Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון עקב הטבת מס על היברידית ההעדפה הבסיסית היא האלנטרה. 

אני יודע שהפוקוס חזקה יותר ומתנהגת יותר מאשר האלנטרה, אבל זה לא מעניין בכלל את הבעלים העתידי של הרכב. 

האם יש משהו שצריך לדעת על ההבדלים בניהם?  איזה דיל ברייקר שיכול לפסול ? 

פורסם (נערך)

ליונדאי יש מראות בתקן אמריקאי יצריך התרגלות. מצד שני צריכת דלק נמוכה יותר = פחות ביקורים בתחנת דלק (מודע לליסינג, רק אומר שצריך לבזבז פחות זמן על תדלוק. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם

הייתי הולך על האלנטרה, הפוקוס אולי חזקה יותר אבל הנהיגה בה סרבנית כאילו עושה טובה, אני עם היונדאי, גם בגלל נושא האמינות אתה לא תרצה להיתקע בלילה באמצע שומקום, וכמו כן כשאני מסתכל אחורנית, פוקוס בת שנתיים 3 בד"כ נראות כמו הצרות שלי בערך,  שהגיל עושה את שלו. יונדאי בקיצור. בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

תא הנוסעים של האלנטרה מרווח יותר מזה שך הפוקוס. 

תא המטען של הפוקוס שימושי יותר מזה של האלנטרה.

אם זה רכב שצריך לשמש משפחה עם שלושה ילדים - אלנטרה. 

הפוקוס הרבה יותר מהנה לנהיגה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היא בהחלט רועשת, וגם האבזור לא משהו. תא הנוסעים מאוד פלסטיקי ופשוט.

אם המחיר היה אותו הדבר הייתי בוחר בקלות בליסינג. אמינות פוטנציאלית נמוכה והזדקנות לא פוטוגנית הם פחות שיקולים לרכב ליסינג, אבל מה הפער בתשלום החודשי בשורה התחתונה? בכמה הפוקוס תהיה יקרה יותר?

פורסם

לדעתי הפוקוס טובה יותר. יותר חזקה, נוחה, מתנהגת ופרקטית.
האלנטרה תהיה זולה יותר ומרווחת בקצת (לא מורגש באופן משמעותי). זה הכל.
בכל השאר הפוקוס סטיישן נותנת חבילה טובה בהרבה.

חישוב שווי שימוש וההפרש בין הרכבים:

אלנטרה: 147,900 * 2.48% - 500 הטבת מס = 3,168

פוקוס: 137,900 * 2.48% = 3,420

הפרש בשווי מס: 252 ש"ח.
הפרש בנטו: 252  *  (מדרגת מס שולי+ביטוח לאומי)
נניח מס שולי 35%, ביטוח לאומי 12%, אז:
252* 47% = 118 ש"ח.
כלומר בשכר נטו, הפוקוס תהיה יקרה יותר ב 118 ש"ח.

הכי חשוב שיבצע נסיעת מבחן בשתיהן, לפעמים מספיק פרט קטן כמו מושב נהג ותנוחת נהיגה כדי לקבל הכרעה.

פורסם
לפני 23 שעות, m&t כתב:

הייתי הולך על האלנטרה, הפוקוס אולי חזקה יותר אבל הנהיגה בה סרבנית כאילו עושה טובה, אני עם היונדאי, גם בגלל נושא האמינות אתה לא תרצה להיתקע בלילה באמצע שומקום, וכמו כן כשאני מסתכל אחורנית, פוקוס בת שנתיים 3 בד"כ נראות כמו הצרות שלי בערך,  שהגיל עושה את שלו. יונדאי בקיצור. בהצלחה.

הפוקוס טובה מהאלנטרה בכמה דרגות , היתרון היחיד של האלנטרה הוא נושא צריכת הדלק ושווי השימוש , מעבר לזה כלום ושום דבר , רכב בינוני לחלוטין.

נהיגה סרבנית ? , מעולם לא שמעתי על תיאור כזה , אין לי מושג על מה אתה מדבר.

אמינות ? 

אולי אתה מדבר על הפוקוס הקודמת, בחדשה מרבית בעיות הגיר נפתרו ואם יש בעיה הרי זה רכב ליסינג..., וכבוגר איוניק יכול להעיד ממקור ראשון שהרכבים אינן נטולי בעיות , יש שירשור שלם שלי עם מעקב על האיוניק שלי מיום קבלתה עד החזרתה, אמינות זה לא היה החלק החזק שלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חברים, תודה רבה על העזרה, אבל זה פחות רלוונטי. 

ברור לי שמבחינת נהיגה הפוקוס טובה יותר.

זה לא רכב בשבילי, זה רכב עבור חבר בעבודה ששאל אותי כי יודע שאני חובב רכב, והבהיר לי שמבחינתו רכב זה כמו מכונת כביסה. יש לו 4 גלגלים ? זול? בלי בעיות מהותיות? סגרנו. 

בגלל זה גם לא שאלתי מי טובה יותר, היה רק חשוב שאין בעיות מהותיות שיכולות לעצבן. 

• תוכן חדש...