Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש בגוגל just motor, חנות ברחובות עם מגוון אדיר, עושים משלוחים. אם אתה מהצפון, יש חנות טובה בקריות שנקראת apex או משהו כזה. יש גם אוטוסטור בחולון. כולם עושים משלוחים.

פורסם

סע לjust motor, לא תתחרט. עם המבחר שיש היום באמזון זה פשוט לא שווה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 6 דקות, 98civic כתב:

סע לjust motor, לא תתחרט. עם המבחר שיש היום באמזון זה פשוט לא שווה.

לפני 48 דקות, BRAVO30 כתב:

חפש בגוגל just motor, חנות ברחובות עם מגוון אדיר, עושים משלוחים. אם אתה מהצפון, יש חנות טובה בקריות שנקראת apex או משהו כזה. יש גם אוטוסטור בחולון. כולם עושים משלוחים.

אני מחפש יותר זול אפילו מאמזון

פורסם (נערך)

באליאקספרס תמצא בזול מלא  ציוד ניקוי- מגבות,מברשות ועוד, לגבי כימיקלים יש לך את סנונית שהם מייצרים מלא חומרי ניקוי במחירים טובים.

עריכה אחרונה על ידי carHooked
פורסם

לא תצליח להשיג יותר זול מאמאזון לדעתי. אולי תמצא באליאקספרס מוצרים הזויים לא ממותגים.

יש באמאזון משלוח חינם מעל 50 דולר. אני מודה שכשיצא המבצע היה יותר שווה (גלון סיטרוס לדוגמה ב 100 שקל לעומת בערך 300 בארץ), אבל עכשיו קצת הפחיתו את המוצרים.

אני יכול להמליץ על מוצרים שכן משתתפים במבצע - בעיקר של כמיקל גייז, בינתיים לא יצא לי להשתמש בחברות אחרות והמחיר מתאים לי.

יש להם מברשות לג'אנטים ולצמיגים, כל אחד בערך 10 דולר.

2 ליטר מר פינק ב 20 דולר.

קוויק דיטיילר (להורדת לכלוך במקרי חירום או להברקה אחרי שטיפה) ב 10 דולר speed wipe.

כבר הגענו לאיזור ה 50 דולר. צריך להזמין עוד מגבת - הרבה פה משתמשים ב"כמיקל גייז ממותה" (גם אני) והיא עולה כ 25 דולר באמאזון.

ונשארו מגבות מיקרופייבר - לא חובה שלהם, אבל זה לא אמור לעלות יותר מ10 דולר לרביעייה בערך.

שתדע כשאני קניתי את הנגלה הראשונה שלי (דלי, גריט גארד, שמפו 500 מל, חומר לצמיגים, מברשת, מגבת, מטליות) עלה לי באזור ה 400-500 שקל. הקנייה הראשונה תמיד לא זולה.

אבל זה משתלם לטווח הרחוק. שמפו של 2 ליטר יספיק לך להמון, המון זמן. גם אם אתה משתמש במקציף ושם הרבה סבון בשיטת שתי הדליים.

קניתי 4 ליטר מקסי סאדס בתחילת 2020 ועד עכשיו נשאר לי יותר מ2 ליטר. ועוד חילקתי לחברים, ושמתי במקציף, וכו' וכו'.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

לא תצליח להשיג יותר זול מאמאזון לדעתי. אולי תמצא באליאקספרס מוצרים הזויים לא ממותגים.

יש באמאזון משלוח חינם מעל 50 דולר. אני מודה שכשיצא המבצע היה יותר שווה (גלון סיטרוס לדוגמה ב 100 שקל לעומת בערך 300 בארץ), אבל עכשיו קצת הפחיתו את המוצרים.

אני יכול להמליץ על מוצרים שכן משתתפים במבצע - בעיקר של כמיקל גייז, בינתיים לא יצא לי להשתמש בחברות אחרות והמחיר מתאים לי.

יש להם מברשות לג'אנטים ולצמיגים, כל אחד בערך 10 דולר.

2 ליטר מר פינק ב 20 דולר.

קוויק דיטיילר (להורדת לכלוך במקרי חירום או להברקה אחרי שטיפה) ב 10 דולר speed wipe.

כבר הגענו לאיזור ה 50 דולר. צריך להזמין עוד מגבת - הרבה פה משתמשים ב"כמיקל גייז ממותה" (גם אני) והיא עולה כ 25 דולר באמאזון.

ונשארו מגבות מיקרופייבר - לא חובה שלהם, אבל זה לא אמור לעלות יותר מ10 דולר לרביעייה בערך.

שתדע כשאני קניתי את הנגלה הראשונה שלי (דלי, גריט גארד, שמפו 500 מל, חומר לצמיגים, מברשת, מגבת, מטליות) עלה לי באזור ה 400-500 שקל. הקנייה הראשונה תמיד לא זולה.

אבל זה משתלם לטווח הרחוק. שמפו של 2 ליטר יספיק לך להמון, המון זמן. גם אם אתה משתמש במקציף ושם הרבה סבון בשיטת שתי הדליים.

קניתי 4 ליטר מקסי סאדס בתחילת 2020 ועד עכשיו נשאר לי יותר מ2 ליטר. ועוד חילקתי לחברים, ושמתי במקציף, וכו' וכו'.

זה מה שרציתי לקנות והאם החומר של הכימיכל גייגס זה אוטם צבע?

