Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובת מצערת איטית בספארק 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ברשותי ספארק 2020 עם 13K, הרכב אצלי כחצי חודש אבל מאוד מובחן שתגובת המצערת שלה איטית להחריד במיוחד מתוך עצירה מוחלטת (משגע אותי) לא מצפה לתגובה של רכב חשמלי אבל נהגתי בכמה רכבים עם גיר CVT כמו הניסאן מיקרה והתגובה אצלה הייתה הרבה יותר מהירה, האם זה תקין? יש משהו שניתן לעשות בנידון? בתור השוואה גם לרכב הקודם שלי פיז׳ו 208 הייתה תגובה איטית ששיגעה אותי אבל כאן זה יותר מובן עקב מנוע הטורבו, או שלא, אני לא מומחה, בכל אופן אשמח להבנה יותר כללית בנושא תגובת מצערת במה זה תלוי ובאילו מכלולים מנוע/גיר אמורה להיות יותר מהירה... לפי מה שראיתי והרגשתי רכבים אוטומטים עם הילוכים (לא גיר רציף) וגם גיר ידני הם בעלי תגובה מהירה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

הרכב חדש, פילטר אוויר הוחלף בטיפול לפני כמה חודשים

פורסם

@nameuser דווקא לא, בעמידה בניוטרל התגובה סבירה, בעמידה במצב drive זה לקח איזה שניה וחצי, אני ממש מרגיש איך הגיר נכנס לפעולה ומישתלב ורק אז מתחילה ההאצה, יתכן וכך זה פשוט פועל אולי בעלי ספארק יוכלו להעיד.

פורסם

הדבר הכי טוב בשבילך הוא לעשות סיבוב על ספארק אחרת זהה (אולי תוכל לשכור אחת ליום), נשמע כמו כיול של הגיר ולא של המצערת, כי התלונה שלך בעצם היא לשהרכב לא יוצא טוב מהמקום ולא שהמנוע לא מגיב לדוושה - לא כך?
יתכן ויש עדכון תוכנה לגיר, כדאי לבדוק עם היבואן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...