Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. 

אתמול רעייתי עמדה ברמזור אדום כשלפתע הרגישה פגיעה חזקה מאוד מאחור. 

יצאה מהרכב וראתה שפגע בה ג'יפ סקודה, ובאותו הג'יפ פגעה מונית סקודה. 

היו פצועים שפונו, ומשטרה הייתה מעורבת במקום. 

עכשיו איך מתנהלים? את מי תובעים? 

והאם יש סיכוי לטוטאלוס? (המחירון של הרכב הינו 52 אלף ש"ח, נשברו 2 הפנסים האחוריים, רצפת תא מטען, כנף אחורית ימנית וגם שמאלית, מכסה תא מטען, ולא יודע מה עוד לדעתי גם השלדה התעקמה (ממתין לשמאי)

http://www.up2me.co.il/v.php?file=13542704.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=91021870.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=71697069.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=55935093.jpeg

http://www.up2me.co.il/v.php?file=19703611.jpeg

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

צריך להבין קודם מה ארע, כדי לקבוע אשמה. אשתך כמובן לא אשמה, אבל מה קרה בין הג׳יפ למונית?

האם הג׳יפ פגע בכם אחרי שהוא נהדף עליכם כתוצאה מפגיעת המונית (אשמת המונית) או שהג׳יפ עצמו היה בנסיעה ולא הספיק לבלום (אשמת הג׳יפ)?

אני אניח שיש לכם ביטוח, דווחו להם וחכו להוראות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נהג הג'יפ טוען שהוא עצר עצירה מוחלטת והמונית פגעה בו ולכן הוא פגע ברכב שלנו. הוא טוען שיש לו צילום ממצלמה והמשטרה הייתה מעורבת. 

אגב השמאי בדק את הרכב ואמר שלדעתו הוא לא לתיקון. 

פורסם

היות והמשטרה מעורבת אז יש גוף חוקר רשמי שכנראה יקבע מי אשם, כרגע הביטוח יחכה לחקירה שלהם.

אם משום מה לא יוגשו כתבי אישום אז חברות הביטוח יעברו להתנצח לגבי מי האשם.

אז יכול להיות שיקח זמן, אבל בסוף תפוצה ע״י אחד מהם או שניהם.

פורסם

לא הבנתי, למה להפעיל את הפוליסה שלך? האשמה בודאות אינה שלך, זהותם של הנהגים המעורבים ידועה. הפיצוי יגיע מאחד מהם (או משניהם).

אתה מדווח לביטוח שלך על הארוע, כי זה הנוהל. מסביר את מה שקרה כדי שיובהר שאינך אשם. ומחכה להתפחויות.

פורסם

אין מה לבדוק מי אשם ולמה, אתה תובע את הרכב שפגע בך (הוא תובע את הרכב שפגע בו וההוא תובע את הAPPLE שבגללהם הוא היה עסוק בפלאפון ולא בנהיגה וכו..),

תעדכן את החברת ביטוח שלך לגבי מה שקרה ועם הפרטי ביטוח של הרכב שפגע בך (גיפ סקודה), הם יקחו את זה משם.

פורסם (נערך)

קרה לי מקרה דומה, אתה תובע את חברת הביטוח של מי שנכנס בך והם כבר מתקזזים עם מי שנכנס בו.

(במקרה שלי מי שהתחיל את השרשרת היתה משטרה בעצמה ואני הייתי בקצה אבל לא משנה)

עריכה אחרונה על ידי dotSYS

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם (נערך)

קיים סיכוי שהרכב הזה יחזור לכביש, אבל מה שבטוח זה שאתה לא רוצה שהוא יחזור אליך. הנזק שם חמור ושום תיקון לא יחזיר את החוזק של כל איזורי הספיגה שנמעכו להם.

תפעל לאובדן גמור/אובדן להלכה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
פורסם

השמאי התקשר אלי ואמר לי חד משמעית שהרכב לא לתיקון כי אין מה לתקן. זה מה שהוא טוען.

בכל אופן לגביי הרכב שפגע בי. מה קןרה אם הוא לא מודה ולא מפעיל פוליסה? עדיין הביטוח שלי יתבע אותו?

פורסם

טוב שהרכב שלך מושבת.

לגבי הפוגע - יש לך כמה אופציות:

1. העדיפה - לדווח לסוכן הביטוח שלך ולתת לו לפעול מול בעל הרכב הפוגע והביטוח שלו.

2. הלא רצויה - לתבוע את הפוליסה שלך. לביצוע רק אם הרכב הפוגע אינו מבוטח ובעליו משתמט מתשלום.

3. אופציה בעייתית - אם הרכב שפגע בך אינו מבוטח - לתבוע את בעליו ישירות. הליך ממושך ולא בטוח שתקבל את הכסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 50 דקות, itamarg כתב:

בכל אופן לגביי הרכב שפגע בי. מה קןרה אם הוא לא מודה ולא מפעיל פוליסה? עדיין הביטוח שלי יתבע אותו?

זה לא צריך לעניין אותך במה הוא מודה או לא מודה. 

יש לך את הפרטים של הפוליסה שלו?

תגיש תביעה בשם ותיגש למשטרה לדווח על התאונה. המסמכים של המשטרה יידרשו במהלך התביעה של חברת הביטוח שלו מכיוון שהם יבררו באמצעותם את תוצאות חקירת המשטרה של מי היה אשם בתאונה.

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם (נערך)

שלום חברים. אז הרכב בסוף הוגדר כאובדן להלכה. 

סוחר שעובד עם השמאי ביצע העברה בנקאית אלי של כמחצית משווי הרכב והשמאי העביר את הבעלות אליו ושלח לי אישור. 

מה עוד אני יכול לעשות כדי לוודא שחלילה חלילה לא יגיעו אלי בעתיד דוחות/חיובים מכביש 6 על שמי?. 

פורסם

קודם כל הייתי ממליץ לעלות תמונות לאתר משומשות עם מספר רכב, שאם בעתיד הרכב יחזור לכביש אז יהיה תיעוד של התאונה וירתיע אחרים.

במקביל, הייתי מבטל מנוי כביש 6 וכביש חוצה ישראל

פנגו וכל "המנוי" המספרי שקיים על הרכב.

שומר כל ההיסטוריה שיש לך עד "העברת בעלות" לסוחר למנוע עתידיתבעיות כאלה ואחרות.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...