Screenshot_2022-06-05-10-13-52-850_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-06-05-10-13-55-833_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-06-05-10-13-58-818_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-06-05-10-14-00-902_com.android.chrome.jpg

פורסם (נערך)

מצטער אני לא שולט באטמי צבע אז לא אוכל לענות על השאלה.

ה grit guard שהזמנת תואם לדלייים של כמיקל גייז. אני לא יודע אם הם שולחים דלי כזה לארץ, אז אולי אותו ספציפית כדאי שתקנה מחנות בארץ.

אני זוכר שהיה פה פוסט ששואל לאיזה דלי אחר אפשר לדחוף את הגריט גארד הזה והתשובה הייתה מיכל צבע כלשהו של נירלט וגם זה בקושי.

לגבי המגבת - לפני שכתבתי את ההודעה הקודמת בדקתי באמאזון וראיתי שיש יותר זולות.

https://www.amazon.com/Chemical-Guys-MIC1995-Mammoth-Microfiber/dp/B086M83K76/ref=sr_1_5?crid=XWM5VLVRD545&keywords=chemical+guys+mammoth&qid=1654427044&sprefix=chemical+guys+mammot%2Caps%2C252&sr=8-5

לדוגמה זו. 28 דולר אבל יש קופון של 15 אחוז במעמד הרכישה אם אתה מסמן V בתיבה. כלומר 24 דולר אחרי הנחה.

הכפפה שצירפת מעולה. שכחתי להתייחס אליה בהודעה הקודמת שלי. אני משתמש בה באופן קבוע.

שכחת לצרף רק מגבות מיקרופייבר, אבל בטח אפשר להזמין דרך אליאקספרס ממוכר עם ביקורות טובות. אני אישית לא ניסיתי.

עריכה אחרונה על ידי iEminem

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

מצטער אני לא שולט באטמי צבע אז לא אוכל לענות על השאלה.

ה grit guard שהזמנת תואם לדלייים של כמיקל גייז. אני לא יודע אם הם שולחים דלי כזה לארץ, אז אולי אותו ספציפית כדאי שתקנה מחנות בארץ.

אני זוכר שהיה פה פוסט ששואל לאיזה דלי אחר אפשר לדחוף את הגריט גארד הזה והתשובה הייתה מיכל צבע כלשהו של נירלט וגם זה בקושי.

לגבי המגבת - לפני שכתבתי את ההודעה הקודמת בדקתי באמאזון וראיתי שיש יותר זולות.

https://www.amazon.com/Chemical-Guys-MIC1995-Mammoth-Microfiber/dp/B086M83K76/ref=sr_1_5?crid=XWM5VLVRD545&keywords=chemical+guys+mammoth&qid=1654427044&sprefix=chemical+guys+mammot%2Caps%2C252&sr=8-5

לדוגמה זו. 28 דולר אבל יש קופון של 15 אחוז במעמד הרכישה אם אתה מסמן V בתיבה. כלומר 24 דולר אחרי הנחה.

הכפפה שצירפת מעולה. שכחתי להתייחס אליה בהודעה הקודמת שלי. אני משתמש בה באופן קבוע.

שכחת לצרף רק מגבות מיקרופייבר, אבל בטח אפשר להזמין דרך אליאקספרס ממוכר עם ביקורות טובות. אני אישית לא ניסיתי.

אם יש לל מגבות טובות מאזון אני מעדיף אם יש בכלל 4 ב10 דולר משהו איכותי תמיד אשמח כמובן

פורסם

בתור אחד שיש לו המון סוגי מגבות ייבוש, מגבות ייבוש של TRC כמה רמות מעל המגבות של CG, יש לי את הממוטה והיא זרוקה במחסן, כנל לגבי הכפפות של CG, אחרי כמה שטיפות כבר נקרעו

ממליץ לך להשקיע במגבת החדשה של TRC, לא תצטער

פורסם

trc מגבת הצגה אין ספק. לפני חודשים קיבלתי את שלי והיא פשוט מטורפת. נראה לי משאית אפשר לייבש איתה. שים לב ששמת בעגלה שמפו של מר פינק אבל זו האריזה הקטנה של חצי ליטר וזה עולה 20 דולר. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני כשעה, 98civic כתב:

trc מגבת הצגה אין ספק. לפני חודשים קיבלתי את שלי והיא פשוט מטורפת. נראה לי משאית אפשר לייבש איתה. שים לב ששמת בעגלה שמפו של מר פינק אבל זו האריזה הקטנה של חצי ליטר וזה עולה 20 דולר. 

גם אני חשבתי ככה, אבל שים לב שכתוב למטה "סוג: Mr.Pink. גודל: .5Gal / 64oz"

זה קצת התחרבש לי עכשיו עם האנגלית והעברית, אבל זה בוודאות חצי גלון.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 3 שעות, Krip כתב:

בתור אחד שיש לו המון סוגי מגבות ייבוש, מגבות ייבוש של TRC כמה רמות מעל המגבות של CG, יש לי את הממוטה והיא זרוקה במחסן, כנל לגבי הכפפות של CG, אחרי כמה שטיפות כבר נקרעו

ממליץ לך להשקיע במגבת החדשה של TRC, לא תצטער

מה זה המגבת הזו? שלח קישור.

פורסם

The Rag Company - The 1500 - Heavy Duty Microfiber Drying Towel; Perfect for Trucks, Commercial Vehicles, RVs, Boats, and More; Premium 70/30 Blend Twist Loop Design, 1500gsm, 30in x 30in, Red https://a.co/d/1OaJlBT

גם שאר המגבות שלהם כמו the liquid8r או the gauntlet מעולות

• תוכן חדש...