Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם הגיר האוטומת?? ההרגשה שהפונטו האוטומתית נותנת לך היא הילוך ראשון כל הדרך.

דורש התרגלות לא קצרה, אבל מדובר בגיר מדהים לנסיעה מנהלתית, לטעמי.

בנסיעה ספורטיבית (עם פונטו והגה כוח חשמלי?!) השעייה קצרה בין הלחיצה על הדוושה לבין התגובה של הגיר מעצבנת מאוד.

מיותר לציין, שהוא תורם לצריכת דלק מעולה. 1:13 ואפילו 1:16 בנסיעות בין עירוניות רגועות, עם מזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארית E10,הרכב הזה נבנה לקו ישר במהירות מירבית של 60 קמ"ש,מספיק קצת רוחות לטלטל אותו,שנכנסים לסיבוב צריך לקרוא תהילים כדי לצאת ממנו.

44_1.jpg

פורסם
למעט הונדה אקורד האמריקאית לדורותיה.

אוטו מעולה. נקודה.

פסיק, דודג' וייפר. נקודה.

:beerchug:

וויפר...

לפני 4 חודשים אני וחבר שכרנו כזו בלוס אנג'לס (הדור הקודם) SRT-10.

פחד... זו מילת המפתח... מכונית לא צפויה לחלוטין- עושה מה שבא לה ולא כדאי לך אפילו לנסות להתנגד... :)

יש לי וידאו ארוך של כל היומיים... הזוייייייי

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יירשום על רכבי השטח למיניהם כי זאת לא ההשוואה הנכונה לדעתי!

הרכב בעל ההתנהגות הגרועה שיותר שחוויתי היה רנו 19 , שברולט קורסיקה , קרייזלר וויז'ן.

הרכב המאכזב ביותר שנהגתי עליו הוא אאודי TT 180 כ"ס . זוויות גלגול מאכזבות ותת היגוי כרוני בפניות הדוקות!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שברולט סלבריטי. ביאויק ריגל.

הרכב שכגודל הציפיה - גודל האכזבה לי אישית היה מרצדס E50 AMG. מלבד האצות של רקטה, האוטו הזה מתנהג גרוע הגה הכי קל בעולם וללא שום רגש - בדיוק כמו הגה של מחשב.

Guest תמיר .א.
פורסם
אני לא יירשום על רכבי השטח למיניהם כי זאת לא ההשוואה הנכונה לדעתי!

הרכב בעל ההתנהגות הגרועה שיותר שחוויתי היה רנו 19 , שברולט קורסיקה , קרייזלר וויז'ן.

הרכב המאכזב ביותר שנהגתי עליו הוא אאודי TT 180 כ"ס . זוויות גלגול מאכזבות ותת היגוי כרוני בפניות הדוקות!

אל תצחיק אותי, הפאגו' שלך יותר טובה לא?!

אם תעשה השוואה במהירויות שהפאג'ו שלך נוסעות ותיסע אותה מהירות האודי אתה תגלה שהיא הרבה יותר יציבה.

פורסם
אל תצחיק אותי, הפאגו' שלך יותר טובה לא?!

אם תעשה השוואה במהירויות שהפאג'ו שלך נוסעות ותיסע אותה מהירות האודי אתה תגלה שהיא הרבה יותר יציבה.

תראה לא נסעתי על הרכב מעל ל130 קמ"ש , אבל החוויה על הTT הייתה מזוויעה ומאכזבת.

אני חייב לציין שהרכב בפנים מרגיש "מיליון דולר" . אבל אחריי הסיבוב על הTT חזרתי ל106 וכל כך הייתי מרוצה מהרכב(106). בלתי ייאמן איזה הבדלים . ה106 הרבה יותר תזיזתית מהTT והרבה יותר מורגשת , הרבה יותר חדה ונטולת זוויות גלגול!!!

למען האמת גם לא מעניין אותי לדעת עד כמה הTT יציבה במהירויות מעל ה150 + , כי רוב היום אני לא עובר את ה100!!!

מבחינתי הTT זה רכב לפקקים!!! הרגשה של מיליון דולר ופוזה אינסופית (האמת שהיא כבר נמאסה...).

נ.ב: רכב יציב לא תמיד מעיד על התנהגות!!! , כי ברגע שתאבד את הTT אני לא חושב שכל כך קל להחזיר אותה למקומה כמו את ה106!!!

