמו צילום ממצלמת דרך?

יש מצלמות במקום, בנוסף כאשר הגיע השוטר צד ג אמר לו שהוא מצטער לוקח את האשמה וכי הוא לא שם לב שהאור התחלף לאדום

לפני כשעה, vladclar כתב:

Sperial, 

אני לא חושב שהכוונה להשתתפות עצמית בירידת ערך, זה קיים גם אם פותח השרשור יבחר גם באופציה הראשונה ( לתבוע את הביטוח שלו).

לגבי תשלום השתתפות עצמית של מקיף - אולי אני טועה, אבל במקרה של אבדן להלכה/ טוטל לוס לא משלמים אותה,  אבל גם לא מקבלים זיכוי על יתרת ימי ביטוח הנותרים אחרי התאונה.

יש בהחלט פרקטיקה לחלק אשמה בין שני המעורבים בתאונה, גם של חברות הביטוח וגם בבתי המשפט. במיוחד בתאונות בצמתים ( היית צריך לצפות שמישהו נוסע באדם ולמנוע תאונה).

תגיד לי בבקשה עכשיו במידה ואני תובע את הפוליסה שלי, מה לגבי כל הכאבי גב שיש לי ימי מחלה שאני לא נמצא בעבודה,בנוסף רק עשיתי טסט לפני חודש שזה עוד 2050 שח וטיפול עוד 1000שח ? מישהו מפצה אותי על זה ?

פורסם

לגבי נזקי גוף - אסוף כל מסמך רפואי. התביעה היא נגד ביטוח החובה שלך. זה סיפור נפרד לגמרי מנזקי הרכוש.

לגבי אגרת הרישוי - קצת פרוצדורה בחורוקרטית, בסופו של דבר תזוכה על החלק היחסי של האגרה. אבל קודם כל צריך שהשמאי יוריד את הרכב מהכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, cap210191 כתב:

תגיד לי בבקשה עכשיו במידה ואני תובע את הפוליסה שלי, מה לגבי כל הכאבי גב שיש לי ימי מחלה שאני לא נמצא בעבודה,בנוסף רק עשיתי טסט לפני חודש שזה עוד 2050 שח וטיפול עוד 1000שח ? מישהו מפצה אותי על זה ?

לא תקבל החזר על הטיפול, לאחר 45 יום מקבלת דוח שמאי יגיע לדואר טופס למילוי להחזר תשלום יחסי על אגרת הרישוי. 
תתעד את כל המסמכים הרפואיים שיש לך, ותגיש תביעה בביטוח כנגד אובדן ימי העבודה, מומלץ להוועץ בעורך דין שינהל עבורך את הבירוקרטיה ולראות האם תוכל לקבל פיצוי כזה או אחר.
כמובן שאין כדאיות בתביעת צד ג' בבית משפט, אלא לתבוע את הביטוח על אף עליית הפרמייה.
רק בריאות.

פורסם

אם אתה תובע את הביטוח שלך, בזמן שצד ג אשם, 

זה ממש מתנה לחברת הביטוח.

ראשית הם ישלמו, _אבל_ הפוליסה שלך מתבטלת, נרשם לך תביעה,

והחברה תתבע את הביטוח של צד ג' האשם, ותקבל את הכסף חזרה.

לא רואה סיבה לתבוע את הביטוח שלי, כאשר צד ג אשם באופן ברור,

ואף מודה בכך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...