Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 80K מקס'. דרישות: אמינות, נוחות, חיסכון בדלק, בטיחות.  הרכב ישמש אותי כשנתיים וירידת ערך אינה רלוונטית כי הרכב צפוי לצבור ק''מ שכנראה רק מגרש גרוטאות יתעניין בו אחרי השנתיים שאני מתכוון להחזיק בו. בתקציב הנ''ל אני יכל לקנות רנו משנתות מתקדם יותר עקב ירידת ערך מטורפת.

האם יש לי סיבה אמיתי להעדיף את הטויוטה על הרנו? הטויוטה שומרת על הערך מעולה אבל כאמור זה פחות רלוונטי עבורי. 

האם הגיר של הרנו הוכיח את עצמו כאמין לאורך זמן? חייב להמר על מה שיתן לי כמה שיותר שקט נפשי וכמה שפחות בעיות מורכבות.

פורסם

יש לי את הרנו כשנתיים דרך חברת הליסינג. 

המנוע דיזל, הרכב עבר כ-47000 ש"מ בשנתיים האחרונות. הרוב נסיעות בין עירוניות, השאר פה ושם. חייב לציין שהרכב נוח, באמת נוח ואם אתה מתכוון לנסוע נסיעות ארוכות, זה הרכב בשבילך. הגיר ושאר המכלולים הראו עד עכשיו נאמנות.

אחלה רכב, ממליץ.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

בהודעה שלך נרמז שאתה הולך לבלות על הכביש הרבה מאוד כל שנה. בנסיבות אלו, לדעתי, נוחות הנסיעה (נוחות מושבים, שיכוך, בידוד רעש) היא עניין מכריע. לכן אין לך מה לחפש אצל טויוטה, בפרט לא עם אוריס שהיא ממש קרש גיהוץ על גלגלים בהשוואה לגרנד קופה.

לגבי הגיר: שים לב שבשלב כלשהו היה עדכון מגיר דו-מצמדי 6 הילוכים יבש לדו-מצמדי 7 הילוכים רטוב. לפחות לגבי הדיזל השינוי קרה במקביל למעבר ממנוע 110 כ"ס למנוע 116 כ"ס, בערך בסביבות אביב 2019. לגבי דגם הבנזין אני לא יודע בוודאות.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, קורן בן אשר כתב:

לגבי הגיר: שים לב שבשלב כלשהו היה עדכון מגיר דו-מצמדי 6 הילוכים יבש לדו-מצמדי 7 הילוכים רטוב. לפחות לגבי הדיזל השינוי קרה במקביל למעבר ממנוע 110 כ"ס למנוע 116 כ"ס, בערך בסביבות אביב 2019. לגבי דגם הבנזין אני לא יודע בוודאות.

האם המעבר לגיר הרטוב השפיע בצורה כלשהי על האמינות של הרכב?

^ שכחתי לציין, ההתיחסות לרנו הייתה למנוע הדיזל בלבד.

עריכה אחרונה על ידי Tapian
פורסם

אישית לא נתקלתי בדיווחים על בעיות בגיר הרטוב, לא פה ולא מפי נהגי מוניות שכבר הספיקו לעשות קילומטרז' על הרכב. מצד שני אלה רכבים צעירים יחסית שנמצאים רובם ככולם בליסינג או באחריות.

אגב, גם על ה-6 היבש בגרנד קופה לא שמעתי יותר מדי דיווחים על בעיות (בניגוד למצב בפלואנס/מגאן3/קליאו), כנראה שהיה שיפור כלשהו אצל הגרנד קופה.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

הפלואנס זה אותו גיר?
אם כן אני החזרתי את הפלואנס עם בערך 140K ק"מ לליסינג שהקלאצים היו כבר גמורים (ואחרי החלפה אחת),
המנוע מצויין,
חיב לציין שזאת אחת המכוניות הנוחות שהיו לי, מרווחת וחזקה
נסעה יופי גם בשח.

• תוכן חדש...