פורסם

עומר, עם כל הכבוד אליך, אתה מנסה לנגח את מכוניות VW בכל הזדמנות.

זה בכלל לא קשור לנושא השרשור הזה.

אנחנו מדברים על ההתנהגות הכי גרועה, כלומר לקחת סיבובים עם אוטובוס דו מפרקי, לנסוע במסחרית בלי בולמים... (כמו מה שאני הדגמתי או סובארית..).

אאודי TT לא תתנהג גרוע כמו סובארית E10, או אוטו גלידה.... אז אנא ממך.

אני גם סבור שאחרי סיבוב בפורשה GT תשמח לחזור לראלי שלך...

זה כבר קשור לאהבה (עיוורת) ולא לאובייקטיביות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקשיב לעצמך.

מה הקשר לשטויות . כן שטויות שאתה רושם פה!!!

רשמתי שהרכב הגרוע ביותר שאני נהגתי עליו היה רנו 19 וכו'..

וTT היה הרכב הכי מאכזב שנהגתי עליו - כי ציפיתי ליותר , הרבה יותר ...

וכן , ה106 משמעותית יותר טובה מהTT מבחינת התנהגות , ואת זה אמרו גם הרבה אחרים עם מכוניות VAG מפלצתיות...

נ.ב: הTT הייתה סטנדרטית לחלוטין בעלת 80K ק"מ...

פורסם
סובארית E10,הרכב הזה נבנה לקו ישר במהירות מירבית של 60 קמ"ש,מספיק קצת רוחות לטלטל אותו,שנכנסים לסיבוב צריך לקרוא תהילים כדי לצאת ממנו.

פגעת ב-ו-ל. פחד.

פחד קצת יותר מהנה זה ג'יפ סופה דור ראשון - מומנט מופרע לחלוטין

שבשלושת ההילוכים הראשונים הכוח כל פעם מגיע רק לאחד מהגלגלים מאחור...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היו פה כלכך הרבה הודעות שרציתי לצוטט....

למי שכתב על החיפושית ,איזה דוושות הפוכות בראש שלך?! יש לי חיפושית והיא נפלאה.

למי שכתב על המונטגו ,היו לאבא שתיים ,ואם קנה אותה שוב כנראה שהיא לא כזו גרועה .

על סופה צבאית לא נהגתי אבל על האמר ממוגן נהגתי והרבה ,אבל ברגע שהרגשתי לא בטוח לא נסעתי .

למי שלא מכיר :משקל מותר של האמר הוא 4676 המשקל עם המיגון לפני ציוד הוא כמעט 5500 ....

לדעתי הרכב שמיועד לכביש עם ההתנהגות הכי גרועה הוא רכב קיבוץ....והגרועים שבהם הם האפלאוז ובלאנו...ואיך שכחתי את הסובארו טנדר...כל קשר לכביש מיקרי בהחלט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תשימו לב ששברולט שולטת בנושא הזה, כל מכוניות שברולט לדורותיה מככבות פה....ומילא התנהגות גרועה גם היה בטלוויזיה כתבה שהקווליאר לא עברה את מבחני הריסוק או משהו כזה אז אפשר להגיד שאם אתה קונה שברולט אתה משלם שיהרגו אותך

:wink:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
למי שכתב על החיפושית ,איזה דוושות הפוכות בראש שלך?! יש לי חיפושית והיא נפלאה.
היו לי שתי חיפושיות במשך כחמש שנים, יש לנו עוד חיפושית במשפחה שלפעמים אני לוקח לסיבוב בשביל הנוסטלגיה. אני מאוד אוהב את האוטו, הוא שונה ומיוחד, הוא מעניק לך חוויה שאין ברכב מודרני, אבל...

מבחינה דינמית חיפושית היא חרא מכונית. אין לה אחיזה בשיט, תנוחת הישיבה לא נוחה, הביצועים שלה סבירים בהילוך ראשון ומעבר לו הם בעייתיים בכביש מהיר מודרני, הבלמים הלא מתוגברים שלה הם סכנה, תיבת ההגה המיושנת היא דבר לא מדוייק ולא מתקשר בכלל, והדוושות אכן הפוכות - הציר שלהן למעלה ולא למטה, דבר שמצריך תנועה לא טבעית של הרגליים.

כל זה לא סותר את העובדה שאני מת על חיפושיות, ומי שלא נהג בחיפושית בחיים לא יבין את הקסם שבה.

• תוכן חדש...