Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום
הילד הבכור שלנו בן 7.5 יושב כיום בכסא בוסטר גב של צ׳יקו מייפיט.
אחיו  בן 4 יושב בכסא צ׳יקו נקספיט (כסא בטיחות מגיל לידה). 
בעוד מספר חודשים יצטרף תינוק למשפחה.
רוצים לבדוק על רכב ג'יפון שיהיה מרווח יותר לשלושת הילדים מאחורה. 
איזה רכב יהיה מרווח במידה ויהיו לנו 2 כסאות בסגנון של ציקו נקספיט ובוסטר גב ציקו מייפיט?

בדקנו היום יונדאי טוסון, ואמנם הרכב מרווח, אבל מאחורה לא מספיק (מקצה לקצה 124 ס"מ). איזה ג'יפון אני יכול למצוא עם לפחות 130 ס"מ מאחורה (כמו שיש ביונדאי אלנטרה) ובגאז' של לפחות 400 ליטר?

פורסם

סיטרואן c5

שברולט אקווינוקס

פיגו 5008 (7 מקומות)

חושב שגם:

הראב של טויוטה

קודיאק של סקודה

חשמליות גם מעניין?

פורסם (נערך)

יכול להמליץ מנסיון  על הc5 , היתרון שלו על פני ג'יפונים אחרים שבספסל האחורי יש 3 כיסאות נפרדים שזזים על מסילה כל כיסא בנפרד. עוד יתרון , הריצפה מאחורה שטוחה ומי שיושב בספסל האמצעי לא סובל , לפי מה שאני זוכר תא המטען שלו אם לא הכי גדול אז בין הגדולים שיש .

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

בדיוק שלחתי לאשתי את הסרטון הזה:

אכן ה 3 כסאות זזים, ו 580 ליטר בגאז'. גם PEUGEOT 3008 SUV זה שלושה כסאות כיחידה עצמאית לא?

עריכה אחרונה על ידי arielman22
פורסם

5008 זו קטגוריה מעל ה c5 ו 3008 , יש לו 7 מושבים

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

הבנתי. אני רוצה להתמקד ב 5 מושבים. אז איך ה C5 לעומת השברולט אקווינוקס, סקודה קארוק וטויוטה ראב? בעיקר מבחינת פנים הרכב והמקום לכאסאות ילדים מאחורה

עריכה אחרונה על ידי arielman22
פורסם

אם חשמלי בא בחשבון, היונדאי איוניק 5 והסקודה אניאק ייתנו מרווח גדול יותר מכל מה שהוצע לך עד עכשיו, ובשקלול עלויות חשמל תחזוקה יעלו פחות. הדבר נכון גם לאייוייז והסקייוול ביותר בזול, אבל שם יש נושא של בטיחות לא ברורה.

פורסם

איוויז וסקיוול למיטב זיכרוני קטנים יותר.

אם בטיחות חשובה לך, אז הם לא מתאימים. 

אנינאק והאיוניק - כן. 

פורסם

הרעיון של 7 מושבים הוא דווקא לא רע, גם אם לא משתמשים בשורה השלישית לחלקם יש שורה שניה מרווחת מאוד. מעבר לזה הם פותחים אפשרות להסיע בני משפחה/חברים של הילדים, או ליצור הפרדה כשהם גדלים, גם זה נדרש לפעמים.

טיגואן אולספייס יכול להיות אפשרות טובה, השורה השנייה מאוד מרווחת והוא מאובזר היטב מגרסת הכניסה.

אם עדיין אין עניין ב-7 מושבים אז גם הטיגואן הרגיל מציע מרווח טוב בשורה האחורית.

פורסם
לפני 4 שעות, gild כתב:

איוויז וסקיוול למיטב זיכרוני קטנים יותר.

אם בטיחות חשובה לך, אז הם לא מתאימים. 

אנינאק והאיוניק - כן. 

הסקייוול יותר מרווח (על פי מקורות זרים). באייוייז ישבתי וההבדל לא גדול מהאניאק/איוניק והוא עדיין יותר מרווח מהג'יפונים הבנזיניים משמעותית.

מטעמי בטיחות, אכן האיוניק/אניאק עדיפים.

פורסם

מנסיון שלי עדיף לך להחליף את הכסאות בטיחות לילדים למשהוא כמו ה mefold ואז רוב הרכבים/גיפונים המשפחתים יתאימו לך.

לי יש 3008  וילדים בני 7, 5, ו 9 חודשים, קניתי לגדולים כסאות של mefold + כסא פג לתינוקת והכל נכנס בקלות.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

ה mg לא ג'יפון מרווח במיוחד. האניאק לגמרי ג'יפון עם מרווח גחון שלא שונה מרוב הקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תוכן חדש...